Facebook Rullar Ut Mörka Läget till Mobil

0
143
NotFridayCraig

Om du är på skrivbordet, kan du redan få Facebook på mörka läget, men vad händer om du är på iOS eller Android? Om du är en av några lyckliga iOS-användare, du kan få mörka läget på Facebook idag. Men mycket få användare har möjlighet ännu, och det finns inga ord på Android.

Vissa människor älskar mörka läget, och det är lätt att se varför. Genomfört på rätt sätt, det är lättare för ögonen, och för vissa enheter, är det också förlänger batteriets livslängd. Facebook har redan ett mörkt läge för Messenger, Instagram, WhatsApp, och dess gränssnitt. Men mobilen inte får samma uppmärksamhet tills nu.

Som fläckig av SocialMedia Idag, ett fåtal användare hittat en ny mörk mode option på Facebook iOS-app. Du ser skärmdumpar och exempel på Twitter. När SocialMedia nått ut till Facebook, företaget har bekräftat att det släppt funktionen för “en liten andel av användarna globalt just nu.”

Företaget ville inte säga när det skulle börja rulla ut det har i större utsträckning eller när Android-användare skulle få möjlighet. Men om du vill kolla om du är en av de lyckliga utvalda få, bege dig till din Facebook-appen inställningar. Resten av oss kommer att få vänta.

via SocialMedia Idag