Die Apparaten Ondersteunen HBO-Max? Roku en Amazon Fire TV niet

0
120
Justin Duino

HBO-Max combineert TV-shows en films van HBO, WarnerMedia, Warner Bros, nieuwe originelen, en andere studio ‘ s. Met zo veel om naar te kijken, je moet weten waar te streamen naar alle. Hier zijn alle apparaten die dat ondersteunen (en niet ondersteunen) HBO-Max.

Waarom Geen Amazon Fire TV of Roku Ondersteuning?

Te beginnen met de olifant in de kamer, bij de lancering van HBO-Max is niet beschikbaar op Roku of Amazon Fire TV televisietoestellen of streaming-apparaten. Als beide platformen vertegenwoordigen meer dan 80 miljoen klanten en bieden een HBO Go en HBO-Nu, dit lijkt een vreemde toezicht.

Volgens de Variëteit, de app van de afwezigheid te wijten is aan de opbrengsten-de delen van de onderhandelingen die plaatsvinden tussen WarnerMedia en de twee software distributie bedrijven. Naar verluidt, de meningsverschillen voort uit WarnerMedia verhuizen naar een app-gebaseerde abonnementsmodel voor HBO-Max in plaats van via Amazon ‘s of Roku’ s channel-platforms. Deze wijziging geeft WarnerMedia meer controle over de binnenkomende ontvangsten.

Maar dat is niet alles. De drie bedrijven zijn ook gesprekken rond advertentie inkomsten delen zodra de streaming service van de advertentie-ondersteunde versie van HBO-Max lanceert ergens in 2021.

Een oplossing voor Roku-eigenaren die veel hebben voorgesteld, is aanmelden voor HBO-Max via Hulu. Helaas, ondanks uw account, waaruit blijkt dat u toegang hebt tot Max, zult u alleen het kunnen streamen van inhoud gevonden op HBO Go of Nu. Na de test het zelf uit, het lijkt erop dat je moet wachten voor een HBO-Max-app voor volledige toegang tot alles aangeboden door de nieuwe dienst.

HBO-Max zal waarschijnlijk te maken naar uw Amazon Fire TV of Roku apparaat in de toekomst, maar het kan weken of maanden duren voordat dat gebeurt.

GERELATEERD: Wat is HBO-Max en Is Het de moeite Waard te Betalen?

HBO-Max is Overal Anders

DANIEL CONSTANTE / Shutterstock

Gelukkig, HBO-Max is beschikbaar op bijna alle andere grote platform. Als u op zoek bent naar rewatch elke aflevering van Friends of The Big Bang Theory, terwijl op de gaan, download de HBO-Max-app voor Android in de Google Play Store of voor de iPhone en iPad van Apple ‘ s App Store. Bovendien kunt u downloaden van de streaming service van de app op uw Android-TV en Apple TV of gegoten inhoud van uw mobiele apparaten naar uw Chromecast of AirPlay-compatibele televisie.

Als met Netflix, Hulu, Disney+, YouTube-TV, en de vele andere streaming services, HBO-Max kan ook gevonden worden op andere stukken van hardware gevonden rond uw huis. Deze apparaten zijn Sony ‘ s PlayStation 4 en Xbox gaming consoles. De HBO-Max-app kan worden gedownload van de PlayStation Store of de Microsoft Store. Helaas is de service niet starten op de Nintendo Schakelen.

Als laatste maar zeker niet minste, HBO-Max kunnen worden toegevoegd aan uw Samsung smart TV. Zo lang als uw televisie is aangesloten op het internet en is vanaf 2016 of later, moet je in staat zijn om de stream uw favorieten van Warner Bros, Turner Classic Movies, Studio Ghibli, en anderen.

Als HBO-Max niet op Amazon Fire TV of Roku is een dealbreaker voor u, u kunt uw abonnement op elk gewenst moment.

GERELATEERD: Hoe om te Annuleren Uw HBO-Max Abonnement

LEES VERDER

  • “Die Apparaten Ondersteunen HBO-Max? Roku en Amazon Fire TV niet
  • “Het opzeggen van de HBO-Max Abonnement
  • “Hoe Stop Je Mac tegen Oververhitting
  • “Waarom Kladblok Is Nog steeds Geweldig voor het maken van Aantekeningen
  • “Het Uitschakelen van de Gezondheid van de Batterij Management op de Mac