De 5 Bästa Tid Spårning Apps för Android

0
520

Hur du spenderar din tid är viktig, och det kan vara lätt att slösa bort små bitar av tiden under hela dagen utan att inse det. Om du letar efter ett lyft för din produktivitet och vill se hur mycket du verkligen arbetar, ett av de bästa sätten att göra detta är genom tidredovisning.

Tiden spårning innebär en hel del saker för olika människor, från enbart timing sin arbetstid till att hålla koll på hur mycket tid de spenderar på sociala medier. Oavsett var på att spektrum du landet, det har varit några fantastiska verktyg som utvecklats för att hjälpa dig.

Vad du ska Titta efter i en Tid-Spårning App

Medan allas behov och smak är olika, det finns fortfarande några saker att tänka på när man väljer en app.

  • Fokus: Olika appar kommer att vara bättre för olika typer av tidredovisning. En individ behöver för olika funktioner, jämfört med ett team på 10 personer. Vissa appar excel för att spåra timmar tillbringade fungerar men kan vara irriterande att använda för att spåra kortare perioder. Det handlar om att hitta vad som synkroniseras med ditt liv och specifika behov.
  • Tiden Rapporter: att kunna se hur du har spenderat din tid under dagen, månad, eller år kan vara ovärderlig för att förbättra din produktivitet. Olika appar gör detta på olika sätt, men det måste vara det.
  • Cross-Plattform Kompatibilitet: Medan vi fokuserar på appar för Android, kan det vara bra att komma åt dina timers och data på andra enheter. Vi noterar i slutet av varje avsnitt vilka enheter som appen finns tillgänglig för.

Nu när du vet vad du ska leta efter, och det här är den bästa tiden att spåra appar i Play Store.

Totalt Sett Bästa: Toggl

Toggl.com

Toggl täcker varje bas när det kommer till tid för uppföljning, oavsett om du är en ensam frilansare eller chef för en stor grupp. Du kan börja enkelt ett tryck på timer—alla dina timers kommer att synkronisera över vilken plattform som helst (vilket innebär att du kan starta en timer på telefonen och avsluta det på ditt skrivbord). Dessutom kan du lätt bryta ner ditt projekt och kunder i Toggl detaljerade rapporter tid, så du vet exakt vart din tid är på väg och vad tjänar du mest pengar per timme.

När du börjar få djupt in tid för uppföljning, Toggl har också några kraftfulla användarinriktat funktioner. Du kan använda genvägar och taggar för att snabbt ställa in och organisera projekt, integrera Toggl med över 100+ appar för automatisk spårning (det finns en fullständig lista över program här), och även få påminnelser via e-post när projekten går över deras tilldelade tiden.

För grupper och företag, Toggl gör att du kan hålla reda på alla dina anställdas arbete, och gör det lättare att välja vilka kunder och projekt är värt att ta på med sina detaljerade resultat-kontra-kostnader för arbetskraft och rapporter.

Toggl är gratis plan ger dig tillräckligt med funktioner för att komma igång. Men när du vill ha mer, Starter plan ger dig några djupare funktioner på $10 en månad ($108 per år), och den Premie som planen ger full funktion lista (i jämförelse till Förrätt plan, till stor del till team-inriktad funktioner) för $20 per månad ($216 per år). Toggl ger en fullständig uppdelning av prissättning och funktioner här.

Toggl är tillgänglig på Windows, macOS, Linux, Android, IOS, och webben.

Bäst för Enkel Spårning: Draghjälp

Bidrog Till Att Öka Produktiviteten

Om du bara vill ha en enkel time tracker, Draghjälp är ditt bästa val. Det har en enkel layout byggd runt flera en-tryck på timer på en gång, och kan även vara organiserad i en att-göra-lista. Du får bra line-diagram som detalj din spåras tid, och appen kan även hålla koll på vilka dagar du är mest produktiva. Också, något spårat objekt kan enkelt läggas till i en kalender.

Draghjälp är endast tillgänglig på Android-enheter tyvärr, men din data kan säkerhetskopieras på Google Drive så att du inte förlorar det när du byter enheter.

Ökat är också helt gratis, så det finns ingen anledning att inte prova det.

Bästa Passiv Tracker: RescueTime

RescueTime Team

Om du inte gillar tanken på att ständigt öppna en app för att starta och stoppa timers, då RescueTime bör hjälpa dig ut. RescueTime skärmar vilka appar och webbplatser du använder och hur länge (vilket du kan begränsa i sekretessinställningarna), och den tiden kan sedan kategoriseras som improduktiv eller produktiv, beroende på dina preferenser. Inget behov av att upprepade start och stopp timers, helt enkelt öppna upp RescueTime när du behöver för att få uppgifter. Du kan sätta upp konkreta mål och får varje vecka varningar om dina framsteg via e-post, liksom.

RescueTime är gratis plan ger dig automatisk spårning, att sätta mål, och obegränsat antal enheter. Bidraget plan ger dig offline-spårning för obegränsad arkivdata, och alternativ för att inaktivera den störande meddelanden för en viss mängd tid för $6 per månad. Det är även en team-inriktad plan, som har en del användbara funktioner, såsom team-stort framsteg spåra. Du kan se mer om RescueTime prissättning här.

RescueTime är tillgänglig på Windows, macOS, Linux, Android, IOS, och webben.

Bäst för Enkla Mål: Time Tracker

zafer ertas

Om självförbättring är ditt mål, Time Tracker är det enklaste sättet att sätta upp mål för din tid för uppföljning. Du kan sätta upp mål för varje dag, vecka, eller månad, och alltid hålla vad du syftar till höger framför dig. Förutom att det har en hel del av normaltid-spårning funktioner, som till exempel ett-tryck på tidredovisning, projekt och verksamhet organisation och detaljerade rapporter tid.

Time Tracker är endast tillgänglig för Android och är gratis, men det kommer med annonser och du kan bara lägga till ett begränsat antal projekt. Du kan uppgradera till Pro-versionen för en engångsavgift på $4.99, som ger dig widgetar för startskärmen, får rid av annonser och bidrag obegränsad projekt.

Bäst för Lag: Hubstaff

Netsoft Holdings, LLC

Om du vill hålla koll på ditt lag: s arbete och för att finna vägar att bättre utnyttja sin tid, Hubstaff kan hjälpa till med båda. Du får online tidrapporter som kan användas för löner, extremt detaljerade rapporter om varje individ eller grupp som en helhet, och möjligheten att skapa plats-baserade arbetsplatser så att dina anställda är automatiskt klockas in och ut på in och lämnar kontoret. Du får också tillgång till ett team-brett kalender, vilket gör det lätt att tala om när människor ska arbeta. Allt detta är bara hur Hubstaff garanterar att du vet exakt hur lång tid dina anställda arbetar och hur effektiva de är.

Hubstaff inte erbjuda en gratis version, men du har bara tillgång till grundläggande uppföljning och hantering av laget. Om du vill ha mer djupgående team funktioner du behöver för att köpa Basic eller Premium planer, som är $7 och 10 $i månaden per användare, respektive. De har även ett Företag planera för större grupper, vilket är $20 i månaden per användare. Du kan se en fullständig uppdelning av priserna här.

Du kan ladda ner Hubstaff på alla Windows, macOS, Linux, IOS eller Android-enhet, och det är en webb-version.