GeForce Voegt NU Meer Games, Plus NVIDIA Freestyle Grafische Filters

0
129
NVIDIA

NVIDIA blijft wekelijkse updates aan haar streaming games platform, GeForce NU. Naast een nieuwe oogst van de titels, deze week is de update voegt NVIDIA ‘ s Freestyle filters. Freestyle is een set post-processing grafische effecten die het bedrijf heeft op zijn grafische kaarten. Wordt het omschreven als “een Instagram filter voor games,” en ja, dat klinkt goed.

Games vereisen ondersteuning voor NVIDIA Freestyle op het niveau van het stuurprogramma, dus werkt het niet met alles, maar de lijst van de ondersteunde games is behoorlijk lang.

Hier is de volledige lijst van extra streaming games deze week:

 • Trackmania (Epic & Uplay)
 • Conan Exiles (Epic)
 • Desperados III (Epic)
 • Far Cry 3: Blood Dragon (Epic & Uplay)
 • Hue (Epic)
 • Dodelijke League
 • Verloren Kasteel
 • Mount & Blade II: Bannerlord (Epic)
 • Seriële Cleaner
 • SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Gerehydrateerde (Epic)
 • Subnautica (Epic)

Merk op dat sommige van de spellen hier, net als Conan en Subnautica, waren al beschikbaar op de GeForce NU, maar alleen als je het had gekocht van de Steam versie. Het is een probleem die ik aangegeven heb in mijn review van de dienst, zodat het uitbreiden van de ondersteuning om meer kopers is een goede zaak. NVIDIA is ook het prioriteren van die titels die zijn verschenen als gratis spullen op de Epic Games-winkel, zoals Tint, die is nu gratis.