watchOS 7.3 beta 2 uitgebracht voor ontwikkelaars

0
100

In watchOS 7.2 heeft Apple onlangs de cardioconditiefunctie toegevoegd. Ook bracht die update ondersteuning voor Apple Fitness+. Apple voegt dus nog regelmatig nieuwe functies toe aan de Apple Watch. Binnenkort verschijnt de update voor iedereen, maar nu is het nog tijd voor de watchOS 7.3 beta.

Meest recente watchOS 7.3 Beta

watchOS 7.3 Beta 2

13 januari 2021 – Apple heeft de tweede beta van watchOS 7.3 uitgebracht. We verwachten daarin wel weer wat kleine verbeteringen. Heb je zelf iets ontdekt, laat het dan weten in de reacties.

watchOS 7.3 beta downloaden

De beta van watchOS 7.3 is beschikbaar voor ontwikkelaars met het juiste betaprofiel. Heb je al een eerdere beta van watchOS geïnstalleerd, dan zie je de update vanzelf verschijnen. We verwachten dat de beta binnenkort ook voor publieke testers beschikbaar komt.

Let op: deze beta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en publieke testers zijn niet geschikt om te gebruiken op toestellen die je dagelijks nodig hebt.

Over watchOS 7.3
Omdat het hier om de derde update na een grote release gaat, verwachten we dat er een aantal tweaks in zitten. Ook zal Apple met de update enkele bugs en problemen die eerder opgedoken zijn oplossen. Mocht er iets ontdekt zijn, dan werken we dit artikel bij.

Tijdlijn watchOS 7.3 beta

Hieronder vind je een tijdlijn van de watchOS 7.3-beta’s. We verwachten watchOS 7.3 in voorjaar 2021.

  • watchOS 7.3 beta 2: 13 januari 2021 (verschenen)
  • watchOS 7.3 beta 1: 16 december 2020 (verschenen)
  • watchOS 7.3 final: januari/februari 2021 (verwacht)

Over het testen van beta’s
Bij het testen van beta’s kun je vaak tegen problemen aanlopen. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden deze gaandeweg de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last hebben van vastlopers of kunnen sommige apps nog niet goed werken. Hou hier dus rekening mee als je besluit een watchOS-update te gaan testen. Het wordt dan ook afgeraden om een beta op een toestel te installeren dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen in de beta kunnen zitten. Bij watchOS kun je bovendien niet downgraden.

Dit artikel zal bij nieuwe beta’s steeds opnieuw worden gepubliceerd, waarbij we de nieuw toegevoegde functies bijwerken.

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 – 13 januari, 19:16: De tweede beta is er.

WhatsappFacebookTwitterTelegramLinkedinPocketGooglePinterestFlipboardRedditPrintMailBufferTumblrSkype