Het Beheren van de HBO-Max Profielen voor Kinderen en Volwassenen

0
128
DANIEL CONSTANTE/Shutterstock

Tijdens het HBO heeft zijn reputatie opgebouwd op volwassen inhoud, de nieuwste streaming service genaamd HBO-Max is één van de beste streaming-diensten voor de hoog-de kinderen van de kwaliteit van de inhoud. Het creëren van profielen voor de leden van het gezin met ouderlijk toezicht om de toegang te beperken tot de inhoud.

Het Instellen van Profielen in het HBO Max

Het maken van afzonderlijke profielen zal u toelaten om te beperken content voor kinderen, maar ze zijn ook handig voor het bijhouden van wie is het kijken naar wat ze doen en waar ze voor het laatst gebleven. Om te beginnen open je de HBO-Max-app of ga een willekeurige browser te HBOMax.com. Op de “Who Is Watching” scherm kunt u het toevoegen van een volwassene of een kind.

Als je probeert om een kind account, wordt u gevraagd om een PIN-code die nodig is om toegang te krijgen tot een volwassen profiel. Momenteel HBO Max ouderlijk toezicht alleen uit van deze PIN-code die u kunt zetten om te beperken wat de inhoud van uw kind account toegang op basis van rating.

Volgende, een naam toewijzen aan deze gebruiker en kies één van de kleurrijke ringen aan de onderkant om aan te geven welk profiel is van jou. Als je een kids-account, wordt u gevraagd om de ingang van de maand en het jaar van hun geboorte tot meer nauwkeurigheid tot HBO-Max is de op ratings gebaseerde content beperkingen. Een geboortedatum is niet vereist voor volwassen accounts. Zodra u klaar bent, klikt u op “Volgende” om verder te gaan.

Nu kunt u klikken op de cirkel boven de juiste waarde in te stellen welke films en televisie de account toegang. Als u niet wilt dat uw kind vrij te kunnen schakelen tussen accounts op hun gemak, zorg ervoor dat de “Vereisen PIN Te Schakelen Profielen” aangevinkt is. Klik op “Opslaan” om het profiel te maken.

U kunt achterhalen welke profielen zijn kind profielen door de aanwezigheid van een pictogram van een slot aan de onderkant rechts van de cirkel. Als de vergrendeling actief is, het kind-account, moet u een PIN-code u kunt overschakelen tussen profielen.

Het Beheren van Profielen in het HBO Max

Als je eenmaal hebt gemaakt een gebruikersprofiel in het HBO Max, kun je altijd deze later bewerken. Bestaande profielen in het HBO Max, zult u wilt overschakelen tussen profielen als je al aangemeld bent. Om toegang te krijgen tot het menu profiel, klikt u op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm, en selecteer ” – Schakelaar in de Profielen.”

Klik op “Profielen Beheren” aan de onderkant van het scherm. U kunt het verwijderen van een profiel van hier via de knop “Verwijderen”. Kunt u niet verwijderen van het profiel van de belangrijkste account houder. Anders, klik je op een profiel om te bewerken.

U kunt nu de naam en het pictogram voor het profiel. Klik op “Bewerken Leeftijd en Ouderlijk toezicht” om de inhoud beperking menu. Moet u de input van uw PINCODE invoeren voordat u toegang tot dit menu.

Net als zijn concurrenten Netflix of Hulu, HBO-Max biedt de gebruiker profielen, zodat u gemakkelijk kunt houden ongepaste inhoud weg van onschuldige ogen, of gewoon het scheiden van de verschillen in smaak, zodat je niet ziet aanbevelingen die gebaseerd zijn op iemand anders kijkgedrag.

LEES VERDER

  • “Het Beheren van een HBO-Max Profielen voor Kinderen en Volwassenen
  • “Alles wat U Moet Weten Over de Nintendo Schakelaar Modding
  • “Hoe om In te Zoomen op de Nintendo Schakelen Tijdens het Spelen van Een Spel
  • “De Beste HBO Originelen op HBO-Max (Mei 2020)
  • “Gebruik Vimium Surfen met behulp van het Toetsenbord in Chrome en Firefox