Het Maken En Beheren Instagram Collecties

0
221

Instagram heeft het altijd over het delen van afbeeldingen met andere gebruikers. Maar wat als u wilt opslaan van iemand anders foto of video om het later te bekijken? Vroeger was dit alleen mogelijk als u gedownloade foto ‘ s van Instagram. Nu kunt u gebruik maken van een functie genaamd Instagram Collecties.

Opslaan van berichten, foto ‘s en video’ s van andere accounts, ze organiseren in collecties en bekijk, deel, of download ze later. Hier is hoe het maken en beheren van uw Instagram collecties.

Waarom Gebruik Maken Van Instagram Collecties?

Instagram Collecties is een functie die op dezelfde manier werkt Pinterest doet. Hiermee kunt u berichten opslaan die jij interessant vindt voor later gebruik. Dit kan handig zijn als je over een product of dienst die u wenst te kopen of te gebruiken, maar als je geen tijd hebt om het goed te doen deze tweede. U kunt de “pin it” en sla deze op voor later.

Als een andere optie, gebruik Instagram Collecties voor inspiratie. Vinden de ideeën over items te kopen, toekomstige bestemmingen, of het plannen van een marketing campagne van uw eigen goederen en diensten.

Tot slot, Instagram Collecties op te slaan en berichten van accounts die u niet wenst te volgen. Of het is een kennis die je niet wilt in contact blijven met, of een business account aan waarvan u de berichten die je niet wilt hebben op je feed. Nu kunt u een oogje houden op hen, zonder hen te laten weten.

Het Maken Van Instagram Collecties

Voordat u begint met het organiseren van berichten die u opslaat op Instagram, je nodig hebt om uw eerste Instagram-collectie.

  1. Open je Instagram profiel en klik op de drie verticale lijnen menu-knop.
  2. Selecteer Opgeslagen.
  1. Klik op het Plus teken. Als u al hebt opgeslagen berichten, kunt u ze toevoegen aan uw nieuwe collectie rechte weg. Wanneer u klaar bent, klikt u op Volgende.
  1. Voer de naam van uw eerste verzameling en klik op Toevoegen (Android) of Gedaan (iOS). Hier kunt u ook kiezen voor een afbeelding voor in je collectie. Klik op Wijzigen Dekking en kies een afbeelding uit een van de berichten die u al hebt toegevoegd aan de collectie.

Maak Nieuwe Collecties Tijdens Het Surfen Op Instagram

U kunt ook Instagram collecties als u aan het surfen bent wanneer u berichten opslaan die je leuk vindt. Hier is hoe dat te doen:

  1. Zoek een bericht je wilt, tik vervolgens op en houd de Bookmark – knop in de rechter bovenhoek van de post. Het opent de Sla op het menu.
  1. In de Opslaan op menu, tik op het Plus teken.
  1. Typ de naam van uw nieuwe collectie en klik op Gereed.

Het Beheren Van Uw Verzamelingen

Instagram collecties leven in uw bewaarde berichten. Kunt u het weergeven, bewerken, toevoegen en verwijderen van berichten van hen op elk moment.

Het Toevoegen Van Berichten Naar Uw Collecties

Het toevoegen van berichten naar uw Instagram collecties is eenvoudig. Alles wat je hoeft te doen is tik en houd de Bookmark – knop als u vind de post die u wilt toevoegen. Kies vervolgens de verzameling die u wilt toevoegen van dit bericht te. Instagram laat u toe om hetzelfde bericht naar meerdere collecties.

Maar u kunt ook direct naar een van je Instagram collecties, tik op de drie verticale dots in de rechterbovenhoek en kies voor het Toevoegen aan de Collectie toe te voegen berichten Opgeslagen.

Berichten Verwijderen Van Uw Collecties

Voor het verwijderen van een post van een verzameling, gaat u naar uw profiel en open de Opgeslagen berichten. Ga dan naar een van uw collecties en vind de post die u wilt verwijderen. Tik op de Bladwijzer toets een keer om het te verwijderen. Uit het pop-up menu kunt u ervoor kiezen om het bericht te verwijderen uit deze collectie of verwijderen van de Opgeslagen berichten in totaal.

Als u wilt verwijderen van meerdere berichten uit de collectie, tik op de drie verticale dots in de rechterbovenhoek en klik op Selecteren. Klik op de berichten die u wilt verwijderen en selecteer of Verwijder ze uit de collectie of Verplaats ze naar een andere.

Bewerk Uw Collecties

Open de verzameling die u wilt bewerken en tik op de drie verticale dots. Selecteer Bewerken collectie en het openen van het menu dat u kunt gebruiken om de naam te wijzigen of de dekking van uw collectie, evenals het verwijderen van de collectie volledig uit je Instagram-account.

Creatief Met Instagram Collecties

Wanneer u voor het eerst start met behulp van deze functie, uw eerste gedachte is om gebruik te maken Instagram Collecties voor het maken van thema-groepen van de berichten of afbeeldingen voor later gebruik. Zoals het maken van een foodie verzamelen om het verzamelen van alle de recepten die u wilt om thuis te proberen, of het samenstellen van een oefening collectie te houden van de opleidingsplaatsen voor de motivatie.

Je kan je veel meer uit van deze functie als u probeert en creatief met uw collecties.

  • Plan Uw Toekomstige Reizen Met Instagram Collecties

Veel gebruikers plaatsen beoordelingen van de bestemmingen die ze bezoeken. Als u de volgende reizen blogs op Instagram, weet je waarschijnlijk dat ze vaak dezelfde aanbiedingen en travel deals met hun volgers. Een collectie met de plaatsen die u wilt bezoeken, zal niet alleen bespaart u tijd over het plannen van uw uitstapjes, maar kan potentieel bespaart u geld.

  • Zet Uw Collecties In Moodboards

Als je een visuele persoon, of iemand die behoefte heeft om zich de hele actie plan voor het starten van een project, u weet hoe heilzaam moodboards kan worden. Als je een idee hebt of gedachten over een onderwerp en de noodzaak om het te bekijken, creëren van een speciale Instagram-collectie voor. Het zal u helpen de voortgang en het verder ontwikkelen van uw idee.

  • Gebruik Collecties Voor Het Bijhouden Van Uw Concurrentie

Als u een zakelijke account op Instagram, deze functie kan u helpen bijhouden van uw concurrentie. U kunt weergeven en het opslaan van de berichten van uw concurrenten zonder hen te volgen. En aangezien uw collecties zijn eigen, ze zullen niet weten dat u aan het kijken bent.

Haal Het Meeste Uit Van Instagram

Dat zijn slechts een paar voorbeelden van hoe Instagram Collecties geven u meer mogelijkheden binnen de app. Als u op zoek bent voor het verbeteren van je Instagram gebruiker ervaring verder, je zult hebben om dieper te duiken in de app en in sommige gevallen het gebruik van de apps van derden.

Wat zou je gebruik maken van je Instagram Collecties voor? Deel uw gedachten en ideeën met ons in de comments hieronder.