Hoe Ontvang Waarschuwingen Wanneer je een Nintendo Schakelaar Spel Gaat over de Verkoop

0
383
Nintendo

Het kan frustrerend zijn om mis te koop voor de Nintendo Schakelaar spel heb je een oogje op had, voor een tijdje. Wij raden het instellen van waarschuwingen, zodat u nooit missen een Schakelaar spel opnieuw te koop. Hier is hoe.

De Opkomst van Nintendo Schakelaar Digitale Verkoop

Een paar jaar geleden, het zien van een goede digitale spel op de verkoop in de Nintendo eShop is heel zeldzaam. Echter, als de Nintendo store wordt een steeds populairder wordende manier voor mensen om te kopen van titels voor hun Switch, het aantal verkopen is ook gegroeid. Er zijn nu tientallen Nintendo Schakelaar games te koop op de eShop elke week, van indie games te blockbuster titels.

Er zijn toch nog een paar ontbrekende functies op de eShop, en een van hen is een alert-systeem. Ook al heeft Nintendo een verlanglijst functie, is er geen manier om een melding wanneer deze games gaan op de verkoop. Echter, een aantal diensten van derden en aan gewijd gemeenschappen zijn opgedoken om mensen te helpen de best mogelijke deals.

Het Nintendo-Schakelaar Aanbiedingen Subreddit

De r/NintendoSwitchDeals subreddit is een community voor koop-liefdevolle-Schakelaar eigenaren, die toevallig ook een geweldige manier om te worden gewaarschuwd voor de verkoop. Niet alleen de gebruikers bijhouden en markeren van grote deals op de eShop, maar ook na de kortingen die ze vinden op de ‘traditionele’ retailers en e-commerce websites. Gebruikers maken ook vaak deel verkoop randapparatuur, accessoires, cadeaubonnen en de console zelf.

Het beste deel is dat de subreddit heeft een bot die kruipt door de verkoop van alle landen, en houdt van een continu draaiende lijst van alle aanbiedingen op een gegeven moment. Deze lijst is stickied aan de bovenkant van de site en is bijgewerkt in real-time. Elke gebruiker kan een game op hun verlanglijstje met behulp van een easy bot opdracht en ontvangt hij / zij automatisch een prive-bericht op Reddit wanneer dat spel gaat over de verkoop. Als u een Reddit-app op uw telefoon, u ontvangt een push-bericht.

Op de top van de robuuste tracking-en alarmeringssysteem van de sub, ze hebben ook discussie-threads voor actuele aanbiedingen, waar mensen kunnen discussiëren over of het spel de moeite waard een buy. Al deze maken het één van de beste gemeenschappen te volgen voor een Schakelaar eigenaar.

Maak een Verlanglijstje Met DekuDeals

De DekuDeals website is een geweldige manier om bij te houden van de verkopen. Het haalt gegevens uit zowel de eShop en grote retailers, zoals Amazon, BestBuy, en Gamestop, zodat u kunt waarschuwingen voor zowel fysieke als digitale deals. Ze volgen ook aanbiedingen voor accessoires en hardware.

Maak je een account aan, vervolgens te beginnen met het toevoegen van games op uw verlanglijst te zetten, en je krijgt een e-mail wanneer de prijs verlaagt of bereikt een all-time low. U kunt ook de spellen die je al in het bezit van een persoonlijke collectie pagina. DekuDeals kunt u bladeren door alle huidige sales, evenals historische gegevens prijs voor elke titel.

Ze sturen ook een wekelijkse e-mail het samenstellen van de beste sales en kortingen voor de week. Dit kunt u op de hoogte blijven met de verkoop van games die mogelijk niet op uw radar voor. Zorg ervoor dat u hun e-mails aan uw witte lijst te krijgen van uw meldingen.

Met behulp van de PSPrices Website

Er zijn ook een paar andere sites van derden die track spel de prijzen in de verschillende platforms. PSPrices heeft bestaan, omdat voor de Nintendo Schakelen, maar hebben toegevoegd eShop prijzen van hun games bibliotheek. Ze volgen ook de titels op de Playstation, Xbox en andere Nintendo-platforms, zodat ze een grote pick-als je meerdere consoles tegelijk.

Het instellen van waarschuwingen is net zo eenvoudig als het maken van een account, het toevoegen van games om een verlanglijst en ontvangen van e-mailmeldingen wanneer ze in de verkoop gaan. U kunt ook het spel van de OpenCritic rating, die een review score aggregator.

De eShop Prijs Tracker

Als u wilt controleren dingen meer handmatig de eShop Prijzen Tracker is een goede inzet. Terwijl het niet hoeft functionaliteiten, zoals een systeem van kennisgeving of historische prijs van gegevens, het niet direct de prijs van de omzetting tussen regio ‘ s. Het geeft alle Nintendo Schakelen spelen op een grote, volledig doorzoekbaar raster en toont automatisch alle prijzen met de gewenste valuta.

U kunt ook de prijzen vergelijken van de verschillende landen. Als je een Nintendo-account in twee verschillende regio ‘ s, kunt u erachter komen welke eShop zou het spel goedkoper in.

Hoewel het niet een vervanging voor een robuuste melding en controle-instrument, het werkt erg goed samen met een van de andere methoden die we hebben vermeld.

LEES VERDER

  • “Wat Doet IIRC Betekenen en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Wat Is Markdown en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Het Gebruik van het dmesg Commando op een Linux
  • “Kan Mijn iPhone of iPad een Virus?
  • “Hoe Gebruik Je iPad als een Secundaire Beeldscherm Zonder Zijspan