Ontdek Uw Familie Geschiedenis met de Beste Genealogie Apps

0
148
gpointstudio/Shutterstock.com

Het doen van genealogie is een geweldige manier om te leren over de fascinerende mensen en verhalen in uw familiestamboom. Met deze vindingrijke genealogie apps, kunt u meer leren over en uit te breiden op uw familie geschiedenis van het comfort van uw bank.

In plaats van zitten op een stoffige oude computer in een familie research center omgaan met verouderde software, of de uitgaven maanden sorteren van stapels van schriftelijke aantekeningen, boeken, krantenknipsels en certificaten, deze fantastische apps kunt u voor onderzoek van uw gezin records direct vanaf je Android-of iOS-apparaat. U kunt eenvoudig zoeken door miljarden records en bewerken of toe te voegen aan uw familie boom. Sommigen gaan de extra mijl door het aanbieden van DNA-test kits en helpen u bij het vinden en verbinding maken met verre familieleden die manier.

Hoewel deze apps zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en zitten vol met handige tools die bestemd zijn voor het versnellen van het proces van onderzoek, kan het voorkomen dat u nog gebruik te maken van een paar apps van derden om u te helpen bij het verzamelen en bereiden efficiënt informatie. Gelukkig zijn er tal van gratis tools perfect voor de job. Apps, zoals Google PhotoScan en Pixlr zijn ideaal voor het scannen en bewerken van foto ‘ s voordat u ze uploadt. Anderen, zoals Evernote of Basecamp zijn perfect voor het opslaan van notities en opnames, en het houden van al uw genealogie taken georganiseerd. Er zijn zelfs apps, zoals het Vinden van Een Graf, dat maakt het gemakkelijk te identificeren en delen de informatie van grafstenen.

Genealogie Apps en Privacy

Deze apps zijn een geweldige manier om te leren over uw voorouders of zelfs een lang verloren familielid, maar ze ook harbor potentieel van de persoonlijke levenssfeer. Wat je uiteindelijk te doen met deze apps is het delen van persoonlijke informatie, zoals uw verjaardag, de meisjesnaam van uw moeder, en zelfs vroegere adressen, alle dingen die gemeenschappelijk zijn voer voor beveiliging vragen, en die kunnen worden gebruikt voor het in gevaar brengen van uw (online) veiligheid. Sommige diensten kunnen nog steeds toegang hebben tot uw informatie als u hebt verwijderd of gebruiken voor commerciële doeleinden. Sommigen ervaren problemen met de beveiliging of worden verkocht aan een ander bedrijf zou je in eerste instantie niet wilde hebben toegang tot uw informatie. Zorgen zijn vooral hoog voor de sites die bieden ook DNA-test kits, als ze kunnen maken het gemakkelijk voor de politie voert u een juridisch grijs gebied en toegang tot uw DNA zonder een bevel. Al deze diensten zijn niet gericht op het kwaadaardig is of u misleiden, zij zal ervoor zorgen dat ze beschermd voor u zijn. Met zulke mogelijkheden voor misbruik, raden wij het grondig lezen van een dienst is het privacybeleid en de voorwaarden voor het gebruik voordat u het gebruikt; zoals we de links voor elk bedrijf is het beleid in de bijbehorende review hieronder.

Alex_Maryna/Shutterstock.com

Wat te Zoeken in de Genealogie Apps

Als u probeert om het vruchtvlees uit de gegevens van uw stamboom, stamboom apps maken het eenvoudig om verbinding te maken met je afkomst. De beste genealogie apps bieden u krachtige hulpmiddelen om je te helpen gebruikt ze beter en hebben andere nuttige functies die u kunnen helpen langs de weg, die we hieronder beschreven:

