Samsung Galaxy S20: att Vrida på Gester och Ändra Navigation Bar Knappen För

0
1448
Justin Duino

Android-10 infört en gest-baserat navigationssystem som gjorde bort med knapparna på skärmen. Istället för att använda Googles kontroller, Samsung fast med tre-knappen setup (med Baksidan på höger sida). Lyckligtvis, du kan slå på gester för navigering (och swap-knappen för) på Galaxy S20, S20+, och S20 Ultra.

Slå på Gester för Navigering

Börja med att öppna Galaxy S20 menyn Inställningar. Det enklaste sättet att göra detta är genom att dra ner från toppen av skärmen för att dra ner panelen aviseringar. Från det, tryck på Kugghjulet som finns i det övre högra hörnet.

Alternativt, du kan dra upp från startskärmen för att öppna app-lådan. Du kan antingen använda sökfältet längst upp på skärmen eller dra igenom sidorna tills du hittar under “Inställningar” – app.

Bläddra upp och välj sedan “Visa” – alternativ. Den här menyn är också där du kan slå på telefonen är 120Hz skärm.

Här kommer du att hitta den “Navigation Bar” – knappen. Knacka på den.

Välj “Full Skärm Gester” alternativ för att växla från tre-knappars layout till Googles gest navigationssystem. Du kan sedan trycka på “Fler Alternativ” – knappen om du vill ändra till Samsung gest setup eller finjustera tillbaka svep känslighet.

Googles gester kan du åka Hem, men snabbt dra fingret uppåt från nedre delen av skärmen, öppna Recents menyn genom att svepa uppåt och hålla, och kommer Tillbaka genom att dra inåt från någon kant. Samsung system gör det möjligt för dig att dra upp från tre utsedda delar av skärmen för att gå Tillbaka, Hem, eller starta Recents. Välja den inställning som bäst passar dina behov.

Och slutligen, ändra din Galaxy S20 tillbaka gest känslighet genom att flytta bar närmare till lägre eller högre. Samsung rekommenderar följande inställningen om du upprepade gånger aktivera gest Tillbaka på olyckan.

När du aktiverar gest navigering, du kommer sannolikt att märka att den ikon längst ned på skärmen kommer att delvis bryta Mörka läget. Du kan åtgärda detta genom att dölja de bar helt. För att göra detta gå tillbaka till “Navigation Bar” – menyn och välj bort “Gest Tips.”

Ändra Navigation Bar Knappen För

Om du vill hålla tre på skärmen navigation knapparna men vad i omvänd ordning så att Back-knappen på vänster sida av skärmen, du kan. Som innan, börja med att hoppa in i Inställningar-menyn.

Det enklaste sättet att göra detta är genom att dra ner på anmälan facket och trycka på Kugghjulet. Du kan även dra uppåt på startskärmen för att öppna app-lådan och tryck därefter på “Inställningar” – app.

Bläddra sedan ner och välj “Visa” – alternativ.

Från det, tryck på “Navigation Bar” – lista.

Slutligen, välj knappen för att du vill använda på din Samsung Galaxy S20. Förändringen kommer att äga rum i det ögonblick du trycker på motsvarande alternativ.

RELATERAT: Hur för att Slå på Samsung Galaxy S20 s 120Hz Skärm

LÄS NÄSTA

  • “Samsung Galaxy S20: Ändring Sidan för att Power-Knappen
  • “Hur man Använder ip-Kommandot i Linux
  • “Hur Platsen en Sms Bluff
  • “Aktivera DNS Över HTTPS i Google Chrome
  • “Att resa? Ta en Chromebook, De är Krypterad