Du Kan Förbeställa Denna Bedårande Stardew Valley Collector ‘ s Edition Nu

0
108
Fangamer

Den kritiskt hyllade indie-spelet Stardew Valley steg till berömmelse utan fysiska spel försäljning. För er som älskar fysiska spel varor men denna collector ‘ s edition har påtagliga godsaker i spader.

Tack vare ett samarbete mellan spelets skapare Eric Barone och Fangamer du kan förbeställa inte bara en fysisk kopia av spelet, men en uppgraderad utgåva också. Den grundläggande fysiska kopia som kommer med en söt box och manual (och kommer att köra dig $29 för PC och $34 för Växeln). Men att uppgradera till collector ‘ s edition—som egentligen bör kallas smärtsamt-adorable-edition—för $64 (PC) eller $69 (Switch), får du så mycket mer.

Medan du kan helt njuta av spelet utan extra loot, för uppgraderingen pris får du collector ‘ s box, trä-gården standee, trä-pin, en Junimo-centrerad serietidning med den bedårande liten i spelet hjälpare, en död för din gård, en Stardew Valley rengöringsduk för dina glasögon eller datorskärmen, och (om du beställer före 8/15) får du en bonus affisch för förutom den fysiska spel och manual.

Fangamer

Men hey, inte må dåligt om du redan äger spelet och du är inte säker på om du vill köpa en kopia av spelet bara för några merch. Du kan göra alla typer av söta Stardew Valley tema redskap vid Fangamer gillar böcker, vinylskivor, mjuka leksaker och pinnar sett ovan.

RELATED12 Spoiler-Fri Stardew Valley Tips och Tricks för att Komma Igång

Slutligen, om detta inlägg råkade sätta Stardew Valley på din radar och du plötsligt befinner dig längtar efter att spela laid-back idyllisk småstad farming simulator för att glömma livet för ett tag, kolla denna spoiler-gratis guide för att komma igång med spelet.