De 5 bästa TV-apparaterna med eld-TV

0
55
Toshiba/LG/Insignia

Om du är ute efter en ny TV och vill ha mycket för pengarna är det svårt att slå en med Fire TV inbyggd. Amazons TV-operativsystem är kraftfullt och robust och erbjuder tillgång till alla dina favorit streamingtjänster och andra appar. Var bara medveten om att de flesta TV-apparater med Fire OS mestadels är budgetfokuserade.

Innehållsförteckning:

  < li> Vad man ska leta efter i en Fire TV
 • Bästa övergripande: Insignia 65-tums F30-serie
 • Ett annat bra alternativ: Toshiba 55-tums Fire TV
 • Bästa budget: Insignia 50-tums Fire TV Edition
 • Bästa Small : Insignia 32-tums Fire TV Edition
 • Bästa icke-brand-TV med Alexa-funktionalitet: LG 65-tums 4K Smart OLED-TV

Vad du ska leta efter i en brand-TV:

När du letar efter en Fire TV måste du vara uppmärksam på vanliga TV-specifikationer samt några få Amazon Fire-specifika information. Här är vad du behöver leta efter när du väljer rätt Fire TV för dig:

 • Hur du använder den: Tänk på om du planerar att använda din TV för bara media-streaming eller spel också. När det gäller att använda en TV för speländamål vill du ha en högre uppdateringsfrekvens och en bättre upplösning för att dina spel ska se ut och kännas smidiga. Dessa Fire TV-apparater innehåller kanske inte de specifikationer du behöver för en toppupplevelse av spel, så du kan överväga att få en dyrare TV och använda en Amazon Fire TV Stick för att få Fire TV-upplevelsen.
 • Storlek: Tänk också på om du kommer att använda den här som en mindre personlig TV eller som en vardagsrums-TV som behöver vara lite större för hela familjen. Och se till att du mäter innan du fattar ditt slutgiltiga beslut för att se till att det passar snyggt på ditt TV-stativ eller byrå.
 • Upplösning: För de flesta moderna TV-apparater bör du vara letar efter en 4K-upplösning. Alla alternativ på den här listan förutom de små 32 tums Insignia har 4K-upplösning. Det är riktigt svårt att hitta en liten TV med något högre än 720p eller 1080p upplösning.
 • Uppdateringsfrekvens: De bästa moderna TV-apparaterna stöder nu en 120Hz uppdateringsfrekvens. Tyvärr stöder Fire TV-alternativen just nu inte något högre än 60Hz uppdateringsfrekvens. Ju högre uppdateringsfrekvens, desto mjukare ser din skärm ut. För modernt spel vill du ha den högsta uppdateringsfrekvensen du har råd, men för många äldre spel fungerar 60Hz alldeles utmärkt. Den enda TV: n på den här listan som stöder en 120Hz uppdateringsfrekvens är LG 4K OLED TV, som inte är en Fire TV utan bara har Amazon Alexa-funktionalitet.
 • Fire TV vs Amazon Fire Stick: När du köper en Fire TV är Amazon Fire TV-upplevelsen redan inbyggd i själva TV: n. När du köper en Amazon Fire Stick är det en extern enhet som du måste ansluta till en befintlig TV i ditt hem via en HDMI-port.
 • Fire TV vs Inbyggd Alexa: Du kommer också att se TV-apparater som är specifikt märkta som Fire TV-apparater och TV-apparater som har Amazon Alexa inbyggd. När du köper en Fire TV får du i princip den upplevelse du brukar få från en Amazon Fire Stick utan extra krångel med att behöva ansluta en extern enhet. Om du köper en TV som bara har stöd för Amazons virtuella assistent, Alexa, får du inte Fire TV-upplevelsen om du inte också köper en Amazon Fire Stick.

Bästa övergripande: Insignia 65-tums F30-serie

Insignia

För de flesta som vill köpa en Fire TV är denna 65-tums modell från Insignia kommer att bli din bästa insats. Den har 4K-upplösning, en 60Hz uppdateringsfrekvens och tre 2,1 HDMI-ingångar. Även om uppdateringsfrekvensen kanske inte är den bästa för spel, kommer det att göra i en nypa; och för mediastreaming kommer du att vara inställd.

Om du vill ansluta en soundbar är du glad att veta att den här TV: n stöder HDMI ARC, så du behöver inte en extra kabel för att ansluta allt; du kan bara skicka ljud direkt från HDMI-porten till din soundbar. Om du inte har en soundbar är TV: n utrustad med DTS Studio Sound för att ge dig högkvalitativt, uppslukande ljud.

Och Alexa är naturligtvis inbyggt. Du kan använda Alexa, Amazons virtuella assistent, för att hjälpa dig att starta appar, söka efter filmer och TV-program, styra andra smarta enheter i ditt hem och mer. Om 65-tumsmodellen inte passar ditt utrymme har de också modeller på 43 tum, 55 tum eller 70 tum.

