10 Beste Sites Voor Het Afdrukken Van Digitale Foto ‘ S Online

0
150

Het afdrukken van digitale foto ‘ s niet een heel populaire dienst vandaag de dag, omdat de meeste mensen de voorkeur houden ze in een digitaal formaat. Echter, sommige foto ‘ s verdienen beter dan gewoon opgeborgen in de cloud. Wilt u misschien om te laten zien een aantal van de beste momenten van je leven aan je familie en vrienden.

Wanneer u gebruik wilt maken van uw digitale foto ‘s voor het decoreren van uw huis, of breng ze naar uw werkplek er zijn websites die u kunnen helpen om digitale foto’ s afdrukken. We hebben uitgekozen in de top 10 online digitale foto ‘ s afdrukken services, zodat u kunt kiezen welke het beste past bij uw behoeften.

Printique door Adorama – Best Overall

Als u op zoek bent naar een alles-in-één soort service voor het afdrukken van digitale foto ‘ s, Printique is uw beste keuze. Deze foto ‘ s afdrukken-service wordt geleverd met een grote gebruiksvriendelijke website die ondersteuning biedt voor alle foto-bestanden zoals TIFF en grote bestanden.

Printique biedt ook een keuze van hoge kwaliteit fotopapier en uitmuntende afdrukkwaliteit. U hoeft niet zorgen te maken over de foto levering – de site biedt zeer beschermende verpakking voor de scheepvaart. Samengevat Printique is een geweldige keuze, geen kwestie uw behoeften – van het afdrukken van eenvoudige kaarten te bestellen van grote prints in te gaan als je muur decoratie.

Xpozer – Hoogste Kwaliteit, Grote Prints

Als je specifiek op zoek naar een foto print dienst om grote digitale prints, neem een kijkje op Xpozer. De website is zeer eenvoudig te navigeren, en de afdrukkwaliteit is uitstekend.

Xpozer maakt gebruik van hun eigen foto papier heet Levendige Satijn, en biedt een optionele Altijd Frame voor het ophangen van uw prenten aan de muur. U kunt later een andere print van het bedrijf dat perfect past met het frame van uw eerste bestelling. Voor degenen die er niet van overtuigd is ook een 30 dagen geld-terug garantie.

WhiteWall – geschikt Voor Ultra HD-Prints

WhiteWall is de beste foto uit de printer als u op zoek bent om uw foto ‘ s tot leven. Kunt u standaard afdrukken op foto papier, canvas, acryl, metaal en prenten van WhiteWall.

U kunt kiezen uit een scala van hoogwaardige materialen, vormen en foto ‘ framing opties die de site biedt. Voordat u uw bestelling heeft voltooid, krijgt u ook te zien wat de toekomst uw afdruk eruit zal zien op de muur, dat is een vrij handige functie.

De prijs van de prints is een beetje steil in vergelijking met andere sites. Echter, volgens de reviews, zie je pas echt het verschil als het gaat om groot-formaat fotografie werkt bedrukt met WhiteWall.

Naties Photo Lab – Voor Professionele Foto ‘ S Printen

Naties Photo Lab is een van de beste opties voor het professioneel afdrukken van digitale foto ‘ s. Als u een fotograaf bent of uzelf probeert af te drukken, professionele foto ‘ s, kijk dan niet verder.

Naties Photo Lab biedt een uitzonderlijke printkwaliteit en een verscheidenheid van opties als het gaat om foto uitbreiding. U kunt ook het uploaden van afbeeldingen in TIFF-formaat. U kunt echter alleen foto ‘ s uploaden vanaf de harde schijf komt en niet van uw smartphone of sociale netwerken zoals Facebook of Instagram.

Mpix – Beste Beoordeeld

Mpix is een van de meest populaire foto-afdrukken diensten. Het heeft alleen maar positieve reviews online, met gebruikers de aandacht voor de afdrukkwaliteit, uitstekende verpakking, makkelijk te gebruiken interface, en een verscheidenheid van framing opties die het bedrijf biedt.

