Mac Camera Werkt Niet? Hier is Hoe Het te Repareren

0
285
Krisda/Shutterstock

Apple MacBooks en desktop Macs vaak voorzien van een ingebouwde webcam. U kunt ook verbinding maken met een externe webcam aan op je Mac via USB. Als je de webcam niet werkt, of lijkt te zijn verbroken of niet beschikbaar in mac os, zijn er verschillende stappen die u kunt nemen om (hopelijk) het weer op gang.

Kijk of er Iets Is met Betrekking tot de Lens

Het is altijd het beste om te controleren de basics eerste. Het klinkt misschien voor de hand, maar als je webcam werkt niet goed, de lens kan slechts worden geblokkeerd of bedekt zijn met iets. Veel mensen bedekken hun webcam wanneer het niet in gebruik is, om hun privacy te beschermen.

Als je het niet krijgen van eventuele fouten en overal zie je een zwart scherm, zorg ervoor dat er niet iets voor je webcam. Het is gemakkelijk van toepassing te zijn van een cover en vergeet het, vooral als u geen gebruik van uw webcam vaak.

Controleer de Machtigingen voor de Webcam

Wanneer u een programma opent dat toegang wil tot de webcam voor de eerste keer, macOS zal u vragen om het te laten doen dus. Het is gemakkelijk (en vaak verstandige) de toegang te weigeren, maar dit kan een probleem vormen als het gaat om het maken van video-oproepen of-opnamen.

Je kan een app de toestemming om toegang te krijgen tot je webcam door op weg naar systeemvoorkeuren > Beveiliging en Privacy > Camera. Alle apps die gevraagd hebben toegang zullen hier worden vermeld. Als er een vinkje in het vak naast hen, ze zijn goedgekeurd. Als het vak leeg is, de toestemming werd geweigerd.

U kunt het wijzigen van deze instellingen door te klikken op het slot aan de onderkant van het scherm, en vervolgens de verificatie uitvoert met uw administrator wachtwoord (of Touch ID, of een Apple Horloge). U kunt vervolgens goedkeuren (vinkje) of intrekken (uit) apps en probeer het opnieuw.

Doden de VDCAssistant en AppleCameraAssistant Processen

Twee processen uit te voeren webcam taken die op de achtergrond draaien op uw Mac: VCDAssistant en AppleCameraAssistant. Zoals elk proces op uw Mac, kunt u deze niet meer correct werkt op elk moment. Meestal, wanneer een proces vastloopt, het is gestart door het systeem automatisch.

Soms, hoewel, dit werkt niet. Gelukkig, kunt u deze handmatig doden van de processen met een Terminal commando. Om dit te doen, start Terminal door ernaar te zoeken in de Spotlight, of ga naar Toepassingen > Hulpprogramma ‘ s.

Typ de volgende opdracht en druk op Enter:

sudo killall VDCAssistant;sudo killall AppleCameraAssistant

Typ uw wachtwoord admin in te voeren, en vervolgens proberen om het gebruik van uw webcam weer. macOS moet herlancering van alle processen van uw webcam is gebaseerd op functie.

Als je je niet comfortabel voelt bij het gebruik van de Terminal, herstart je Mac in plaats van het uitvoeren van de bovenstaande commando.

Start Uw Mac

Als het doden van de bovenstaande processen niet werkt, probeer dan het doden van het hele systeem, in plaats van. Sommige webcam problemen worden veroorzaakt wanneer er meerdere apps te proberen om het te gebruiken in een keer. Dit kunt u oplossen door de computer opnieuw op te starten, en niet het openen van de dezelfde apps als het opstart.

Om dit te doen, klik op het Apple-menu en klik op “Opnieuw opstarten.” In het venster dat verschijnt, schakelt u het vakje naast de optie ‘open Vensters opnieuw Bij opnieuw Inloggen” optie.

Klik op “Start,” wacht op uw Mac aan de macht cyclus, en meld u vervolgens opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd. Herstart de app die probeert om uw webcam te gebruiken en zien of het probleem is opgelost.

Opnieuw installeren van de App die U Probeert te Gebruiken

Als u een webcam probleem met een specifieke app die niet opgelost door het bijwerken van uw rechten onder het “Controleer Uw Webcam Machtigingen” hierboven, wordt het probleem mogelijk de app zelf.

Soms, apps gewoon stoppen met werken. Oudere niet altijd mooi spelen met de rechten systeem van Apple omvat in nieuwere versies van macOS. Verwijder de app van uw “programma ‘ s” map door deze te slepen naar de Prullenbak icoon in de dock of deze te markeren en vervolgens op Command+Delete.

Vervolgens download en installeer de app. Merk op hoe oud de app in kwestie is, omdat dit zou kunnen verklaren waarom je met een probleem. Als je de app opnieuw installeren en het is nog niet gevraagd om toegang te krijgen tot de camera, het onverenigbaar zou kunnen zijn met de nieuwste versie van macOS.

Kijk of er een bijgewerkte versie van de app. Misschien heeft iemand gevorkte de app en zette het werk van de ontwikkelaar? U kunt ook zien of er een soortgelijke app die u kunt gebruiken.