  • Uitgebreide Database: Als de app die u kiest is niet aangesloten op een grote database van records, wat is het punt, toch? Meestal is de genealogie apps met de grootste namen zijn de beste tools, zoals ze hebben het meeste geld en middelen, en de meeste mensen actief records bijwerken. Dit betekent niet alleen een grotere hoeveelheid van informatie, maar meer accurate informatie, en dat is precies wat je nodig hebt. Echter, soms is de kleinere apps misschien wel voordelen, zoals een betere technologische mogelijkheden, of een niche genetische focus voor nauwkeuriger zoeken macht. Rekening houden met uw specifieke wensen, alvorens te beslissen op een app.
  • Efficiënte Record Maken: Deze apps zijn ontworpen voor het stroomlijnen van de tijd – en arbeidsintensieve proces van het doen van genealogisch handmatig. Goede apps zorgen ervoor dat je kunt maken een efficiënte items, het aanpassen van opties, en alle tools die nodig zijn bij uw vingertoppen te krijgen door middel van een enorme stapel van nieuwe items. Sommige bieden zelfs een verscheidenheid van aanpasbare grafieken en cloud-opslag voor extra gemak, en u te voorzien van een manier om te importeren in een bestaande GEDCOM-bestanden die u kan hebben.
  • Redelijke Kosten: er zijn gratis opties, de meeste genealogie apps en diensten moet u een maandelijkse vergoeding in ruil voor toegang tot hun gegevens en bronnen. Als je in de genealogie als een serieuze hobby, zult u waarschijnlijk vinden dat de kosten van de toegang tot deze middelen saldi uit en is de moeite waard uw dollar gegeven wat u krijgt toegang tot de in het rendement. Maar als je hoeft alleen maar te kijken, familie records of iets minder lange termijn, op zoek naar een gratis dienst, of op zijn minst een die biedt een gratis proefabonnement.
  • Hulp: Hoewel het klinkt misschien eenvoudig, het documenteren van je afkomst met software kan behoorlijk complex als je nog nooit hebt gedaan genealogie werk voor. De beste genealogie apps bieden online lessen, tutorials, en educatieve teksten op het correct gebruik van de gereedschappen. Ze moeten ook nuttige tips langs de weg en voorzien u van een methode van contact met het bedrijf met alle vragen die u heeft.

20 Miljard Records en Leuke Extra ‘ s: Afstamming van de Familie Geschiedenis

Afkomst

Afkomst (gratis, met upgrades) is één van de grootste bronnen voor het ontdekken van je, nou, afkomst, dankzij de ongeëvenaarde database van mensen en artefacten. Zoals u zou verwachten, de app maakt het heel gemakkelijk om te verkennen bestaande records voor uw stamboom of start met het toevoegen van uw eigen. Het is ook gemakkelijk om hun privacy beleid. De app is schoon, moderne lay-out maakt het gemakkelijk om informatie op een afzonderlijke pagina, en zie je extra informatie (zoals welke talen zij wisten of waar ze werkte samen met die alle afkomstig van de verstrekte informatie.

Afkomst heeft meer dan 20 miljard historische records die u kunt doorzoeken. De behulpzame Afkomst functie Tips kan automatisch zoeken naar bestaande records, verhalen en foto ‘ s voor familieleden, en u kunt andere gebruikers als medewerkers als u wilt maken van het invullen van uw genealogie van een familie aangelegenheid. Afkomst heeft ook een DNA-test, zodat u kunt zien hoe uw etniciteit in lijn met uw familie geschiedenis of het vinden van nieuwe DNA-matches.

Een upgrade naar één van de Voorouders van de betaalde plannen heeft zijn voordelen. De minst dure plan, ONS Discovery, kost $24.99 per maand of $99 voor 6 maanden, en krijgt u toegang tot alle Verenigde Staten records. De Wereld Explorer plan is $39,99 per maand of $149 voor 6 maanden en is inclusief toegang tot alle Verenigde Staten en internationale records. Het Hele plan voor de Toegang kost $49,99 per maand of $199 per 6 maanden en verleent u een lidmaatschap van de Afkomst van de site, samen met 142 miljoen artikelen op newspapers.com en 537 miljoen historische militaire records op fold3.com. Ondanks dat het ongetwijfeld prijzig, de All Access plan is uw beste weddenschap, want het geeft je toegang tot alles, plus toegang tot de krant verhalen en militaire records, zoals we hierboven vermeld.

