Autobestuurder vrijgesproken van verkrachting 43-jarige vrouw in Surat

0
46

De vrouw zei verder dat hij haar een maand later opnieuw had verkracht, nadat hij haar in zijn auto-riksja naar een ander dorp had gebracht.

De speciale rechtbank van Surat heeft vrijdag een 43-jarige autobestuurder vrijgesproken van beschuldiging van verkrachting van een 50-jarige vrouw.

Volgens de aanklager zou de vrouw zijn verkracht door de twee keer beschuldigd in 2016 in Surat.

In haar politieaanklacht, ingediend op 2 april 2017, had de 50-jarige vrouw gezegd dat ze Rs 2 lakh had geleend aan de beschuldigde, die in hetzelfde dorp woonde, om een ​​auto-riksja te kopen. Later nam de man haar mee naar een cricketveld in het dorp, onder het voorwendsel van geld terug te geven, en zou haar hebben verkracht en aangevallen. De klager had eraan toegevoegd dat hij haar had gedreigd haar te vermoorden als ze de zaak aan iemand zou onthullen.< /p>https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

De vrouw zei verder dat hij haar een maand later opnieuw had verkracht, nadat hij haar in zijn auto-riksja naar een ander dorp had gebracht.

De politie had overtredingen geregistreerd onder IPC-secties 376(2)(n), 406, 323, 506(2) tegen de autobestuurder, die op 3 april 2017 werd gearresteerd.

De speciale rechtbank van Surat heeft vrijdag de 43-jarige man vrijgesproken van de aanklachten nadat het openbaar ministerie er niet in was geslaagd de exacte locatie van het misdrijf in beide incidenten vast te stellen.

De rechtbank oordeelde dat klager bij beide incidenten niet de exacte plaats van het misdrijf had vermeld. De rechtbank merkte ook op dat er geen bewijs is om te bewijzen dat de vrouw geld aan de autobestuurder had gegeven.

De advocaat van de verdediging zei: “Beide plaatsen van misdaad die de klager heeft genoemd, zijn plaatsen met druk verkeer . Hoe kan zo'n incident op zulke plekken plaatsvinden? De klager heeft de exacte locatie waar het misdrijf heeft plaatsgevonden niet aangegeven.”

📣 De Indian Express staat nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@indianexpress) en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Download de Indian Express-app voor het laatste India Nieuws.

  • De website van Indian Express is GROEN beoordeeld vanwege zijn geloofwaardigheid en betrouwbaarheid door Newsguard, een wereldwijde service die nieuwsbronnen beoordeelt op hun journalistieke normen.