Windows 10 Zal Binnenkort laten Zien Rand van de Tabbladen in de Browser op Alt+Tab

0
105

Alt+Tab is handig voor het schakelen tussen vensters, maar het kan u niet helpen bij het vinden van die browser tabblad geopend waren in een van uw windows. Snel, Windows 10 worden al uw open Rand van de tabbladen in de browser samen met je windows.

Wanneer dit beschikbaar is, kunt u gewoon gebruik maken van de nieuwe Microsoft Rand van de browser normaal. Wanneer u op Alt+Tab, al je tabbladen in de browser zal verschijnen als hun eigen miniatuur—alsof ze hun eigen browser van windows.

Microsoft

Niet zoals deze? Dat is prima. Microsoft zegt kunt u deze uitschakelen via Instellingen > Systeem > Multitasking. U kunt ook instellen dat alleen je laatste drie of vijf tabbladen in de browser zo tabblad overbelasting niet moeras uw Alt+Tab switcher, ook.

Deze functie is alleen voor Microsoft Rand van nu, maar we gemakkelijk kunnen zien aankomen naar andere web browsers. Edge is gebaseerd op dezelfde Chroom code die de basis vormt voor Chrome, bijvoorbeeld Google het mogelijk maken van deze functie in Google Chrome ook. Het is gemakkelijk te zien Mozilla Firefox profiteren van het zo goed.

Windows 10 Alt+Tab switcher was eerder van plan zijn alle tabbladen gebaseerd op de Sets zijn voorzien, maar er worden nooit in een stabiele build van Windows 10. Het lijkt erop dat deze tabs-in-Alt-Tab zal alleen komen om web browsers voor nu.

Microsoft onthulde deze functie is op 1 juli 2020. Het is een deel van een Insider build van Windows 10 en vereist Microsoft Rand 83 of nieuwer. Het zal waarschijnlijk niet komen in een stabiele build van Windows 10 tot minstens November 2020.

Dit is slechts één van de vele interessante functies die te vinden zijn in juli 1-Windows Insider bouwen (versie 20161). Microsoft is ook het maken van Windows-10 tegels overeenkomen met je lichte of donkere thema veel beter en het verbeteren van de tablet-ervaring op 2-in-1 apparaten.

GERELATEERD: Wat U Moet Weten Over de Nieuwe Microsoft-Browser Rand

LEES VERDER

  • “Hoe om Draadloos te Koppelen Stadions Controller naar een Android-Apparaat
  • “Hoe opnieuw openen van Microsoft Outlook in de Weergave Conversatie Na het Sorteren van een Map
  • “Hoe u een Opgeslagen Wachtwoord in Google Chrome
  • “Wat Is Patreon, en Hoe Werkt Het?
  • “PSA: Alle Apps Kunt Lezen op Uw iPhone en Android Klembord