Horoskop I dag 8. mai: Tvillingene, kreften, Tyren og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
33

Horoskop I dag 8. mai 2021: Skorpionen, Jomfruen, Tyren og andre tegn.

ARIES (21. mars & # 8211; 20. april)

Fysiske lidenskaper blir hevet, økonomisk frykt blir rørt, og du lurer kanskje på hva du skal gjøre . En vei ut av en blindvei er å være grundig helgen og henge på åndelige sannheter & # 8211; uten å være pompøs, selvfølgelig! Når du begynner å se verden gjennom andre øyne, kan alle de gamle problemene bare forsvinne.

TAURUS (21. april & # 8211; 21. mai)

< p>Lås horn med andre mennesker hvis du må, men innsett at det finnes en rekke rømningsveier. Juridiske garantier kan gi tilfredshet, for eksempel som en slags reise eller langdistanseeventyr. Du bør imidlertid holde deg til en høy moralsk tone.

GEMINI (22. mai & # 8211; 21. juni)

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Et sted med hardt arbeid gjorde aldri noen skade, og da det ser ut som om partnere & # 8217; interesser må komme først, det kan være at du må gi verdifull støtte til andre. Du kan til og med være ute og skrangle samleboksen! Men du må gi folk en veldig god grunn til hvorfor de skal støtte deg.

KREFT (22. juni & # 8211; 23. juli)

Det er altfor lett å se på den dystre siden og forstørre problemene dine, men hvis du dyrker slike kvaliteter som entusiasme og optimisme, og deretter går ut for å skjemme deg bort, vil du løfte humøret og gjøre deg selv en kraft av godt. Forresten, du kan også forvente nyheter langtfra når som helst.

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

LEO (24. juli & # 8211; 23. august)

Du må opprettholde den delikate balansen mellom hjem og arbeid, mellom interessene dine og andre og mellom private behov og offentlig plikt. Dette er ikke den enkleste oppgaven, og det kreves en god del selvdisiplin hvis du skal dempe instinktene dine.

VIRGO (24. august & # 8211; 23. september)

Hvis det er et problem i ditt romantiske liv, er det at ambisjonene dine er for høye. Du drømmer om den reneste, mest edle kjærligheten, men du står i fare for å miste kontakten med virkeligheten! Motvirke denne innflytelsen ved å prøve å forstå hva partnere trenger og ønsker.

LIBRA (24. september & # 8211; 23. oktober)

Det er følelsesmessige komplikasjoner i overflod, og du kan være litt usikker på fremtiden, men det som skiller seg ut i diagrammet ditt nå, er behovet for å håndtere store innenlandske innkjøp og familieøkonomi. I tillegg kan noen som du alltid trodde var en rival snart bli en sjenerøs tilhenger.

SCORPIO (24. oktober & # 8211; 22. november)

Dette er en av de viktigste dagene i året for deg, og selv om himmelen ikke åpner i dag, og jorden ikke rister, vil en hel flåte av ønsker og aktiviteter nå et vendepunkt, tar deg gjennom til resten av året med en mye dypere følelse av skjebnen og formålet ditt.

SAGITTARIUS (23. nov. & # 8211; 22. desember)

Hvis du er overarbeidet, underbelønnet og grundig forvirret, er du helt i tråd med dagens kraftige planetaspekter. Ut av slike følelser bør beslutningen om å gjøre drastiske forbedringer komme, og besluttsomheten om å aldri gjenta gamle feil.

CAPRICORN (23. des. & # 8211; 20. januar)

Sosiale påvirkninger er ustabile, og mens du kanskje møter mennesker som i utgangspunktet ser ut til å være sjelevenner, det er en sjanse for at humøret ditt kan svinge fra en ekstrem til en annen. Du bør ta ansvar for dine egne følelser & # 8211; og knytt aldri uskyldige mennesker skylden.

AQUARIUS (21. januar & # 8211; 19. februar)

Det er tvilsomt at du har mye fri. Når fritidsaktiviteter er planlagt, bør du konkurrere til fulle, med sikte på å vinne, selv om det bare er et spørsmål om å overgå din egen fortid best. Du kommer med uvanlige ideer, men din oppgave er å sette dem i praksis & # 8211; ellers kan du bare kaste bort tiden din.

PISCES (20. februar & # 8211; 20. mars)

Du vil sannsynligvis tolke mindre følelsesmessige feil som en mulighet for et personlig eventyr. På en eller annen måte kan analysen din være riktig! Men vil venner og familiemedlemmer høre på deg? Vel, de kan bare & # 8211; hvis du velger ordene dine med omhu.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste Horoscope News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd