Bruk Covid omsorgssentre for isolasjon i landlige områder: CM Vijay Rupani

0
29

Gujarats sjefminister Vijay Rupani (Filfoto)

For å forhindre videre spredning av Covid-19 i distriktene i Gujarat, holdt sjefminister Vijay Rupani torsdag en videokonferanse med alle distriktsutviklingsoffiser (DDO) og Chief District Health Officers (CDHOs) i staten.

På møtet instruerte sjefministeren de øverste landtjenestemennene om å spre bevissthet om å holde mennesker med milde symptomer isolert ved Community Covid Care Centers (CCCC), slik at infeksjonen ikke sprer seg blant deres familiemedlemmer. En offisiell utgivelse sa at CM har instruert de øverste tjenestemennene om å sikre at nødvendige fasiliteter er tilgjengelig på CCCC.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Utgivelsen sa at under 'Maru Gam – Corona Mukta Gam' -kampanjen har det hittil blitt opprettet 13 061 Covid-omsorgssentre i forskjellige landsbyer i 33 distrikter med en total kapasitet på 1,20 lakhsenger.

Møtet deltok også på sjefssekretær Anil Mukim, rektor helsesekretær Jayanti Ravi og sekretær (Rural Development) Vijay Nehra.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de nyeste India News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.