Is Spotify Premium Moeite Waard?

0
204

Spotify is een van de beste plaatsen voor het streamen van muziek en podcasts beluisteren. Het heeft een fantastisch toepassingen op de meeste platforms en biedt innovatieve functies en geweldige muziek suggesties. U kunt de meeste van wat Spotify biedt gratis, maar het nemen van de beslissing om te betalen voor de premium-service wordt geleverd met een flink aantal serieuze voordelen.

De vraag is: Is Spotify Premium moeite waard? Laten we eens kijken naar de betaalde functies, die de meest overtuigende redenen om daadwerkelijk met de hand over uw geld.

Geen Reclame!

Tenzij je verlangen naar de dagen van de radio-uitzendingen, het is onwaarschijnlijk dat u geniet van uw afspeellijst onderbroken door reclame. Helaas, de enige manier om Spotify aan te bieden om muziek te streamen naar je zonder geld te vragen, is het verkopen van advertenties. Immers, een streaming platform eigenlijk kost een hoop geld!

Dit is voor ons veruit de grootste reden Spotify Premium is de moeite waard. Pure, ononderbroken muziek zonder dat iemand probeert iets te verkopen aan u.

Controle Over Je Muziek

Gratis Spotify-gebruikers hebben niet veel controle over wat ze luisteren. Shuffle play is de enige modus die u kunt openen en je krijgt maar een beperkt aantal van de baan slaat. Dit betekent dat je vaker wel dan niet gaat om het horen van nummers of artiesten die je niet leuk vindt.

Premium gebruikers kunnen spelen de liedjes die ze willen, in welke volgorde ze willen. U kunt nummers overslaan om de inhoud van uw hart. Dit is nog een ander kenmerk dat wijzigingen in de Spotify-ervaring van wat in wezen een streaming-radio service op een persoonlijke muziekspeler.

Aangezien muziek is zo ‘ n persoonlijk ding, we kunnen ons niet voorstellen dat de meerderheid van de mensen zal genieten gedwongen om te luisteren naar liedjes die ze niet de zorg voor. Dat is een groot pluspunt in het voordeel van het gaan premie.

De Nieuwste Muziek

Als u de zorg over het luisteren naar de nieuwste muziek zodra het vrijkomt, dan Spotify Premium is de moeite waard voor u. Hoewel het niet voor alle nummers, er zijn een aantal high-profile nieuwe releases die niet beschikbaar zijn voor maximaal twee weken voor gratis gebruikers.

Als je vooral je tijd besteden aan het luisteren naar uw oudere favoriete muziek, deze doet er niet zoveel toe. Toch is het de moeite waard te overwegen bij het maken van een aankoopbeslissing.

Hoge Kwaliteit Offline Afspelen & Streaming

De meeste van ons gebruiken onze smartphones of andere mobiele apparaten om muziek te luisteren deze dagen, maar ze zijn niet altijd in het bereik van een internet verbinding. Misschien wilt u naar muziek luisteren in het openbaar vervoer of wanneer op vakantie, weg van het internet.

Als je met de gratis versie van Spotify, je hebt een internetverbinding nodig om de muziek te spelen. Met Premium, kunt u het downloaden van uw favoriete nummers, albums of een afspeellijst naar uw apparaat en luisteren naar het overal.

U kunt ook downloaden van hoge kwaliteit versies van uw muziek, dus in het algemeen gedownloade muziek zal bieden geweldige kwaliteit en duidelijkheid. Zelfs het streamen van audio voordelen van de Premium behandeling.

Gratis gebruikers van Spotify zijn beperkt tot 96Kbps stromen. Dat is ver onder de CD-kwaliteit. Wanneer u moet betalen voor een premium-abonnement, kunt u op dat alle de weg naar een 360Kbps. Zelfs als u niet beschikt over een bijzonder mooie set van hoofdtelefoons, het verschil is nog steeds dag en nacht. Het is absoluut de moeite waard om toegang te krijgen tot dit hogere kwaliteit audio. Zelfs niet-audiofielen gemakkelijk kan het verschil horen.

Is Spotify Premium Account Ter Waarde Van $9.99?

