Het Aanpassen van Automatische Updates op iPhone en iPad

0
132
Khamosh Pathak

De functie Automatische Updates bracht achtergrond updates voor de iPhone en de iPad, waardoor het gemakkelijk is om altijd up-to-date is. Nu, als je je iOS-13.6, iPadOS 13.6, of hoger, kunt u bepalen hoe automatische updates worden gedownload en geïnstalleerd.

Voorheen Apple een Automatische Updates schakelen (die niet standaard ingeschakeld). Indien u bent aangemeld, worden uw iPhone of iPad zou download de nieuwste update op de achtergrond, en het zou de installatie van het ‘ s nachts als uw apparaat is aangesloten en wordt opgeladen (na de kennisgeving aan u over).

Maar wat als je wilde alleen maar om de updates te downloaden, maar niet wilt installeren op de juiste weg? Je zou het ontslag van de aanwijzingen en herinneringen voor updates op een bijna dagelijkse basis. En zoals je zou verwachten, is dit heel vervelend.

Apple heeft gebifurceerde deze functie in twee verschillende delen. Er is nu een tweede wisselen alleen voor het downloaden en opslaan van de update voor later.

Open de ‘Instellingen’ app op je iPhone of iPad en ga vervolgens naar de sectie “Algemeen”.

Hier, kies dan de “Software-Update” optie.

Nu, tik op de “Aanpassen voor Automatische Updates” optie.

Tik eerst op het rondje naast de “Download iOS/iPadOS Updates” optie.

Zodra u dit doet, wordt een nieuwe schakelen genaamd “Installeer iOS/iPadOS Updates” verschijnt. Als u wilt dat het automatisch installeren van iOS of iPadOS updates overnachting, tik op de schakelaar voor het inschakelen van de functie.

Zelfs als u de optie ‘Installeer iOS/iPadOS Updates” – functie, krijg je nog een melding voordat de updates worden geïnstalleerd ‘ s nachts (net zoals je vroeger iOS-13.6).

Nu, u kunt het beste van beide werelden. De nieuwe iOS-en iPadOS updates altijd worden gedownload en klaar om te gaan. U kunt gewoon gaan voor de ‘Software-Update’ en te installeren wanneer u klaar bent (zonder te wachten om ze te downloaden eerst).

Als u niet wilt inschakelen van automatische updates, kunt u nog steeds updaten van uw iPhone of iPad wanneer je maar wilt.

GERELATEERD: Hoe Update Je iPhone naar de Nieuwste Versie van iOS

LEES VERDER

  • “Het Aanpassen van Automatische Updates op iPhone en iPad
  • “Kunt U Verplaatsen Windows 10 Kennisgeving van Pop-ups?
  • “Cpu’ s Gedecodeerd: het Begrijpen van Intel ‘ s Microarchitectuur Namen
  • “Hoe om te Scannen, een Bestand of Map voor Malware met Microsoft Windows Defender op 10
  • “Het Gebruik van de whois Commando uit op een Linux