HMD ‘ s Nokia 8.3 5G Zal Komen aan de VS Vallen

0
109
Nokia

HMD, waardoor telefoons onder het Nokia merk, heeft een nieuwe telefoon naar de verenigde Staten. Het bedrijf touts de Nokia 8.3 5G als de “eerste vlaggenschip” door zijn brede compatibiliteit met 5G bands. De Snapdragon 765G bevoegdheden, net als de OnePlus Nord.

Maar terwijl de OnePlus Nord is een prima betaalbare telefoon, het is niet die naar de Verenigde Staten (althans niet in de huidige vorm). Maar we weten nog niet hoeveel de Nokia 8.3 5G zal kosten, of precies wanneer het zal aankomen. HMD zou alleen maar zeggen ergens in “de Herfst.”

Naast de Snapdragon 765G, de Nokia 8.3 5G sport een 6.81-inch PureDisplay (Nokia ‘ s marketing spreken voor een hoog contrast en helderheid het scherm), ondersteuning voor HDR10, en een hole-punch stijl front-facing camera.

Voor de achterzijde shooter, HMD ging met een 64-megapixel camera Zeiss optics, die leidt over het algemeen tot goede foto ‘ s. Dat is niet verwonderlijk, aangezien Nokia heeft lang gebruikt Zeiss lens voor zijn camera hardware.

In Europa, kunt u de pick-up van de Nokia 8.3 voor 599 euro (over $648), die netten je 6 Gb RAM en 64 Gb opslag. En natuurlijk kunt u meer te betalen voor meer RAM-geheugen en opslag.

via Android central