Vad man ska Titta på Quibi: De 10 Bästa Visar

0
129
Quibi

Per definition, Quibi innehåll är avsedda att konsumeras i lagom stora bitar, som inte nödvändigtvis lämpar sig för engagerande upplevelser. Icke desto mindre har vissa av högsta kvalitet dramer, komedier och dokumentärer som är väl värt priset för antagning.

Jag Lovar

Det är svårt att göra det genom en episod av denna inspirerande studie av LeBron James’ jag Lovar Skolan med klara ögon. James grundade skolan i sin hemstad, Akron, Ohio, 2018, efter år av civic arbete för att ge bättre möjligheter för riskutsatta barn i samhället. Den Quibi serien Lovar jag har 15 avsnitt berättar historier om studenter, lärare och administratörer som gör det möjligt skolan.

Kör Denna Stad

Betygsatt 100 procent på Rotten Tomatoes, Kör Denna Stad är en dokumentär om Jasiel Correia, som, vid 23 års ålder, är en av de yngsta borgmästare i USA Den 10-episod-serien täcker otroligt sträng av lycka som förde honom in i det politiska rampljuset, och den kedja av händelser som till slut ledde till hans undergång.

Form av Pasta

De flesta Amerikaner vet och kärlek som de mest vanliga typer av pasta som spagetti, fettuccine, och ravioli. Men vad om Rasccatieddi di Miscchieddu, Agnolotti del Plin, eller Strangulet? I Form av Pasta, Svensk kock och “väktare av italiensk tradition,” Evan Funke av Felix Trattoria, resor genom små städer i Italien för att dokumentera dessa sällsynta former och smaker.

50 Stater i Skräck

Från skräck legend, Sam Raimi, kommer en antologi av de mest skrämmande berättelser från varje U. S tillstånd. Serien börjar med ett flertal två – och tre-en del episoder som ligger i Michigan, Kansas, Oregon, Minnesota, och Florida. Med ett brett urval av författare och regissörer, 50 Stater i Skräck är det mest populära skräck innehåll på Quibi så långt.

Järn Skärper Järn

I Järn Skärper Järn, pro idrottare handel med sport och uppleva den rigorösa utbildning som krävs för varje disciplin. De olika talanger som gör att varje tävlande en stjärna är på full display i dessa åtta avsnitt. Det är upplysande att se hur svårt det är för en baseball pro för att svinga en tennis racket ordentligt, eller en fotboll legend att dribbla en basket med samma skicklighet det tog någon år att utveckla.

Nattlinnen

Bildkonstnär, Brooklyn legend, och den nionde dam för att vinna Ru pauls Drag Race, Sasha Velour ger tittarna en närmare titt på var och en av stjärnorna som gör sin touring visa, Nattlinnen, en sådan förtjusande framgång. Det visar den unika konst, musik, mode och voguing av varje drottning i rollistan, tillsammans med en hälsosam dos av bakom-kulisserna-drama.

Reno 911!

Under ett decennium efter dess annullering, bästa sämsta cops på TV är tillbaka! Quibi format är perfekt för omstart av Reno 911! De flesta av den ursprungliga versionen av detta klassiska POLISEN satir har återvänt, tillsammans med den överdrivet skämt om överdriven kraft som gjorde originalet till en klassiker.

Blackballed

Denna serie har förstahandsinformation redovisning från NBA-spelare och personal som påverkades mest av den rasistiska kommentarer, och eventuella förbud, av Clippers team ägare, Donald Sterling. Blackballed är en 12-del dokumentär som dyker in i hur ägarens synpunkter på ras förgiftad andra delar av sitt imperium. Det går också igenom hur spelarna förenta att övervinna och driva bort honom för att bygga en bättre liga.

Du har inte Fått Dessa

“Detta är inte en show om sneakers. Detta är en show om sneaker kultur.” Lena Waithe, den kände författaren Master of None och Drottning och Smal, har tillbringat sitt liv rikt på sneaker kultur. Denna 12-delars docuseries undersöker de kulturella krafterna bakom sneakers. Det undersöker också hur kön och ras påverkade utvecklingen av sparkar, makt sneakers har i vårt samhälle, och hur de är att definiera markörer som överskrider traditionella gränser. Du kan bära något på fötterna, men Ni har inte Dessa!

Dummy

För länge sedan, författare Cody Heller var i en relation med Dan Harmon (skaparen av Gemenskapen och Rick & Morty, spelas här av Donal Logue) och upptäckte att han hade en sex docka. Så, naturligtvis, hon skrev om det, och Dummy var född. Är det här en komedi film för den smutsiga sinne har delats in i Quibi-stora segment. Det framgår Heller (Anna Kendrick) som hon hallucinerar samtal mellan henne själv och hennes pojkvän sex docka.

Trots en orolig lanseringen, Quibi har samlat massor av hög kvalitet komedier, dramer och dokumentärfilmer från både klassiska skapare och nya röster.

LÄS NÄSTA

  • “Hur Gravis PC GamePad Omvandlas PC-Spel i 90-talet
  • “Hur kan Skicka Anteckningar till dig Själv på Slak
  • “Hur Säker Din Linux-Server med fail2ban
  • “Kan Din iPhone Bli Hackad?
  • “Hur Överför Din Facebook Foton och Video på Google Bilder