Apple Zal voor Ondersteuning van Intel ‘ s Thunderbolt op de ARM Macs

0
132
Apple

Eind vorige maand, op de jaarlijkse Apple Worldwide Developers Conference event, het bedrijf maakte een verrassende aankondiging: schakelt de desktops en laptops afstand van Intel-processors in het voordeel van ARM-processors. Als je je afvraagt wat dat betekende voor Thunderbolt, maak u niet ongerust: Apple zegt dat het zal ondersteuning voor Thunderbolt op de ARM-apparaten.

Hoewel Intel leidt de weg nu developer Thunderbolt, Apple betrokken bij de vormgeving van de oorspronkelijke specificatie. Met dat, het bedrijf heeft lang aangenomen Thunderbolt in haar laptops en desktops.

Het is niet moeilijk te zien waarom, Thunderbolt is een superieure technologie die het mogelijk maakt voor ingewikkelde displays, zelfs daisy-chaining monitoren. Maar, het is vooral gedreven door de Intel op dit moment, dus de vraag kwam als de overgang van Apple betekende het verliezen van de standaard.

Maar Apple zegt dat het zal apple Thunderbolt-naar-de-ARM-gebaseerde laptops en desktops. Dat is goed nieuws voor iedereen die afhankelijk is van snelle gegevensoverdracht. Dat is misschien zelfs nog wel beter nieuws voor de fans van Apple ‘ s iPad Pro. Die ARM tablet herbergt momenteel een USB-C-poort, maar geen ondersteuning voor Thunderbolt. Het is mogelijk dat langs de lijn, Apple zou kunnen brengen voor de technologie in de loop van tablets, ook.

Apple is van plan om de lancering van de eerste ARM-gebaseerde apparaten dit jaar en zegt dat het zal de overgang van alle van de productlijnen binnen twee jaar.

via De Rand