4 Tidlig Tilgang til Spill i 2020 for Android Verdt å Sjekke Ut

0
177

Akkurat som spillet plattformer som Steam på PC-en, Google Play-butikken gjør det mulig for utviklere å slippe “Early Access” – spill til det offentlige. Dette lar mobile spillere spille spillet før det er offisielt ferdig.

Det hjelper også utvikler i en rekke måter. Først av alt, betyr det at det offentlige kan gi tilbakemelding på feil og funksjoner de ønsker lagt til. Utviklere kan også selge tidlig tilgang til spill eller selge in-app-innhold. Som betyr at hvis du liker spillet, kan du bidra til å støtte det til det endelige polert versjon er ferdig.

For spillere, fordelene er det så godt. Første, du kommer til å spille et spill før mainstream publikum er sannsynlig å gjøre det. Det kan du også støtte spillet konsepter som ellers aldri gjøre det til mainstream-markedet. Den kuleste aspekter av tidlig tilgang til spill er det sjanse til å spille noen rolle i spillet utvikling. Tilbakemeldinger kan forme hvordan et spill som slår ut i sin endelige form!

Selvfølgelig, alltid huske på at disse tidlig tilgang spill er ikke ferdig. De kan være buggy eller miste din fremgang. Hvis du er OK med det, la oss se på fire av de beste spillene i dag Tidlig Tilgang.

Hvordan For Å Få Tidlig Tilgang Til Spill

I det siste, Google Play omtalt dedikert deler av butikken til tidlig tilgang til spill. På tidspunktet for skriving, vi kunne ikke finne noen av de delene i appen eller på web.

Men å finne tidlig tilgang til spill synes fortsatt å arbeide med dersom du bare søker etter “early access” i Play-Butikken. Disse spillene har “(Early Access)” i tittelen og beskrivelsen vil også gjenta at dette er egentlig beta-programvare.

OctoMaze ($3.99)

OctoMaze er det eneste spillet på denne listen som trenger penger på forhånd, men det er allerede slik en solid liten puzzler som vi ikke noe imot å tilbringe noen dollar på det. Ideen er enkel nok, men i selve spillet det kan være utspekulerte for å løse hvert nivå.

Du kontroll the tentacle av en lilla blekksprut med en ganske skremmende jawline. Du trenger for å ta et sett av objekter og unngå feller og skurkene. Hvis du får alle de ting og tang du trenger, nivået avsluttes, og du går videre til neste.

Noen av de beste mobile spill har blitt puzzlers med enkel base mekanikere som deretter reagere på dem i smarte måter. Angry Birds er at type spill. Forutsetningen er enkel: det er bare å slå ned griser og strukturer ved hjelp av fugler avfyrt fra en sprettert. Men det er uendelig variasjon i sine nivåer.

OctoMaze starter med noen enkle starter oppgaver, men utfordringen er veldig raskt ute, og noen av oppgavene er ekte head scratchers. Spillets estetiske harkens tilbake til de gode gamle dager med PC-puzzle spill. Det gikk perfekt på våre Galaxy Note 10+, men ikke fylle hele skjermen. På telefoner med en 16:9-sideforhold, dette burde ikke være et problem. Dette har potensial til å bli en av de store mobile puzzlers.

Et annet Liv – Livet Simulator (AD-støttet)

Et annet Liv – Livet Simulator har noen fascinerende ideer, selv om det ikke trenger ganske mye av polsk fortsatt. Grafisk spillet er veldig enkel, med den viktigste handlingen skjer via tekst. I hovedsak tar du kontroll over en virtuell persons liv fra fødsel til død.

Du trenger for å ta viktige beslutninger underveis, noe som vil påvirke hva slags person karakteren vil bli og om de vil ha et godt liv, eller ikke. På mange måter et Annet Liv minner om fantasy liv sims, for eksempel Prinsessen Maker eller Lenge Leve Dronningen, bare med en mer realistisk setting.

Det er noen tilfeldige problemer her og der gjennom hele spillet. For eksempel vår første tegnet var invitert til en skole debatt konkurranse på 5 år. Hva en veslevoksen liten tyke!

Som figuren aldre det får liv poeng, som kan brukes til å kjøpe ulike elementer som gir fordeler og bonuser. Så langt vi kan se, er livet poeng er ikke knyttet til noen form for in-app-kjøp, og akkurat nå spillet er støttet av et enkelt banner-reklame som går på bunnen av skjermen.

Mens et Annet Liv er en utrolig interessant idé, og verdt å prøve ut, dette er definitivt ikke et spill for yngre spillere. Siden dette er et liv sim, er det også avtaler med den mørkere og mer voksne temaer i livet. Det er ikke grafisk, men som du kan forestille deg noen deler av livet kan være forstyrrende.

Battle Royale av Flygende Beagle (Gratis)

Battle royale spill har tatt verden med storm, med spill som Fortnite og PUBG rive opp på listene. Alle prøver å lage en frisk vri på disse spillene, men Flyr Beagle kan være noe på gang med sin topp-ned, stilisert spill.

Dessverre er det bare de med be-koder kan spille Tidlig Tilgang versjonen av spillet. Så spør rundt blant venner og på sosiale medier kontakter på om noen har invitere koder for å dele ut. Spillere som gir ut invitere av kodene i spillet valuta, så det bør ikke være for vanskelig å overbevise dem til å del med en.

Spillet gjør mye bruk av kjøretøy og tidlig tilgang versjonen har fire klasser av kjøretøy, hver med sine egne styrker og svakheter. Det er 30 spillere i hver battle royale og 20 forskjellige tegn skall i skrivende stund.

Tidlig tilgang spillere gjør oppmerksom eksisterende problemer med nettverket ytelse og kontroller, men vi tror dette har potensial til å bli den neste store battle royale stil spillet. Hvis du kan få en kode, kan du komme tidlig. Dessverre, vi bare kunne se inn gjennom vinduet som andre mennesker spilt. Vår kode er trolig fortsatt fast på e-post!

Kule Maskiner (Demo)

Noen av dere som leser dette kan ha gode minner fra en klassisk dataspill kalt The Incredible Machine. I dette spillet du var gitt mål, og da hadde for å bygge en Rube-Goldberg type maskin for å oppnå dette målet.

Kule Maskiner er ikke akkurat den samme slags spill som Incredible Machine var, men det gjør kanal samme type energi. I dette spillet må du manipulere fysiske gjenstander for å nå målet ditt. I demo-vi spilte på at målet var å få en ball inn i den riktige kontakten.

Kule Maskiner er faktisk en ganske vanskelig spill. Fysikk motoren er alltid å kjøre, bortsett fra for objektet som du er i ferd med å manipulere. Dette betyr at det i visse oppgaver, trenger du å flytte rundt på ting mens scene spiller ut! For eksempel, kanskje du trenger for å raskt flytte en planke som du brukte i første halvdel av puslespillet inn i en ny posisjon for den andre halvparten.

Tidlig Fugl, Og Alle Som

Mobile gaming har kommet en lang vei, men disse tidlig tilgang til spill viser at bransjen ikke er for stor til å involvere vanlige spillere. Omfavne upolert perler og få deg litt tidlig tilgang spill!