Gratis Records en Herinneringen: FamilySearch Boom

FamilySearch

Hoewel haar grote database van gedigitaliseerd records en intuïtieve app zijn zowel indrukwekkend, misschien wel de beste feature van FamilySearch Boom is dat het helemaal gratis. In tegenstelling tot de andere apps, FamilySearch niet houden van de meerderheid van de bruikbare functies vergrendeld achter een paywall, en is waarschijnlijk de beste genealogie app om te gebruiken als je op een krap budget. Het is vermeldenswaard is echter dat deze dienst wordt aangeboden door De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen (ook wel de Kerk van Mormon), dus alle persoonlijke gegevens die u deelt in de app gegevens die u deelt met die instelling, die ze kunnen gebruiken voor hun eigen kerkelijke, operationele of administratieve doeleinden.

FamilySearch Boom heeft veel gegevens voor u op te zoeken door middel van, met miljarden records uit de Verenigde Staten, Engeland, Canada, Rusland, Duitsland, Brazilië en andere landen. Als u records voor uw familie, kunt u het bewerken en koppelen aan uw eigen stamboom, of u kunt vanaf nul beginnen en het toevoegen van informatie handmatig in, en bevestig vervolgens de gegevens van bestaande records later. De app bevat ook tips voor de mensen in uw stamboom die je kunt bekijken en toevoegen als ze relevant zijn en controleerbaar zijn. Op een afzonderlijke pagina, er is ruimte voor hun naam, geboorte-en overlijdensdatum, geboorteplaats, foto ‘ s, en andere details. U kunt ook verbinding maken met andere FamilySearch gebruikers online en profiteer van de Kaart Mijn Voorouders hulpmiddel om te zien een kaart waarin de belangrijkste gebeurtenissen van een familielid, zeggen, als ze gemigreerd van het ene land naar het andere.

FamilySearch maakt het gemakkelijk om nieuwe records te maken en gegevens toevoegen, verhalen of foto ‘ s voor een individu. Het is de moeite waard op te merken dat er een andere app genaamd FamilySearch Herinneringen (gratis voor Android en iOS) die is gericht op het documenteren van gedetailleerde herinneringen over puur genealogische gegevens. Herinneringen kunt u het maken van een digitaal plakboek en het toevoegen van andere dingen, zoals een biografie, audio-opnames, brieven, krantenknipsels en familie grappen en verhalen. Het hoeft geen DNA-test kits, echter, in tegenstelling tot MyHeritage Family Tree en Afkomst.

Uitgebreide Technische Hulpmiddelen: MyHeritage Family Tree

MyHeritage

Sommige mensen zouden kunnen genieten van de ondergeschikte werk aspect van de genealogie, het doorspitten van kranten en records te verbind de stippen die nodig is om nog een ander lid van hun stamboom. Als alternatief voor degenen die niet erg om een aantal geautomatiseerde hulp langs de weg, check out MyHeritage Family Tree (gratis, met upgrades). De app maakt het gemakkelijk om samen stuk van uw familie geschiedenis op de gaan, dankzij de schare van geavanceerde tools die het heeft op de hand.

MyHeritage heeft meer dan 3,8 miljard, een toegevoegde profielen. Het biedt een DNA test kit als u wilt een vliegende start van uw onderzoek op die manier, of u kunt de ouderwetse route en beginnen met het invullen van uw stamboom gegevens handmatig in. De app is Slim Wedstrijden technologie maakt automatisch verbinding bestaande familie-bomen, en het Record Wedstrijden tool helpt u bij het vinden van nieuwe informatie over voorouders, getrokken van MyHeritage ‘ s global historische records. Record Wedstrijden paren met SuperSearch—MyHeritage ‘ s records zoekmachine—om het zoeken te verfijnen in specifieke collecties, of via kranten, vital records, jaarboeken, paspoorten en andere bronnen.

