Få en Ren Android-Telefon Med 10 Apper Som Fungerer

0
208

Hvis du er ute etter å rydde opp på Android-telefonen din, bli kvitt malware, eller prøve å presse ekstra ytelse ut av din enhet, en telefon cleaner app kan hjelpe.

Disse programmene er ikke noen slags magic bullet som vil løse alle dine ytelse problemer, men de kan sikkert hjelpe til å frigjøre plass som brukes av filer og apper du ikke var klar over, og gi deg en oversikt over hvordan telefonen fungerer og hvorfor.

Det finnes dusinvis av gode programmer for dette, så det kan være vanskelig å navigere på app store for å finne den beste. Vi har gjort det enklere for deg ved å liste 10 Android-telefon cleaner apper som faktisk hjelpe deg å ha en ren Android-telefon.

Avast Opprydding

Lett den mest nedlastede Android cleaner app er Avast Opprydding, som er utviklet av Avast software. Avast Opprydding er en av de mest populære appene for å få en ren Android-telefon. Ved åpning, Avast Opprydding vil raskt skanne enheten for å finne ut akkurat hvor mye plass du kan frigjøre.

Avast Opprydding tar deg gjennom alt steg for steg, så hvis du ikke vet hva du gjør, kan det være et godt alternativ til andre Android-cleaner-apper. Bare trykk start her etter åpning Avast Opprydding og gå gjennom hvert trinn.

Deretter kan du raskt slette alt Avast Opprydding antyder, eller sjekk hver kategori for å manuelt velge og fravelge alternativer for å slette.

Når du har gjort ditt første skanning, vil du ha tilgang til ulike alternativer som rask ren, øke minnet, og tips. Øke minnet kan dvalemodus apps for å bidra til å forbedre din generelle ytelsen og tips kan skanne enheten for å gi deg ytelse og lagring tips basert på din egen enhet.

Avast Antivirus gir en Premium Plus-abonnement for kr 10.49 et år som også inkluderer Avast Sikkerhet premium.

Norton Ren

Utviklet av det samme teamet bak Norton antivirus kommer Norton Ren, er en app utviklet for å hjelpe deg å lære hvordan du rengjør din Android-telefon.

Norton Rent går rett inn i handlingen ved å skanne telefonen filer og vise en liste over pdf-filer. Du kan deretter gå gjennom filene én etter én, og velg om du vil beholde dem eller ikke.

Norton Rent gir deg også en liste over alle appene dine, slik at du raskt kan se hva som er installert og finne apper du virkelig ikke trenger lenger. Det slår bla gjennom standard UI fordi du kan sortere apps ved å installere dato eller siste bruk.

Alt-I-Ett Verktøykasse

Alt-I-Ett Toolbox er en Android-cleaner-app som kan bidra til å frigjøre lagring, rene Android-cache, og øke din enhet.

Hjem-skjermen for Alt-I-Ett Toolbox vil vise frem din RAM og CPU-bruk. Du kan trykke på hver enkelt mulighet til å finne ut hvordan å redusere CPU og RAM ved å stoppe apps. Merk at det ikke er verdt å redusere din RAM, fordi Android har en smart RAM ledelse, noe som betyr at jo mer fullstendig RAM er, jo raskere vil det veksle mellom apper, så det er best ikke å rote med det.

Du kan også gå raskt gjennom systemet filer og buffer for å rydde opp plass på din enhet. Det tar bare noen sekunder å skanne alt. Den batterisparing-funksjonen kan også hjelpe deg å redusere din bruk av batteriet ved å lukke apper som bruker batteriet i bakgrunnen.

AVG Cleaner

Laget av det samme teamet bak AVG antivirus. AVG Cleaner har faktisk en veldig lignende opplevelse å Avast Opprydding. Vi ville ikke bli overrasket hvis AVG slo seg sammen med dem for å utvikle appen.

Du vil bli tatt med gjennom de første opprydding scenen en gang installere og deretter etter at du vil få tilgang til rask ren, øke minnet, og tips.

Du foretrekker kanskje å få AVG Renere i stedet for Avast Opprydding hvis du allerede har en AVG antivirus premium-abonnement.

CCleaner

CCleaner er en klone av den Avast Opprydding app. Du får den første system scan ved å installere, og deretter få tilgang til boost minne og tips funksjoner.