Bästa övergripande Handla nu

Insignia 65-tums F30-serie

För de flesta som vill köpa en Fire TV kommer denna 65-tumsmodell från Insignia att vara din bästa insats.

Ett annat bra alternativ: Toshiba 55-tums Fire TV

Toshiba

Denna 4K Fire TV från Toshiba skiljer sig inte mycket från den ovan från Insignia; det ger dig bara ett annat bra alternativ från ett annat märke. Denna TV från Toshiba når ut till 55 tum och finns i mindre modeller på 50 tum och 43 tum.

Den har en 4K-upplösning, en uppdateringsfrekvens på 60Hz och tre 2,0 HDMI-ingångar. På samma sätt som Insignia har denna Toshiba-TV HDR eller högt dynamiskt omfång, vilket innebär att färgerna blir ljusare. Toshiba skiljer sig åt genom att den använder Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma och HDR 10-teknik; Insignia TV använder bara HDR 10 tech.

Med smart Fire TV-funktion kan du strömma dina favoritprogram genom tillgängliga nedladdningsbara appar på plattformen och få Alexa att hjälpa dig genom hela processen genom den inbyggda Röstfjärrkontroll.

Ett annat bra alternativ Handla nu

Toshiba 55-tums Fire TV

Denna TV från Toshiba skiljer sig inte mycket från den ovanstående från Insignia; det ger dig bara ett annat fantastiskt alternativ från ett annat varumärke.

Bästa budget: Insignia 50-tums Fire TV-upplaga

Insignier

Denna 50-tums Insignia-TV har alla fantastiska specifikationer för vårt toppval, men i ett mindre och billigare paket. Du får den skarpa 4K-upplösningen, tre 2.1 HDMI-portar, en med HDMI ARC-stöd och en 60Hz uppdateringsfrekvens.

Och självklart får du Fire TV-upplevelsen med en inbyggd Alexa röstassistent som hjälper dig. Du kan ladda ner alla dina favoritappar, inklusive Netflix, Disney +, Amazon Video och mer.

Bästa budget Handla nu

Insignia 50-tums Fire TV-upplaga

Denna 50-tums Insignia-TV har alla fantastiska specifikationer för vårt toppval, men i ett mindre och billigare paket.

Bästa små: Insignia 32-tums Fire TV-upplaga

Insignia

Denna 32-tums Insignia TV har kanske inte de bästa specifikationerna, men det kommer att leverera Fire-upplevelsen till ett lågt pris och en liten storlek. Den levereras med en 720p-upplösning, en 60Hz uppdateringsfrekvens och tre 2.0 HDMI-portar.

Det viktigaste med den här TV: n är att det är en Fire TV. Så du får Amazon Fire-upplevelsen inbyggd, så att du kan ladda ner alla dina favoritappar, införliva live-TV om du vill och använda Alexa virtuella assistent via röstkommando.

Bästa lilla

Insignia 32-tums Fire TV Edition

Denna 32-tums Insignia TV kanske inte har bästa specifikationerna, men det kommer att leverera Fire-upplevelsen till ett lågt pris och en liten storlek.

& nbsp; & nbsp; Handla nu & nbsp; & nbsp;

$ 199,99

Bästa icke-brand-TV med Alexa-funktionalitet: LG 65-tums 4K Smart OLED-TV

LG

Om du vill spendera lite mer på en premium-TV som fortfarande har inbyggd Amazon Alexa-funktionalitet men inte är Fire TV, är den här 65 tum från LG den ultimata sprutan.

Som många av Fire TV-apparaterna på den här listan, denna LG TV har 4K-upplösning; där det skiljer sig är i display-tekniken. Denna TV från LG har en OLED-skärm, där varje OLED-pixel avger sitt eget ljus och slås på och av oberoende av varandra för att förbättra färgerna och mörkna svarta.

Denna TV är också bra för spel också. Den har en snabb 120Hz uppdateringsfrekvens, fyra 2,1 HDMI-portar med en stödjande eARC-anslutning och spelspecifik teknik som NVIDIA G-SYNC och FreeSync för att hjälpa din spelupplevelse att känna sig ännu bättre. TV: n, men storleken är inte rätt, det finns också modeller på 48 tum, 55 tum och 77 tum.

Bästa icke-brand-TV med Alexa-funktionalitet

LG 65-tums 4K Smart OLED-TV

Om du vill spendera lite mer på en premium-TV som fortfarande har inbyggd Amazon Alexa-funktionalitet, men inte är en Fire TV, är denna 65 tum från LG den ultimata sprutan.

& nbsp; & nbsp; Handla nu & nbsp; & nbsp;