Controleer Uw Scherm De Tijd Machtigingen

Scherm Time is een van de kernwaarden van macOS functie die u helpt houden hoe u uw Mac. Het is ook hoe macOS handvatten voor ouderlijk toezicht, die kunnen bestaan uit het beperken van de toegang tot de webcam en alle apps die er gebruik van maken.

Om te controleren of het Scherm beperkingen zijn van het probleem, ga dan naar systeemvoorkeuren > Scherm Time > Inhoud en Privacy, en klik vervolgens op “Camera.” Zorg ervoor dat de Camera is ingeschakeld in het tabblad Apps, als goed. Als dit niet is, kunt u verifiëren en wijzigen van de instelling, of vraag de persoon die de beperking om het te verwijderen.

Zie Het Als Uw Interne Webcam Is Gedetecteerd

Als je gebruik maakt van een MacBook of iMac, het heeft een ingebouwde webcam. U kunt controleren of uw computer is het opsporen van de webcam goed. Om dit te doen, klik op het Apple-menu in de linkerbovenhoek en klik op “Over”.

Klik op “System Report” en selecteer “Camera” in de zijbalk. Je ziet iets als “FaceTime HD-Camera (Ingebouwd)” vermeld, samen met een hoop nummers en model-Id ‘ s. U kunt ook kijken onder “USB” – sectie, en kijk als uw webcam verschijnt.

Als uw interne webcam niet wordt weergegeven, een hardware fout of fysieke schade zou hebben veroorzaakt om te stoppen met werken. In dat geval, er is niet veel dat je kunt doen, behalve een technicus een kijkje nemen op het. Echter, op onderdelen en arbeid zal waarschijnlijk meer kosten dan alleen het kopen van een externe webcam.

Vóór de stopzetting van alle hoop, hoewel, kunt u proberen het resetten van de System Management Controller

Reset de System Management Controller

Als u alles al hebt geprobeerd (of uw webcam niet vermeld in de Systeem-Rapport), wilt u misschien om te probeer het opnieuw instellen van uw Mac de System Management Controller (SMC). Het SMC is verantwoordelijk voor de laag-niveau instellingen, zoals fans en Led ‘ s, maar het kan ook van invloed zijn op uw interne webcam.

Hoe je het resetten van de SMC is volledig afhankelijk van welke Mac je ook hebt. Kunt u uw model en instructies voor het resetten van de SMC hier.

GERELATEERD: Hoe (en Wanneer) voor het Resetten van de SMC op Uw Mac

Problemen met een Externe Webcam

MacBooks, iMacs, en de iMac Pro alle interne camera ‘ s. Echter, moet u mogelijk een externe webcam aanschaffen voor sommige Mac-modellen, zoals de Mac mini of Mac Pro. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een superieure externe camera ‘ s zoals webcams als je wilt om te stimuleren de kwaliteit van de video.

Als u gebruikmaakt van een USB-webcam, controleert u of deze is aangesloten. Als dat zo is, koppelt u het los en sluit het weer. Probeer een andere USB-poort en koord, om zeker te zijn dat geen van deze zijn de oorzaak van het probleem.

Als uw webcam is aangesloten via een hub, zorg ervoor dat het krijgen van voldoende stroom. Probeer het verwijderen van de hub van de vergelijking helemaal niet meer en sluit de webcam rechtstreeks op je Mac. Is de webcam hebben alle Led ‘ s die aangeven dat het in gebruik?

Logitech

U kunt ook controleren of je Mac is het opsporen van de webcam. Klik op het Apple-logo in de linkerbovenhoek, en klik vervolgens op “Over”. Klik op “System Rapport” in het venster dat wordt geopend en ga naar de “USB” in de zijbalk. Vouw een van de opties die er zijn en kijk voor je webcam.

Als er geen zichtbaar LED-lampje van de webcam of het niet in de lijst onder “System Rapport,” is het misschien de dood. Probeer het dan naar een andere computer en kijk of je kunt het probleem te isoleren.

De meeste webcams vereisen geen extra stuurprogramma ‘ s te werken op macOS, maar soms is. Ga naar de website van de fabrikant en het downloaden van enige software die nodig is om uw webcam te werken op de macOS.

Laatste Pogingen

Als u niet in uw interne webcam met werken, wilt u misschien overwegen het opnieuw installeren van mac os vanuit het niets alleen maar om ervoor te zorgen dat het een hardware probleem. Echter, moet u eerst een back-up van uw Mac met Time Machine voordat u het opnieuw installeert, dus je zult in staat zijn om te herstellen van alle van uw persoonlijke gegevens.

In een snuifje, kunt u gebruik maken van uw iPhone als een webcam, of het gebruik van opname-apparatuur om uw spiegelloze of digitale SLR camera in een hoge kwaliteit webcam.

Als dat niet lukt, kan je altijd gewoon kopen van een nieuwe externe webcam.

GERELATEERD: Hoe Gebruik je Je iPhone als Webcam

LEES VERDER

  • “De Twee Snelste Manieren om een Alarm in te Stellen op de iPhone of iPad
  • “Wilt Streamen Iets in 2020? Bekijk Nu Het Nog Kan!
  • “Het Maken van een Playlist op YouTube
  • “Vergeet Niet MiniDisc? Hier is Hoe Je Kunt Nog steeds Gebruik maken van Het in 2020
  • “Hoe Samen te werken in een Microsoft PowerPoint-Presentatie