De 10 Beste Online Bronnen Voor Royalty-Vrije Video ‘ S

0
130

Met behulp van royalty-vrije video ‘ s kan echt verbeteren van uw video-project, het toevoegen van scènes en sequenties van beeldmateriaal dat u nog nooit echt kunnen vastleggen jezelf.

Zelfs als je een professionele videograaf, met behulp van royalty-vrije video ‘ s bespaart dus veel tijd om te worden in staat om snel een video te downloaden die geschikt is voor uw video onderwerp, in plaats van uit te gaan van uw manier om te proberen en opnemen van de beelden zelf.

Maar wat royalty-vrije video-websites zijn de beste? We hebben pakte ze uit en uitgelegd en wat ze bieden.

Wat Is Royalty-Vrije En Inzicht In Het Gebruik Van Rechten

Wanneer we praten over een royalty-vrije, bedoelen we de inhoud waarvoor geen royalty ‘ s of licentiekosten te worden betaald. Dus in dit geval, het is de inhoud die u gratis kunt gebruiken zonder de noodzaak om te betalen voor commerciële licenties.

De websites die wij zullen laten zien zal zijn royalty-vrije video ‘ s die u kan gebruiken voor commerciële doeleinden, maar niet alle content zal deze rechten. U moet mogelijk betalen om toegang te krijgen tot royalty-vrije inhoud die op deze websites, of in sommige gevallen, de websites tonen we hebben verschillende naamsvermelding rechten. Soms, zult u in staat zijn om sommige van de content, maar moet de kredietwaardigheid van de auteur. In sommige gevallen kunt u gebruik maken van de inhoud, maar alleen voor niet-commercieel gebruik.

Hoewel het is geweldig om het gemak van het gebruik van duizenden van royalty-vrije video ‘ s van de websites hieronder, er is wat extra overlast omdat u moet zorgen om ervoor te zorgen dat u het eerbiedigen van de inhoud rechten die zijn ingesteld door de oorspronkelijke makers van content.

Coverr

Coverr is een geweldig platform als u op zoek bent naar royalty-vrije inhoud die kan worden gebruikt voor gratis, voor zowel commercieel als niet-commercieel gebruik. Zoals gesteld door hun licentie FAQ, alle video ‘ s gepubliceerd op Coverr kan gebruikt worden voor gratis, en je hoeft niet om krediet te verlenen of vraag toestemming voor het gebruik van de inhoud.

De enige limiet voor Coverr licentie is dat u geen video ‘ s maken van Coverr en direct verkopen die content elders, bijvoorbeeld op een andere video-stock website, die maakt het perfect naar ons zin.

Er zijn duizenden video ‘ s op Coverr, en je kunt er zelfs meer unieke formaten, zoals verticale video voor smartphones of Zoom virtuele video-achtergronden.

Pixabay

Pixabay is in de eerste plaats een stockfoto website, dus de categorie van video ‘ s is misschien niet zo groot als andere websites. Echter, dat betekent niet dat u niet kunt vinden een paar goede beelden op Pixabay. Als Coverr kunt u vrij gebruik maken van alle video ‘s en foto’ s op Pixabay zonder toekenning of credit. Dit geldt ook voor commercieel gebruik.

Als je ooit onzeker bent, de Pixabay licentie is opgenomen naast elke video of foto voordat je op de download-knop.

Pexels

Pexels is een geweldige bron voor zowel royalty-vrije video ‘s en foto’ s. De Pexels-licentie kunt u alle inhoud op Pexels gratis, zonder naamsvermelding. U kunt ook gebruik maken van alle content op Pexels voor commercieel gebruik. Zoals verwacht, u kunt niet verkopen ongewijzigde exemplaren van de video ‘s of foto’ s gedownload van Pexels.

In onze ervaring Pexels is een geweldige bron voor het vinden van foto ‘s en video’ s van mensen, dus als u op zoek bent voor het slaan van een bepaalde emotie met uw inhoud, Pexels kunnen groot zijn, maar er is genoeg andere video-inhoud.

Videvo

Videvo is een grote website als u op zoek bent naar meer dan alleen video. Kunt u royalty-vrije video ‘ s, muziek en geluiden om echt bij het transformeren van uw project.

Je moet voorzichtiger zijn met Videvo, want er zijn verschillende licenties die worden gebruikt. Wanneer je naar de download pagina voor de inhoud, krijgt u meer informatie over de licentie. Kijk voor de royalty-vrije licentie als u wilt volledige commerciële toegang tot de inhoud zonder naamsvermelding.

Sommige inhoud op Videvo kan worden benaderd met een gratis plan, maar andere inhoud vereist een maandelijks lidmaatschap. U kunt op elk video, geluid of muziek download pagina of het beschikbaar is in de gratis of premium-plan.

Videezy

Videezy is een andere royalty-vrije stock website die biedt 4K-video ‘ s. Videezy heeft een structuur die vergelijkbaar is met Videvo in dat bepaalde inhoud is beschikbaar in het gratis plan en andere inhoud beperkt is tot de pro leden. Gelukkig is het gemakkelijk om te zien wat er beschikbaar is voor de vrije, je zult zien dat de pro-banner op de thumbnail voor alle pro video ‘ s.

