PM Modi spreekt met Maharashtra CM over de situatie in Covid

0
38

Hoofdminister van Maharashtra Uddhav Thackeray. (Foto Bestand)

Premier Narendra Modi sprak zaterdag met Chief Minister Uddhav Thackeray over de inspanningen van de staat in de strijd tegen de coronavirus-pandemie. Hij heeft geleerd de inspanningen van de staat te hebben toegejuicht tijdens het vechten tegen de tweede golf.

Volgens de verklaring van het kantoor van CM bracht Thackeray de premier op de hoogte van de verschillende maatregelen die de staat had genomen en sprak hij ook over hoe de staat van plan is om de derde golf het hoofd te bieden.

“Thackeray vroeg de premier om meer zuurstoftoevoer voor Maharashtra”, aldus de verklaring.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Eerder deze week had hoofdsecretaris van Maharashtra, Sitaram Kunte, een brief geschreven aan de minister van het kabinet van de Unie, Rajiv Gauba, met het verzoek om het toegewezen quotum voor vloeibare medische zuurstof worden verhoogd met ten minste 200 MT.

CM bedankte verder de premier voor het aanvaarden van enkele van de suggesties van Maharashtra. “De premier en de regering van de Unie hebben Maharashtra vanaf het allereerste begin begeleid in de strijd tegen Covid en dat is nuttig geweest voor de deelstaatregering”, zei Thackeray in de verklaring.

📣 De Indian Express is nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@indianexpress) en blijf op de hoogte van de laatste krantenkoppen

Download de Indian Express-app voor al het laatste nieuws over India.

  • De Indian Express-website is GROEN beoordeeld vanwege zijn geloofwaardigheid en betrouwbaarheid door Newsguard, een wereldwijde service die nieuwsbronnen beoordeelt op hun journalistieke normen.

© The Indian Express (P ) Ltd