Den eneste grunnen til at du vil vurdere dette hvis du ønsker premium funksjoner for billigere. Det koster bare kr 1.49, – per måned, eller gbp 5.99 per år. Selvfølgelig, du vil ikke få et antivirusprogram, inkludert, men det er fortsatt billigere enn Avast og AVG.

Droid Optimizer

En annen populær Android cleaner app er Droid Optimizer. Du vil finne en rekke alternativer er tilgjengelige for å frigjøre lagring og øke din Android-telefon ytelse.

Først opp, Droid Optimizer har en 1-touch-speed up-funksjonen. Med denne kan du raskt frigjøre lagring, stoppe apper som spiser opp ressursene i bakgrunnen, og tøm buffer.

Du kan også bruke rydde opp funksjonen til å slette system cache, laste ned filer og andre uønskede filer tar opp plass på din enhet. App manager lar deg sjekke alle dine apps og bestemme hvilke som er verdt å slette for å forbedre ytelsen og frigjøre mer plass.

Droid Optimizer selv har et personvern-detektor som kan brukes til å sjekke hvilke rettigheter hver app har og sette en stopper for de som kanskje har uønsket tilgang til telefonen din.

Fancy Booster

Fancy Booster er en annen telefon cleaner app utviklet for å hjelpe til med å rengjøre din Android-telefon. Du kan bruke den til å rydde opp søppel filer og apper, fjern hurtigbuffer, og øke ytelsen til telefonen.

Når den er installert, vil du ha en side vises som viser hvor mye RAM og lagring enheten bruker for øyeblikket. Derfra, du kan bruke en rekke verktøy for å få enheten fungerer bedre.

Telefonen Boost, for eksempel vil ta en titt på hvilke apper som bruker mest ressurser, og tilbyr et alternativ for å fjerne lagring av deres fotspor. Med CPU kjøler, kan du raskt stoppe apper kjøres i bakgrunnen.

Hva vi liker med Fancy Booster er at det har mer funksjonalitet enn de fleste andre Android-cleaner-apper. For eksempel, du kan også bruke den til å raskt håndtere hvilke apper du vil bli varslet.

Telefonen Speed Booster

Med Telefonen Speed Booster er installert, vil du være i stand til å raskt fjerne junk filer ved å skanne alle appene på telefonen. Hvor mye lagringsplass du vil være i stand til å lagre kan være ganske betydelige.

Med batterisparing alternativet, kan du dvalemodus apps, slik at de ikke bruker batteri mens du kjører i bakgrunnen. Du kan også bruke CPU kjøler funksjonen for å se om telefonen er å ha problemer med overoppheting, og hvis så, kan du lukke ned apps for å gi mindre belastning på CPU.

Virus Cleaner – Antivirus Free & Telefonen Cleaner

Virus Cleaner er et flott app hvis du ønsker å frigjøre lagringsplass ved å slette junk filer, administrere varslinger, spare batteristrøm, og også stoppe Android malware.

Mesteparten av funksjonaliteten i Virus Cleaner er det samme som andre apps. Du kan kjøre et søk for å se filene som tar opp plass, og deretter fjerne dem, eller kjør et søk for å se om noen apps er årsaken telefonen til å overopphetes og deretter kraft-stoppe dem.

Med Virus Cleaner er virus scanner funksjonen, appene vil bli skannet og eventuelle trusler vil bli avslørt. Hvis noen trusler er funnet vil du bli varslet og deretter vil du være i stand til å slette dem til å beskytte telefonen.

En Booster

Vi liker En Booster fordi det går rett på sak uten å be om for mange tillatelser. En rask skanner vil skje i det øyeblikket du starter appen, og deretter vil du bli fortalt hvor mye plass du kan spare ved å slette junk filer.

Etter det, er du gitt tilgang til fire funksjoner – telefonen boost, batterisparing, sikkerhet, og CPU kjøler.

Når du bruker enten CPU kjøler eller batterisparing, En Booster automatisk dvalemodus apps for å redusere batteriets og CPU-bruk. Med sikkerhetsfunksjon, appene vil bli skannet til å markere eventuelle trusler.

Til slutt, telefon boost vil gå gjennom apps igjen, og gå i dvale de som kan være årsaken til problemer med ytelse på den andre.