SIDBI nodigt biedingen uit van consultants om te helpen bij het opzetten van Rs 20K-crore NaBFID

0
47

SIDBI heeft namens de regering een Request for Proposal (RFP) uitgebracht, waarbij ze biedingen uitnodigt van consultants om te helpen bij het opzetten van Rs 20.000 crore DFI genaamd National Bank for Financing Infrastructure and Development (NaBFID) om investeringen te katalyseren in de infrastructuursector met een tekort aan fondsen.

Het Parlement keurde in maart de Nationale Bank voor de Financiering van Infrastructuur en Ontwikkeling (NaBFID) Bill 2021 goed ter ondersteuning van de ontwikkeling van langetermijnfinanciering van infrastructuur zonder verhaal in India, inclusief de ontwikkeling van de obligatie- en derivatenmarkten die nodig zijn voor infrastructuurfinanciering.

Het doel van de opdracht is om een ​​managementconsultant te selecteren om te ondersteunen bij het opzetten van een infra Development Finance Institution (DFI), als een All-India Financial Institution (AIFI) om infrastructuurfinanciering te verstrekken, mogelijk te maken en te katalyseren, aldus de RFP.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

De Infra DFI wordt opgericht door middel van een wet als een wettelijk orgaan.

“Consultant zou nodig zijn om te helpen zorgen voor een succesvolle lancering van de nieuw gevormde Infra DFI. Het werk vereist de ontwikkeling van producten die verband houden met infrastructuurfinanciering en om particulier kapitaal verder in staat te stellen te investeren in infrastructuurprojecten. Er moet ook voor worden gezorgd dat de Infra DFI een duidelijke strategie en governanceproces heeft, samen met een duidelijk stappenplan voor de implementatie”, zei het.

📣 De Indian Express staat nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@indianexpress) en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Download de Indian Express-app voor het laatste zakelijke nieuws.

  • De website van Indian Express is GROEN beoordeeld vanwege zijn geloofwaardigheid en betrouwbaarheid door Newsguard, een wereldwijde service die nieuwsbronnen beoordeelt op hun journalistieke normen.