Samsung Är Nu att Sälja Sina $1,999 Roterande ‘Sero’ TV

0
144
Samsung

Om du alltid hitta dig själv att tänka, “om bara min TV hade ett stående läge,” Samsung har produkten för dig—$1,999 Sero-TV. Det kan spegla din telefon och, i vissa fall, automatiskt rotera i en stående position. Bolaget meddelade TV igen i januari, och du kan köpa det från och med idag.

Konceptet är enkelt, om inte lite löjligt. Människor ofta rekord vertikala videor, och det är inget fel med det. Men Tv-apparater, med sin widescreen installation, är illa rustade för att visa denna video. Du sluta med fula svarta fält.

Den Sero TV löser det problemet genom att rotera. Antingen genom att trycka på en knapp eller automatiskt för att spegla din telefon om du har en Samsung-enhet. När du är redo för vanliga innehåll, det kan rotera tillbaka igen.

På $1,999, du får inte en hel del av skärmen fastigheter men, bara 43-tum. Men den integrerade stå inte har en 4.1-kanal, 60-watts front-bränning högtalarsystem, så åtminstone bör det låter bättre än de flesta moderna Tv-apparater.

Du kan köpa Sero idag på Samsungs hemsida och i utvalda butiker.

via Väg