Adjö C av GE, Hello Beautiful Cync Smart Home-app

0
43
Savant

Förra året köpte Savant smarta hemdivisionen C By Ge och tillkännagav ett nytt namn & # 8212; Cync. Och tillsammans med nya kameror, kontakter och smarta switchar lovade företaget en app-makeover. Den nya Cync-appen är här, och den är inspirerad av Savants välkända mönster.

Om du någonsin har sett en Savant-app, från dess skräddarsydda avancerade smarta hem kommer Cync-appen (på iOS och Android) förmodligen att se lite bekant ut. Det är en komplett makeover från den tidigare vita och blåa texten blid utseende som appen tidigare haft. Men det är inte bara en färgklapp som Savant tog med till bordet, Cync-appen får också nya funktioner.

Nu kan du ta bilder av föremål i ditt hem, som en lampa och associera dem till en smart hem-enhet. När det gäller en lampa skulle det vara en smart lampa. Appen tar faktiskt två bilder, en med lampan på och av. Då kommer fotot att ändras för att matcha rätt tillstånd & # 8212; det kommer till och med att lägga till färg om du använder en färglampa.

Appen drar också in scen- och automatiseringskontroller. Så du kan skapa en scen som lyser upp ditt hem och få den scenen att aktiveras när du vanligtvis kommer hem. Eller så kan du använda den nya Cync-rörelsesensorn för att aktivera lampor när du går in i ett rum och stänga av dem när du lämnar. Och du kan koppla tillhandahållna bilder till dina scener eller ta dina egna. När du justerar färgerna kommer fotot att anpassas så att det matchar.

Cync-appen börjar snart rulla ut. Om du redan har den tidigare C By GE-appen kommer den att uppdateras och ändras namn automatiskt.