Sommige van de nadelen zijn het ontbreken van ondersteuning voor TIFF en PNG formaten, en de hoge prijs van de prints in vergelijking met andere diensten.

Snapfish – De Beste Gebruikerservaring

Als je niet op zoek naar iets wilt, maar wil je gewoon een paar foto ‘ s uitgeprint voor uw familie-album, Snapfish is de plek om te gaan. De website is zeer eenvoudig te navigeren en de gehele bestelproces zal u niet langer dan een paar minuten.

Hoewel de dienst niet ondersteunt TIFF, Snapfish biedt nog steeds fatsoenlijke print kwaliteit voor een betaalbare prijs. In tegenstelling tot andere foto ‘s afdrukken diensten, Snapfish kunt u ook uw foto’ s uploaden vanaf je smartphone en sociale netwerken. U kunt uw prints verzonden naar uw huisadres, of afhalen bij een lokale Walmart, CVS, of Walgreens.

Amazon Prints – De Beste Prijs

Als je belangrijkste criteria zijn de prijs, Amazon Drukt is uw beste kiezen voor afdrukken van digitale foto ‘ s. De service niet bieden uitzonderlijke kwaliteit van de foto, en het Amazone-Foto ‘ s gebruikersinterface is minder duidelijk dan die van de concurrenten, maar u kunt niet winnen van de prijs.

Dat gezegd hebbende, je krijgt nog steeds goede kwaliteit foto ‘ s met de Amazon Prints service. Plus, als u bent geabonneerd op Amazon Prime, je krijgt onbeperkte foto-opslag bij Amazon Foto ‘ s.

Shutterfly – Het Beste Voor Geschenken

Shutterfly is de top pick voor iedereen op zoek naar creatieve foto geschenken. De dienst biedt een grote verscheidenheid van opties in de gave van de afdeling, evenals de coole add-ons zoals bijvoorbeeld het printen van tekst op de achterkant van uw foto ‘ s.

In vergelijking met andere foto ‘ s afdrukken diensten op de lijst, Shutterfly is een van de meest betaalbaar zijn.

Ritzpix – Voor Een Veilige Verzending

Bij het zoeken naar een plek waar voor het afdrukken van uw digitale foto ‘ s, één van de belangrijkste criteria is betrouwbare verzending. Ritzpix heeft een reputatie voor het maken van ervoor dat uw prints worden geleverd aan u veilig en gezond.

De website heeft ook een geïntegreerde photo editing tools die u kunnen helpen verbeteren van uw kwaliteit van de foto voordat u het afdrukt.

Walmart Foto – Ideaal Voor Snelle Service

Als het uw doel is om het afdrukken van foto ‘ s ASAP, kijk dan niet verder dan de Walmart Foto service. Het bedrijf biedt pickup op dezelfde dag en zelfs in één uur. Andere voordelen zijn goedkope prijzen en gratis verzending van alle bestellingen van meer dan $25.

Walmart Foto heeft een grote verscheidenheid van cadeau-opties om uit te kiezen als goed. Dus als u op zoek bent naar een paar goedkope en snelle afdrukken, bestellen ze bij Walmart Foto en krijgen ze geleverd naar uw thuisadres, of afhalen bij een lokale Walmart winkel.

Geef Uw Foto ‘ s een Tweede Leven

Zo veel als we allemaal genieten van het delen van foto ‘s op Instagram en andere foto-gerichte sociale netwerken, sommige foto’ s verdienen het om goed te worden tot leven gebracht in de vorm van digitale prints. Of het nu een familie foto album of fine art prints die je hangen in uw woonkamer, niets te vergelijken wordt omringd door hoge kwaliteit foto ‘ s van uw mooiste herinneringen.

Heeft u nog steeds afdrukken van digitale foto ‘ s? Wat voor foto ‘ s afdrukken service gebruik je? Deel uw kennis met ons in de comments hieronder.