Horoskop I dag 7. mai: Tvillingene, kreften, Tyren og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
40

Horoskop I dag 7. mai: Tvillingene, kreften, Tyren og andre tegn – sjekk astrologisk spådom: Fiskene, det som er vanskelig for andre mennesker, kan være avgjort gunstig for deg.

DAGEN I DAG

Tror du på flygende tallerkener? Jeg er ikke bestemt. Det jeg vet er at noen mennesker ser noe, men det de ser er et mysterium. Det jeg imidlertid synes er spennende, er at den store psykologen Carl Jung trodde at de alle har å gjøre med tidenes astrologiske stemning. Alt jeg kan si er & # 8211; kanskje han har rett!

ARIES (21. mars & # 8211; 20. april)

Det er på tide for et shoppingsted, spesielt hvis du & # 39; Bruker du andre menneskers penger! Det er faktisk et viktig øyeblikk å velge mellom økonomisk sikkerhet og et venture som kan være en risiko. Men ikke vær forhastet, for det kan fortsatt være ytterligere detaljer som venter på å komme frem.

TAURUS (21. april & # 8211; 21. mai)

En partner har like mye viljestyrke som deg, om ikke mer. Så hvis du føler deg tilbøyelig til å gå inn i en prøve på styrke, må du innse at uansett hvor bra du har gjort hittil, kan du risikere alt du har fått. Noen få enkle sikkerhetsvakter bør gjøre susen.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

GEMINI (22. mai & # 8211; 21. juni)

Ikke forvent å bli sluppet av kroken i dag, eller i morgen for den saks skyld. Gjør deg selv en tjeneste og legg rykter og mistanker til side, og konsentrer deg om her og nå, og hva du kan gjøre for å forbedre verden for alle. Du kan bare tjene hvis folk ser deg sette andre først.

KREFT (22. juni & # 8211; 23. juli)

Barn og yngre forhold krever ekstra tid, men du kan ha problemer holder alle de følelsesmessige ballene i luften i samme øyeblikk, spesielt hvis venner også trenger din støtte og næring. Du må kanskje ta noen vanskelige valg & # 8211; og snart.

LEO (24. juli & # 8211; 23. august)

Du har noen gode økonomiske ideer, så med de rette rådene kan du gjøre det veldig bra. Den eneste tingen du må innse er at partnere er essensielle for at planene dine skal oppfylles. I tillegg må du ikke ta risiko med følelsesmessig sikkerhet eller kaste goodwill akkurat når du trenger det mest.

VIRGO (24. august & # 8211; 23. september)

Du kan nå bli fristet til å bli med i kampen, men før du dabber med partnere & # 8217; tvister og argumenter mellom kollegaer, vær advart om at du kanskje må ta noe av deg selv. Men hvis andre er ærlige, vil de innrømme at de drar nytte av din visjon.

LIBRA (24. september & # 8211; 23. oktober)

Det er ikke det du vil ha som betyr noe, men hva du har råd til. Stå overfor de vanskelige spørsmålene, som hva du jobber for, hva er det hele verdt, og får du betalt nok? Hvis svaret til det siste er ‘nei’, gjør noe med det! Det er mange måter å øke inntekten din og redusere utgiftene dine.

SCORPIO (24. oktober & # 8211; 22. november)

Du kan godt forestille deg at du hadde helt rett i fortiden og er helt korrekt om fremtiden. Tillit er en ting, en total mangel på selvtillit er en annen, og det kan være nyttig nå å stille spørsmålstegn ved dine følelsesmessige prioriteringer. Du vil ikke blunder i en murvegg!

SAGITTARIUS (23. november & # 8211; 22. desember)

Omtrent det eneste du kan gjøre er å være så filantropisk og veldedig som du kan & # 8211; og gir en verdifull støtte for andre mennesker. Legg anstrengende anstrengelser for å forbedre livskvaliteten for partnere, og du vil unngå visse fallgruver som oppstår som følge av dine tidligere handlinger.

CAPRICORN (23. desember & # 8211; 20. januar)

Barn eller yngre forhold bør være stolte av familiens saker. For din egen fordel bør du ta et blad ut av boka deres og bestemme deg for å være enda mer ungdommelig og ung i hjertet i fremtiden. Tross alt er du så ung som du føler deg & # 8211; i teorien!

AQUARIUS (21. januar & # 8211; 19. februar)

En profesjonell kamp er i ferd med å bli sammen. Selv for de av dere som ikke er på jobb, kommer en langsiktig ambisjon nå til et vendepunkt, og du må bestemme om du vil velge bort eller doble innsatsen. Et fellesskapsprosjekt vil snart gi utbytte.

PISCES (20. februar & # 8211; 20. mars)

Det som er vanskelig for andre mennesker kan være gunstig for deg. Men hvis du tror det er mulig å tjene penger på andres ulykke, er det en sjanse for at du kan ende opp med å dele den. Hold deg til det som passer deg best & # 8211; oppriktighet og integritet.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste Horoscope News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd