Puducherry annuleert Plus two/HSE-examens 2021

0
60

Meer dan 14000 studenten in Puducherry en Karaikal hadden gewacht op de definitieve beslissing over de examens van klas 12. (representatieve afbeelding)

Een dag nadat Tamil Nadu de examens van klas 12 had geannuleerd, heeft Puducherry de annulering aangekondigd van de Plus two/HSE-examens in het vakbondsgebied. Puducherry heeft geen eigen staatsbestuur en alle scholen in de UT zijn aangesloten bij het Tamil Nadu hoger secundair examen (TN HSE).

Meer dan 14000 studenten in Puducherry hadden gewacht op de definitieve beslissing over de examens van klas 12. Maar nadat de regering van Tamil Nadu de examens van de staatsraad had afgelast, was de beslissing opvallend.

Lees | JEE Main 2021: alles wat je moet weten; binnenkort beslissing over de sessies in april en mei

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Verschillende andere staten, waaronder Karnataka, Goa, Madhya Pradesh en Haryana, hebben ook de examens van het klasse 12-bestuur geannuleerd vanwege de tweede golf van Covid-19 in de land. De beslissingen kwamen nadat premier Narendra Modi in een vergadering op hoog niveau had besloten de CBSE Class 12-bestuursexamens te annuleren. De staatsbesturen volgden het signaal en kondigden de annulering van de examens van de staatsraad aan.

Ondertussen verlengde CBSE maandag de uiterste datum voor het indienen van de interne beoordelingscijfers van Klasse 12-studenten tot 28 juni. Het stond de scholen ook toe om online beoordelingen en practica van studenten uit te voeren. CBSE zal waarschijnlijk uiterlijk op 15 juni een beslissing nemen over het evaluatiebeleid van de examens van klas 12. 

 

📣 De Indian Express staat nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@indianexpress) en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Download de Indian Express-app voor al het laatste onderwijsnieuws.

  • De website van Indian Express is GROEN beoordeeld vanwege zijn geloofwaardigheid en betrouwbaarheid door Newsguard, een wereldwijde service die nieuwsbronnen beoordeelt op hun journalistieke normen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd