‘Battletoads’ Krijgt een Datum en een Launch Trailer, Zelden Wordt Brutaal Met GameStop

0
110
Zeldzaam

Tijdens het spel werd oorspronkelijk ingesteld op release vorig jaar, een beetje wachten is nog niet afgestompt fans’ verlangen naar een nieuwe Battletoads. Vandaag de dag Zeldzaam is aangekondigd dat de eerste nieuwe vermelding in de geliefde beat-em-up-serie in meer dan twee decennia zal de release op Xbox en Een PC op 20 augustus. Om het te bewijzen, ze bracht een game trailer tonen uit.

Kijk eens aan scherpe, hoekige 2D animatie. Kijk eens naar die volledig dialogen. Kijk naar al die merk van de jaren 1990 in-your-face attitude—ik ben een reflex het eten van mijn eigen broek als ik typ dit nieuwsbericht.

De trailer toont een ouderwetse beat-em-up-games de serie’ merk goofy aanvallen en wapens, en de terugkeer van de beruchte hoverbike niveaus. Een paar meer klassieke platformactie secties lijken te worden gesplitst in daar, ook. Een mix van 2D en 3D achtergronden zal verschuiven als het niveau van eisen. Plaatselijke drie speler co-op zal worden ingeschakeld voor het hele spel.

Als een omhelzing van de Teenage Mutant Ninja Ripoff energie van de oorspronkelijke Battletoads games, Zeldzame nam om Twitter te re-enactment van een klassieke bit van internet humor, het gebruik van de officiële GameStop Twitter-account als een onwillig prop.

De Battletoads pagina al live op Stoom, al is er geen indicatie van de prijs van het spel. Bij het van start, het zal ook deel uitmaken van de groeiende bibliotheek van Xbox-en PC-games beschikbaar via Microsoft ‘ s Xbox-Game Pass-abonnement.