7 Bästa Gratis Online Timers Bör Du Bokmärke

0
215

Tid—det är lätt slösas bort i jakten på arbete eller nöje. Du kan hålla reda på din tid med alla typer av applikationer, från Pomodoro timer för att god, gammaldags sand timers. Du kanske vill spåra din tid att vara produktiv, att hjälpa ditt barn att göra sina läxor, eller bara som en påminnelse om att kolla ugnen innan middag.

Timers finns överallt, men om du letar efter en distraktion-kostnadsfri, snabb timer för dina uppgifter, kan du använda en gratis online timer. Tusentals av dessa finns, alla med ganska liknande funktioner, men med en del överraskningar för att hjälpa dig hålla reda på din tid. Om du letar efter en online timer klocka att använda, här är några alternativ för dig att prova.

Timerdoro

Den Pomodoro gratis online timer är en klassiker, utformat som ett sätt att rensa genom uppgifter i 25-minuters cykler, med korta avbrott efteråt. Det fantasifullt namngivna Timerdoro använder denna strategi, vilket ger användare en gratis online timer klocka för att spåra tid i små, 25-minuters slots.

Tillsammans med den 25-minuters Pomodoro timer, kan du växla till andra olika förinställda alternativ, inklusive 5-minuters paus timer eller 2-minuters snabb uppgift timers. Du kan också ställa dina egna tider, med olika ljudsignaler finns för att varna dig när tiden är upp.

Du kan registrera dig för ett gratis Timerdoro konto så att du kan spara dina vanligaste timers, eller använda det helt gratis utan att logga in.

TomatoTimer

En annan Pomodoro-fokuserad timer, TomatoTimer är en snabb och gratis online timer för dig att använda för arbete, skola och mycket mer. Den 25-minuters timer är standard, men du kan byta till 10 eller 5-minuters timer istället, eller anpassa dessa tider i TomatoTimer inställningar.

TomatoTimer är enkel att använda, med knappar för att starta, stoppa, eller nollställa timers och ljud varningar när timern tar slut. Kortkommandon är också tillgängliga för en hands-free strategi.

Om du använder Chrome eller Firefox kan du ställa in meddelanden på skrivbordet för att varna dig när en timern är igång, även om du kan inaktivera webbläsare aviseringar om dessa blir irriterande senare. Ingen inloggning krävs heller, men du kan kontrollera TomatoTimer logga in tid för en historik över dina tidigare timers, även om dessa inte kommer att spara på obestämd tid.

Toggl Online Timer

Toggl är en bra tid verktyg för frilansare och företag som vill spåra uppgifter och arbeta med mobila appar och tillägg för att tillåta dig att ta din timer som helst. Om du inte har en Toggl konto, men du kan använda Toggl Online Timer i din webbläsare för gratis.

Om enkelhet är vad du letar efter, Toggl Online Timer är allt du kommer att behöva—tryck på Starta för att starta timern, Pausa för att pausa det, eller Reset för att återställa det. Det kunde inte vara enklare, eftersom detta timer är den typ du vill spara din bokmärken för nödsituationer.

Naturligtvis, om du gillar Toggl upplevelse, kan du registrera dig och ta full fördel av sin tid med att spåra funktioner gratis, även om betalda prenumerationer med ytterligare funktioner som är tillgängliga.

Pomofocus

Om du behöver en gratis online timer för att hålla dig fokuserad, då Pomofocus timer kan vara vad du behöver. Det finns 25, 15 och 5 minuters timer, inklusive en uppgift timer som gör att du kan skapa flera timers för längre projekt.

Pomofocus har också en personlig rapport, som visar din dagliga, veckovisa och månatliga timmar. Om du behöver meddelanden på skrivbordet, kan du aktivera dessa när du första gången startar en timer.

Inställningarna är också tillgängliga, så att du kan ändra den förinställda timer varningar, ändra ljud volymer, samt växla till en mörkare läge. Om du vill spara dina inställningar, kan du logga in på Pomofocus med ditt Google-konto.

Timer-Fliken

Många av de gratis online timer platser i den här listan är stabil, långsiktig webbplatser att göra precis vad de säger—tiden du tills tiden tar slut. Timer-Fliken är inte annorlunda, men med regelbundna uppdateringar, nya funktioner och förbättringar, det är ett verktyg som förtjänar att diskuteras för ditt snabba timer behov.

Timer-Fliken är både timer och klocka, så att du kan räkna med timers som kan vara timme, eller per minut eller sekund. Du kan också ställa in ett alarm klocka med Timer Fliken, vilket ger dig en varning när tiden är drabbade.

Om du vill räkna uppåt, Timer Fliken stoppur-funktionen är perfekt för detta också, så att du kan pausa eller nollställa stoppuret när du vill, gör det till en bra online timer för barn med läxor. Du kan också ställa egna teman och skräddarsy dina egna teman för plats–helt gratis.

Online-Stoppur

Snabbt och gratis, Online-Stoppuret har varit runt i år, ursprungligen som en Flash-baserad timer för din webbläsare. Omgjord med HTML5 för en mer modern publik, Online-Stoppuret fortsätter att erbjuda olika timers för användare, inklusive en online-timer för barn att använda i klassrummet.

Du kan också använda Online-Stoppur-tjänsten till att skapa din egen timer, med teman och mallar för att anpassa den för att passa dina egna behov.

Låt inte dess föråldrade utseende lura dig, som Online-Stoppuret är en tydlig och enkel timer som inte försöker imponera med klockor och visselpipor. Om du gillar tjänsten, du kan stödja dess utveckling med ett premium-abonnemang.

Google Timer

Om du syftar på ett enkelt, kan du gå direkt till Google att ställa upp en snabb gratis online timer i din webbläsare. Öppna upp Google-sökning och typ timer för att börja.

Google timer visas i toppen av sökresultaten, precis ovanför Online-Stoppur (en annan rekommendation i denna lista). Alternativ för att styra gratis online timer är enkel—tryck på Starta, Stoppa eller Återställa. Du kan också växla mellan Googles timer-läge att gå nedåt, eller växla till stoppursläge att räkna uppåt.

Om du letar efter något enkelt, detta är den enda online-timer klocka som du förmodligen kommer att behöva. Andra, mer avancerade alternativ som finns tillgängliga i sökresultaten under timer (inklusive några av dem som anges i den här listan).

Spara Tid Online

Med gratis online timers som dessa, du behöver inte betala för att hålla dina tider på banan. Oavsett om det är för arbete eller spel, dessa online-timers kan hjälpa dig att hålla ett schema eller för att öka din produktivitet, men de förblir enkel och gratis för alla typer av användare. Mer avancerade tid-tracking-alternativ, som Toggl, finns dock.

Om du letar efter för att spåra din dagliga uppgifter, några tjänster kan slå Trello eller Evernote för frilansare eller litet företag, men med massor av Trello tips för nya och avancerade användare att prova.