Deze Macs zijn geschikt voor macOS 12 Monterey

0
50

Bij de Mac is het altijd lastig te voorspellen welke modellen wel en niet de overstap maken naar de eerstvolgende grote nieuwe update, omdat het zoveel modellen zijn en er niet altijd peil op te trekken valt. Dit najaar staat macOS 12 Monterey op de planning en nu de functies officieel zijn onthuld weten ook precies welke modellen de update krijgen.

Dit zijn de geschikte Macs voor macOS 12

Staat jouw Mac erbij? dan krijg je de updaten naar Monterey!

  • iMac (eind 2015 en nieuwer)
  • iMac Pro (2017 en nieuwer)
  • MacBook Air (begin 2015 en nieuwer)
  • MacBook Pro (begin 2015 en nieuwer)
  • MacBook 12-inch (begin 2016 en nieuwer)
  • Mac Pro (eind 2013 en nieuwer)
  • Mac mini (eind 2014 en nieuwer)

Weet je niet precies welke MacBook je hebt? Lees dan ons overzicht met alle MacBook-modellen. We hebben ook een apart overzicht van Mac-desktopmodellen, waarin je leest hoe je kan checken welke Mac-desktop je hebt.

Lees ook ons overzicht van macOS 12.