Hvordan være vert på Twitch

0
28

Twitch er den mest populære streamingplattformen på internett. Det er ikke lenger hjemmet til bare videospill, men også til hjemmetale talkshows, live-avlesninger av bøker, og til og med folk som streamer vitenskapelige eksperimenter i bakgården.

Alle ønsker å utvide sitt Twitch-seertall. En av de beste måtene å gjøre dette på er via Vertmodus , en funksjon som lar deg vise andre strømmer på kanalen din eller vise på andres kanal. Slik hoster du på Twitch.

Hvorfor bruke vertsmodus?

De fleste fremtidige Twitch-streamere har et begrenset antall timer på dagen for å øke publikum. Selv om du ikke gjør noe annet, kan du ikke være “på” 24/7. Når du ikke streamer, vil kanalen din være frakoblet. Vertsmodus lar deg bruke kanalen din til å markedsføre dine venner og andre streamere. Selv om du er online, men ikke har lyst til å spille, kan du streame en annen kanal og se den med seerne dine.

Best av alt, det lar andre mennesker bruke kanalen sin for å markedsføre deg. Flere streamere har fått sin store pause fordi en større Twitch-kanal var vert for dem og utsatte dem for en rekke nye seere. & Nbsp;

Slik bruker du vertsmodus på en PC

Vertsmodus er lett å starte. Klikk på profilbildet ditt, og velg Kanal klikk deretter på Chat. Skriv inn /vert [kanalnavn] i chat-boksen, akkurat som du svarte på en melding fra en seer. Hvis du for eksempel vil være vert for ProJared på en av hans Magic the Gathering-netter, skriver du inn /vert ProJared .

Hvis kanalen du er vert går offline, vil du kan endre til en annen strøm bare ved å skrive inn /vert en gang til. Du kan gjøre dette opptil tre ganger i løpet av et 30-minutters vindu. Hvis du bestemmer deg for å stoppe verten, skriver du bare inn /unhost . Dette viser en melding om at du har avsluttet vertsmodus.

< img src = "/wp-content/uploads/2021/05/8752f80a9158f830cc2b6212917f3c82.png" />

Når du er vert for en annen kanal på Twitch, mottar den streameren et varsel. Dette gjør at de kan takke deg og returnere gunst senere på veien. Mens du er i vertsmodus, slås videoen og lyden av din egen strøm av, men du kan fortsatt samhandle med seerne dine gjennom chat. Det er en fin måte å knytte seg til samfunnet ditt.

Tenk på det: hvis du er en stor Skyrim-streamer, vil du kanskje streame en pressekonferanse i Bethesda rundt E3. Du og samfunnet ditt kan dele spenningen ved nye kunngjøringer. Kanskje du vil se en Fortnite-turnering — Vertsmodus er en fin måte å gjøre det på.

Hvordan bruke vertsmodus på mobil

Twitch har nylig utrullet muligheten for å aktivere vertsmodus fra mobilenheten din via Twitch-appen. Dette er foreløpig bare tilgjengelig for iOS-brukere, selv om funksjonen snart er på vei til Android-enheter. & Nbsp;

Twitch inneholder instruksjoner for hvordan du vert på iOS, men de er utdaterte. Se bort fra dem. For å være vert for favorittstreameren din, må de streame for øyeblikket. Mens du ser på en video, trykker du på Del -knappen øverst på skjermen.

Tre alternativer vises. Trykk på Vertskanal for å begynne å være vert for streameren på din egen kanal. For å stoppe verten, trykk på Del -knappen igjen og trykk på Unhost Channel.

Slik hoster du automatisk

Hostingfunksjonene så langt i denne guiden har behandlet den manuelle siden av hosting og nødvendige tastaturkommandoer for å starte verten på Twitch. Twitch lar deg imidlertid automatisk være vert for en forhåndsgodkjent liste over kanaler når du ikke er online.

For å dra nytte av denne funksjonen, må du først aktivere Auto Hosting. & Nbsp;

Logg deg på Twitch-kontoen din, og klikk deretter på brukerikonet ditt, og velg deretter Kontoinnstillinger. Etter dette klikker du på Kanaler og videoer. Klikk på Utvalgt innhold kategorien øverst på skjermen, og klikk deretter på knappen Automatisk vertskanaler .

Når du gjør dette, rull ned og rull ned og rul ned og velg sterk> Vertliste. Dette åpner en meny der du kan søke etter andre kanaler å være vert. Skriv inn navnet på kanalen i listen, og klikk deretter på Legg til for å være vert for den automatisk når du er frakoblet. & Nbsp;

Det er også et par andre innstillinger du bør vurdere: Vil du være vert for kanaler automatisk i den rekkefølgen de vises i listen din, eller vil du være vert for dem tilfeldig. & Nbsp;

Når du har valgt innstillingene du ønsker, klikker du på Lagre nederst på skjermen. & nbsp;

Når noen er vert for kanalen din i en strøm som har mer enn 10% av seertallet ditt, vil du motta et varsel. Dette er en måte å holde oversikt over hvor mange seere som ser kanalen din, men det forhindrer deg også i å bli overveldet av varsler som ikke er relevante. & Nbsp;

Del favorittinnholdet ditt på Twitch

Å dyrke en Twitch-kanal er mye hardt arbeid, men å møte opp er mer enn halvparten av kampen. Den andre halvparten danner relasjoner med andre streamere og bygger en følge sammen. Vertstreamere du liker å se, og du vil kanskje bare finne at de vil være vert for deg med en gang.