Google Duo-voor-Android-Nu Kunt u 32 Bellers

0
120
Josh Hendrickson

Met veel van de wereld in een of andere vorm van vergrendeling, video-conferencing is belangrijker dan ooit. Maar voordat de pandemie begonnen, de meeste persoonlijke oplossingen afgehandeld één-op-één-oproepen, wat doe je voor familie of virtuele sociale bijeenkomsten? Google Duo wil helpen en botste tegen de beller beperken tot 32 deelnemers.

We wisten dat Google bedoeld ter verhoging van de beller grenzen voor Android, als het al ging Duo-gesprekken gemaakt op de Web-naar-32. Maar voordat deze wijziging, Android beperking was een schamele 12 bellers. Genoeg voor een klein gezelschap, maar ook andere diensten, zoals Facebook al overtroffen die limiet.

De update is het uitrollen van nu, en je waarschijnlijk al hebben van de verandering. U krijgt een pop-up melding om u te laten weten over de verandering, maar zelfs als je dat niet hebt gedaan, kunt u nog steeds de groep bellen. Gewoon een gesprek beginnen en kies 31 mensen om te springen op en praten.

De verandering lijkt te worden van een server-side-schakelaar, dus als je niet kunt bellen naar meer dan 12 personen, u zult moeten wachten op de update om u te bereiken.

via Android Police