Videezy de licentie rechten zijn verschillend voor elke video, maar u kunt klikken op de licentie-rechten op elke download pagina.

U kunt de meeste video ‘ s op Videezy in de handel, maar u moet het krediet in de juiste richting zoals aangegeven op hun licentie rechten van de pagina. Anders, kunt u de aanschaf van de exclusieve rechten van elke video, zodat u niet nodig om krediet te geven.

Storyblocks

Als u wilt om serieus over video-inhoud, Storyblocks kan een goede optie zijn. Er is geen gratis optie, dus het is duidelijk dat Storyblocks is gericht op degenen die al een bestaande onderneming die actief winstgevend.

Wij geloven dat er zijn tal van grote bronnen voor gratis content voor degenen die niet kunnen veroorloven, maar Storyblocks dient als een optie voor degenen die willen zorgen 4K-video -, HD-content en ook audio.

U kunt bladeren door zo ‘n 800.000+ video’ s en je hebt commerciële, geen naamsvermelding toegang tot alle van het. Storyblocks heeft ook een optie enterprise voor grote bedrijven.

Envato

Envato is een platform dat zich uitstrekt over meerdere gebieden van de schepping, maar met een Envato abonnement kunt u toegang krijgen tot het allemaal. Dat omvat commerciële gebruik van video-bestanden, fonts, 3D-modellen, website-ontwerpen en foto ‘ s.

Als u niet wilt betalen, kunt u zich aanmelden voor een gratis account en toegang te krijgen tot de 12 jaar kunnen gratis bestanden van elke maand. Als alternatief kunt u zich aanmelden voor een abonnement, en krijg onbeperkt toegang tot de download een van hun dan 900.000+ video bestanden. Dat abonnement krijgt u toegang tot 50 miljoen stockfoto ‘ s, en allerlei andere creatieve middelen.

Voor velen, één Envato abonnement kan de moeite waard de prijs als gevolg van alle van de andere functies, zoals lettertypen en web ontwerpen die zijn gegooid. Vindt u ook aanbiedingen van de Onderneming en het Team abonnementen, maar de prijzen kunnen variëren, afhankelijk van de regio.

Shutterstock

Shutterstock is misschien wel de meest bekende voorraad website in de wereld. Het is een van de beste keuzes als u wilt dat de grootste bibliotheek van de royalty-vrije inhoud die kan worden gebruikt zonder krediet en voor commercieel gebruik.

Je zult echter moeten betalen voor een licentie om toegang te krijgen tot Shutterstock ‘s steeds groeiende bibliotheek van royalty-vrije stock video’ s, foto ‘ s, en muziek. Shutterstock is wellicht de meest uitgebreide bibliotheek, maar het is ook de meest dure.

Prijzen kunnen verschillen per regio, maar in het verenigd koninkrijk prijzen zit aan € 125 voor 10 clip downloads per maand, of € 159 voor 20 clip downloads per maand. U kunt ook kopen clip packs, die dwingt je niet in een jaarlijkse verbintenis, maar de prijzen per clip hoger zal zijn.

Destilleren

Destilleren is een andere royalty-vrije video-website, maar ze zijn enigszins beperkende met de manier waarop ze worden aangeboden. Gebruikers kunnen downloaden en 10 HD-video ‘ s om de 10 dagen. Destilleren is ook nieuwer dan de andere platforms, zodat hun aanbod is niet zo groot, maar je kunt snel filteren clips met categorieën zoals voeding, stad, technologie of dieren.

Het destilleren van licenties al hun content onder de Creative Commons Zero licentie, wat betekent dat u de inhoud te gebruiken zoals u wilt, voor commercieel gebruik, en zonder naamsvermelding.

Mazwai

Mazwai is een beetje anders dan andere stock websites. Meestal, gebruikers dienen hun eigen inhoud, volledig weten welke licenties zullen worden toegepast. Met Mazwai, de video ‘ s worden met de hand geplukt door de eigenaren van de website.

De video ‘ s zijn nog steeds eigendom van anderen en gebruiker zijn verstrekt, maar de inhoud die u te zien krijgt, is de curator van meer dan andere websites. Gelukkig, alle Mazwai content is gratis voor commercieel gebruik in het kader van hun licentie. Zoals altijd, zorg ervoor om te controleren of de licentie naast elke bestand eerst, omdat sommige bestanden vereist de toerekening aanwijst.

Samenvatting

Het is veilig om te zeggen dat als de creatieve industrie is geëxplodeerd in de afgelopen jaren meer royalty-vrije video-inhoud is begonnen met het opduiken online. We denken dat je gelukkig krijgt wat je nodig hebt voor het vrij zijn van de meeste van deze websites, maar de abonnementen op websites als Storyblocks, Shutterstock, of Envato voordelig zou kunnen zijn voor bestaande bedrijven die op zoek zijn naar grotere bibliotheken van de inhoud.