Het Toevoegen van een Standaard Handtekening aan een Outlook-vergaderverzoek

0
720

Een vreemde gril in Outlook is het onvermogen tot het toevoegen van een standaard handtekening om een vergadering verzoeken. Hier is een snelle en eenvoudige manier voor het instellen van een één-klik oplossing is, dat voorkomt het knippen en plakken van elke keer dat u een vergadering.

Wij hebben behandeld het maken, bewerken en toepassen van Outlook-handtekeningen in detail voor, maar deze kunnen alleen worden toegepast op e-mails. Als u verplicht bent door uw werkgever om een handtekening toevoegen of als je gewoon het gevoel dat het meer professioneel te gebruiken—dan het verzenden van een verzoek voor een vergadering moet u kopiëren en plakken van een handtekening in of gebruik Invoegen > Handtekening.

Beide methoden werken, maar je moet niet vergeten om ze te gebruiken, en ze zijn een beetje handleiding voor onze wens. Kunt u een aangepast formulier in Outlook dat maakt een vergaderverzoek met een handtekening, maar meer klikken zijn nodig om een aangepast formulier opent dan te gebruiken Invoegen > Handtekening. Als zodanig, dat is niet echt een verbetering.

In plaats daarvan raden we het Snel maken van een Stap, die u een nieuw vergaderverzoek met een handtekening die al toegevoegd zijn. Niet zeker wat een Snelle Stap is? We schreven een uitgebreid artikel over hen om u up-to-speed.

Maar als een korte herinnering, Snelle Stappen zijn een manier van het toepassen van meerdere acties in één klik. Deze functie is ideaal voor het automatiseren van taken, en het is echt eenvoudig te installeren en te gebruiken.

U vindt Snel Stappen in het midden van Outlook ‘ s van het tabblad Home.

Het toevoegen van een nieuwe Snelle Stap klikt u op de “Create New” – optie in het Snelle Stappen vak.

Dit opent een nieuw venster waar u kunt de naam van uw Quick-Step en kies de actie die u wilt uitvoeren.

Nadat u op de “Kies een Actie” drop-down menu, scroll naar beneden naar de “Afspraak” sectie en klik op “Nieuwe Vergadering.”

Nu klikt u op de “Opties Weergeven” link.

In het Tekst veld toevoegen van uw handtekening.

Kies nu een snelkoppeling toets, als u wilt, en klik op “Voltooien”.

Dat is het—je Quick-Step is voltooid. Voor het openen van een nieuw vergaderverzoek met uw handtekening hebt toegevoegd, klikt u op de “Nieuwe Vergadering” Quick Step, of gebruik de sneltoets die u hebt gekozen.

Uw vergaderverzoek wordt geopend met uw handtekening al toegevoegd.

LEES VERDER

  • “Hoe Gebruik Sparklines in Google spreadsheets
  • “Het Gebruik van de stat Opdracht op Linux
  • “Wat Is” – Project is Verbonden Home-Over-IP” Smart Homes?
  • “Wat Doet “DAE” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Hoe kan ik de Ball Drop op New Year’ s Eve