De meeste mensen waarschijnlijk niet denken van $9.99 een grote hoeveelheid geld, maar gewoon omdat er iets goedkoop is, betekent niet dat je moet een verspilling van uw geld. We denken dat de prijs is absoluut gerechtvaardigd, vooral afkomstig uit een tijd waar je nauwelijks kon kopen een enkel album elke maand voor $10.

Zelfs in het tijdperk van iTunes, waar je zou kopen songs in digitale vorm regelrechte, zult u alleen maar een paar nummers voor het geld. Dus vanuit een pure waarde oogpunt van Spotify Premium staat voor een ongelofelijke deal. Niet alleen kunt u luisteren naar uw favoriete muziek op elk gewenst moment, maar je kunt ontdekken en te luisteren naar nieuwe muziek, zonder specifiek te betalen.

Er zijn in principe twee nadelen, die van toepassing zijn op alle streaming-diensten. Ten eerste, als de Spotify gaat uit van het bedrijfsleven, verliest u de toegang tot uw curator muziek collectie. Ten tweede, je hebt geen controle over wat muziek eindigt op de service. Dit betekent dat u uw favoriete muziek kan worden genomen uit Spotify of nooit worden uitgebracht op het in de eerste plaats. We, dat zien we niet als een probleem gezien het prijskaartje, maar voor individuele gebruikers deze mogelijkheden kunnen worden deal breakers.

Voor iedereen anders, wij denken dat Spotify Premium is absoluut de moeite waard, met een van de belangrijkste functies van de verbetering op de vrije ervaring om een dergelijke mate dat de prijs gerechtvaardigd is.

De Familie Plan Verandert Het Spel

Terwijl de waarde van de enkele-gebruiker Premium plan kan worden discutabel, het is belangrijk te onthouden dat Spotify biedt veel goedkoper per-user prijzen voor familie-groepen. De Familie Plan kost $14.99 op het moment van schrijven en heeft betrekking op zes familieleden. Dat is ongeveer $2,50 per gebruiker als je gebruik wilt maken van alle zes slots.

De Familie Plan komt ook met andere interessante functies, zoals het gedeelde familie-afspeellijsten. Zelfs in een huishouden met slechts twee leden, de reductie in kosten is dramatisch. Meer dan genoeg voor een verschuiving van de schaal in het voordeel van de Premium optie. Er is ook een Spotify voor Kinderen.

Alternatieve Opties

Spotify bestaat niet in een vacuüm, het heeft veel concurrenten, zoals YouTube Music en Apple Muziek. Sommige van deze diensten hebben ook gratis lagen, dus als je probeert om geld te besparen, maar kan niet omgaan met een aantal van de beperkingen van de Gratis Spotify heeft, het is de moeite waard met hen rekening te houden.

Een belangrijke alternatief is de gratis versie van YouTube voor Muziek. Terwijl het nog steeds afhankelijk is van reclame, het biedt onbeperkte song overslaan en u kunt kiezen welke nummers je wilt spelen. Dus als uw belangrijkste probleem met Spotify Gratis is, is het ontbreken van controle, in plaats van de advertenties, YouTube Muziek Gratis zou de juiste keuze.

Aan de andere kant, het gratis YouTube Muziek Tier verbiedt afspelen op de achtergrond. Het is dus een kwestie van welke compromissen je bent bereid om te leven met als gratis gebruiker.

Is Spotify Premium Moeite Waard? Probeer een Proef

We kunnen discussiëren over de voors en tegens van Spotify Gratis versus Premium hele dag, in het einde, er is geen vervanging voor het daadwerkelijk leven met de service voor een tijdje. Spotify weet dat zo goed als iedereen, dat is waarom ze bieden een gratis proefperiode voor nieuwe gebruikers.

Meestal zijn deze proeven zijn ten minste 30 dagen lang, maar biedt soms 60 of zelfs 90 dagen langs komen. Er is geen risico voor het aanmelden voor de proef, dus waarom geen gebruik maken van de Premium-reeks voor een tijdje en kijk of je denkt dat het betalen van $9.99 per maand is de moeite waard de beperkingen en de problemen van de Spotify Gratis.