Hur du Använder Microsoft Office Panorering Hand i Stället för att Bläddra Bar

0
143

Äldre versioner av Microsoft Office hade en synlig “panorering hand” alternativ som låter dig bläddra igenom filer med hjälp av musen. Det har inte varit synlig sedan runt Office 2010, så här är hur man gör detta super-praktisk funktion är tillgänglig igen.

Vad Är en “Panorering Hand?”

Panorera hand är ett verktyg i vissa program i Microsoft Office – (och Internet Explorer) som ändrar muspekaren till en hand-ikonen och hjälper dig att hålla vänster musknapp nere och dra sidan upp och ner eller vänster och höger istället för att använda rullningslisterna eller mushjulet.

I äldre versioner av Office, panorering hand var synlig på toppen av rullningslisterna. Med Office 2013, den försvann från standard gränssnitt, men funktionaliteten är fortfarande där om du behöver det.

Det är särskilt användbart för långa dokument eller stora kalkylblad som går utanför den högra sidan. Panorera hand är mycket exakt och låter dig dra sidan i alla riktningar, inklusive diagonalt, vilket är anledningen till att det var ett populärt verktyg för att navigera i stora kalkylblad att rulla både ner och tvärs.

Du kanske har märkt att vi sa att det var ett populärt verktyg för att navigera i stora kalkylblad. Detta beror på att, tyvärr, panorering hand är inte längre tillgänglig för Excel, men det är fortfarande tillgängliga för OneNote, Word och Outlook.

Hur Gör jag så att “Vaska Hand” Synlig?

Panorera sidan kan inte läggas till toppen av rullningslister igen—vilket vi tycker är synd eftersom det verkligen är nyttigt—men det kan läggas till menyfliksområdet och verktygsfältet snabbåtkomst. Processen för detta är lika för båda, men vi kommer att lägga till det i verktygsfältet snabbåtkomst. Om du vill lägga till den i menyfliksområdet, då vi har instruktioner för att.

Vi kommer att använda Ordet i detta exempel, men instruktionerna är desamma i OneNote och Outlook.

Öppna programmet Word, klicka på nedpilen på knappen för verktygsfältet snabbåtkomst och välj Fler Kommandon.”

Välj pilen bredvid “vanliga Kommandon” och välj “Kommandon som Inte finns I Menyfliksområdet” från rullgardinsmenyn.

Bläddra ner till “Vaska Hand” – kommandot och välj det. Klicka på “Lägg till” – knappen och välj sedan “OK”.

Handen symbol kommer nu att synas i verktygsfältet snabbåtkomst.

För att använda det, helt enkelt klicka på hand-ikonen och markören kommer att ändras till en hand. Håll ner vänster mus eller styrplatta-knappen och dra sidan runt.

För att ändra tillbaka till det normala markören, kan du antingen klicka på den hand-knappen i verktygsfältet igen eller tryck på ESC-tangenten.

LÄS NÄSTA

  • “Hur du Använder Microsoft Office Panorering Hand i Stället för att Bläddra Bar
  • “Hur man Ändrar Kataloger i Kommandotolken i Windows 10
  • “Hur att Dra och Släppa Mellan Appar på en iPad
  • “Är 4K-Skärmar Värt Det för Allmän datoranvändning?
  • “Hur Hantera Windows Defender är Anmälningar på Windows-10