Films Overal Kunt U Nu Kijken Met Vrienden Overal

0
92
Films Overal

Onlangs Films Overal aangekondigd Scherm Voorbij, een nieuwe functie die het mogelijk maakt u te delen de films die u zelf met vrienden. Nu gaat het een stap verder en laat je films kijken met vrienden, ongeacht waar ze zijn—zelfs als ze niet de eigenaar van de film.

Adequaat genoemd “Kijk Samen,” Films Overal zal u laten maken van een kamer om een film te kijken en vrienden uitnodigen om mee te doen. De kamer zal de synchronisatie van de video voor iedereen die kijkt, en je kunt zelfs reageren op de film met emojis of verzoeken om te pauzeren, terugspoelen of snel vooruitspoelen.

Als je vrienden niet de eigenaar van de film die u wilt zien, samen, dat is OK. Bekijk Samen te werken met Scherm Passeren (als je je hebt aangemeld voor de beta), en zo lang als de film die u wilt delen in aanmerking komt, kunt u lenen met een kopie van uw vriend.

Films Overal

Je bent beperkt tot emoji reacties, hoewel; als je echt wilt om te praten tijdens de film (je monster), je zult moeten vertrouwen op een derde partij service, zoals Onenigheid, in-en Uitzoomen of van een good ol’ telefoontje.

Bekijk Samen werkt ook op mobiele, web-en de meeste smart-Tv ‘ s en alle Films Overal film titels in aanmerking komen. De één nadeel is dat het Scherm Pass is nog in beta, en niet alle films die in aanmerking komen om te worden uitgeleend aan een vriend.