3 Beste GPS-Trackere For Biler

0
147

En GPS tracker for din bil kan være enormt nyttig. Tross alt, når er siste gang du parkerer i en stor parkeringsplass, og helt glemte hvor du parkerte? Disse trackere kan også være nyttig å finne ditt kjøretøy skal det noen gang bli stjålet. GPS trackere kan også gi informasjon som usikre kjøring varsler, kjørelengde sporing, og mye mer.

Å finne den beste GPS-tracker for biler kan være tøff om. Selv om det Spytec GL300 er vår anbefaling for det beste tracker ut der, VSync og LandAirSea 54 er begge gode alternativer som kan være bedre passer for dine spesifikke behov.

Spytec GL300

Den Spytec GL300 har alle egenskapene til en kvalitet GPS-tracker: den er liten og diskret, har lang batterilevetid, og gir 24/7 real-time GPS-sporing. Enheten bruker et 4G-nettverk for å gi oppdateringer om sin posisjon til telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

Takket være sin lille størrelse, Spytec GL300 kan puttes under setet eller i hanskerommet. Det er ikke lett å finne, så hvis du prøver å skjule sin tilstedeværelse fra sjåføren (eller fra noen som ikke er ment for å være i bilen), er det lett å gjøre.

Den Spytec GL300 kan sende e-post eller SMS-varsler når det går inn i eller ut av et bestemt område. Dette er en flott måte å holde orden på noen når de kommer hjem, eller når barna går fra skolen. Best av alt, Spytec GL300 er utformet med tanke på personvern. Ingen informasjon er lagret, og alle overførte data er kryptert ende-til-ende.

Den Spytec GL300 er $70 på Amazon, med en $25 månedlig avgift for å få tilgang til alle funksjonene.

VSync GPS Tracker

Hvis den høye månedlige prisen på Spytec GL300 er litt mye for deg, VSync kan være et bedre alternativ. Mens den opprinnelige prisen er $10 mer på $80, det er ingen månedlig abonnement for tjenesten. Det er andre avgifter, men: en ett-tiden aktivering avgift på $40, og en årlig fornyelse avgift på $80.

En av de største fordelene til VSync GPS tracker for biler, er at det gir nesten verdensomspennende dekning. Du kan få real-time tracking uansett hvor kjøretøyet er i over 220 land. Den VSync er flott for sporing arbeid kjøretøyer eller nye drivere.

Det er ikke så diskret som andre valg, skjønt. Den kobles til OBD-II-porten på bilen (en innebygd datamaskin port vanligvis ligger under rattet), selv om du kan skjule det til en viss grad ved hjelp av en OBD extension-kabel. Ulempen med dette er mengden av informasjon VSync gir til brukeren.

Først av alt, VSync krever ikke batterier. Det trekker den strømmen den trenger fra kjøretøyet. Det kan gi tilgang til feilkoder, drivstoff-nivå, drivstoffeffektivitet, TURTALL, hastighet, og mye mer. Det gir selv beliggenhet sporing av kjære’ for mobile enheter hvis de har VSync-appen er lastet ned.

Den VSync tracker gir real-time tracking og ubegrenset kart historie. Enheten selv oppdateringer en gang per time når kjøretøyet er slått av, i motsetning til hver 15 til 30 sekunder.

LandAirSea 54

De fleste GPS-trackere for biler er interne enheter, men disse er ofte de enkleste å finne. Hvis du heller vil legge ved en utvendig tracker til kjøretøy, LandAirSea 54 er et flott alternativ. På litt over 2 tommer square, og mindre enn en tomme tykk, LandAirSea er diskret og lett å skjule nesten hvor som helst på din bil.

Bevegelse sporing gjøres i sanntid gjennom bruk av Google Maps og informasjon blir overført via web portal eller via en app. Du kan også motta e-post og SMS oppdateringer om plasseringen av et kjøretøy, et stykke bagasje, eller en person. Den lille størrelsen på LandAirSea gjør det mulig å skli den inn bagasjen uten at det blir lagt merke til.

Den LandAirSea 54 er vanntett og har en kraftig magnet, slik at det kan plasseres i hjulbrønnen eller på støtfangeren på en bil uten at noen merker det. Det er LED lyser på enheten, men disse kan være deaktivert gjennom appen for å bedre skjule plasseringen av tracker.

Den LandAirSea 54 også gir global dekning og fungerer i de fleste land. Det krever et abonnement på grunn av sin bruk av SIM-kort. Prisen på abonnementet er basert på hvor ofte du ønsker oppdateringer; jo oftere du ønsker oppdateringer, jo dyrere vil det bli. Prisene varierer fra $20 per måned til $50 per måned.

Om du ønsker å beskytte bilen din mot tyveri eller du prøver å holde et øye på en ny driver, en GPS-tracker for din bil kan være løsningen. Disse tre enhetene er noen av de beste alternativene på markedet.

Hva er din favoritt GPS tracker for din bil? La oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.