Natuurlijk kunt u ook toevoegen verhalen en foto ‘ s, in aanvulling op standaard details, om een meer robuuste stamboom voor toekomstige generaties lang verloren familieleden te bekijken. U kunt het beheer van uw stamboom direct vanuit de app zo goed als nieuwe ontdekkingen van records en voeg nieuwe documenten en foto ‘ s. En als je je zorgen maakt over de privacy van uw (en uw familie ‘s) informatie, kijk op MyHeritage’ s privacy beleid hier.

De site biedt fatsoenlijke gratis functionaliteit, met inbegrip van maximaal 250 vermeldingen op uw stamboom en 500 MB opslagruimte voor uw gegevens. U kunt ook toegang krijgen tot de SuperSearch genealogische zoekmachine en delen van de Family Tree Builder, die u helpt bij het instellen van uw stamboom. Van daar, zult u moeten upgraden naar een van de drie betaalde opties. De Premium formule ($7.42 per maand) kunt u tot 2.500 mensen in uw stamboom, en krijgt u Smart Wedstrijden en de prioriteit van de klantenservice. De PremiumPlus plan ($12.42 per maand) netten je al zo goed als Instant Ontdekkingen en Zoeken de Bomen. Ten slotte, het totale plan ($16.58 per maand) geeft je toegang tot alles, met inbegrip van MyHeritage de hele database van 12,5 miljard historische gegevens, waardoor het de meest handige optie, al is de duurste.

Voor groot-brittannië Afkomst: Findmypast

Findmypast

Het grote ding over Findmypast (gratis, met upgrades) is de vernauwde focus op Britse en Ierse afkomst records. Als dat is waar het grootste deel van uw familie geschiedenis ligt, kan je deze app als extra service voor u dan de bredere populaire apps, zoals Afkomst. Findmypast richt zich op de verhalen van je voorouders’ “aankomst, het voortbestaan en succes” als ze emigreerde van de Britse Eilanden, en is aangevuld met de kennis en het inzicht van het team van de genealogen. Het heeft ook doorzoekbaar vitale documenten betreffende geboorte -, huwelijks -, en overlijdensakten gaan zo ver terug als het begin van 1700.

Findmypast is een partnerschap aangegaan met de Nationale Archieven van Ierland, de Historische vereniging van Pennsylvania, de BritishLibrary, FamilySearch, en het Nationaal Archief. Ze hebben een uitgebreid online archief van de Ierse en Britse kranten—met meer dan twee keer het bedrag van de Ierse records van een andere genealogische sites—evenals volkstelling en parochie records, migratie records, Britse militaire akten, testamenten en nalatenschappen, records, en institutionele records.

Je hebt een paar opties voor u beschikbaar voor gratis op de site, zoals het begin tot het bouwen uw stamboom en het ontvangen van gratis tips van geïmporteerde GEDCOM-bestanden. Van daar, het is de moeite waard upgraden naar een betaald abonnement, indien u toegang wilt tot meer records, of op zijn minst profiteren van de gratis proefperiode van 14 dagen. De Essentiële plan is de laagste niveaus optie, beschikbaar voor $14,95 per maand of $129 hele jaar, en opent alle records wilt u voor de start en de gemeenschappelijke voorouders van de andere bomen. De volgende categorie, de Ultieme plan kost $19.95 per maand of $179 voor een jaarabonnement, en krijgt u toegang tot alle records, met hulp van de site van de britse experts en exclusieve content.

De site is GDPR-compliant, en hier is waar u meer kunt lezen over de informatie die ze over u bewaren. Het is vermeldenswaard dat je je eerst moeten aanmelden op de website, niet in de app, en dat de app heeft een paar knikken dat worden nog uitgewerkt. Bijvoorbeeld, terwijl u kunt foto ‘ s uploaden van de app, zie je niet je volledige stamboom of verwijderen van mensen uit uw boom nog (al kan je dat doen via de desktop-site).