Welke Consoles Moet Je Kopen de Kinderen voor de Kerst?

0
298

Het is moeilijk om te denken van het gemiddelde kind (of volwassene kind voor die kwestie) het vinden van een glanzende nieuwe game console onder de boom op Kerst ochtend en teleurgesteld zijn. Echter, voor een niet-gaming cadeau-gever kan het een beetje lastig om uit te zoeken welke van de vele game-consoles is dat u zou moeten kopen.

We houden het zo simpel mogelijk en helpen u ervoor dat een teleurstelling wordt voorkomen Kerst dag.

Het Stellen Van De Juiste Vragen

Ieder mens is anders en sommige mensen zullen neigen naar een game-console of de andere. Neem de tijd om een gesprek te hebben over welke games deze persoon is enthousiast over het spelen, welk spel consoles die ze al hebben (indien van toepassing) en wat hun vrienden aan het spelen zijn,

Als iemand enthousiast is over gaming, ze mag niet veel aansporingen om te chatten over. Maak je geen zorgen over het begrijpen van wat het allemaal over, neem nota van wat motiveert ze.

Namaak Consoles

Er is een hele industrie gebouwd rond het maken van goedkope, knockoff consoles met het doel de gek te houden, niet-gaming kopers in het overhandigen van hun zuurverdiende geld. Alleen maar omdat een console die een beetje lijkt op de andere, betekent niet dat ze hebben iets gemeen onder het oppervlak.

Zorg altijd dat je het spel kopen console van een gerenommeerde koper en zorg ervoor dat het merk goed. Als een console is verdacht goedkoop zijn, je alarmbellen al rinkelen.

PS4 Slim & Xbox One S

Dit zijn de twee mainstream console leiders. De PlayStation 4 (PS4) is gemaakt door Sony en de Xbox is gemaakt door Microsoft. De PS4 Slim en de Xbox One S, zijn de huidige entry-level modellen. Zij vervangen de originele versies van deze consoles en zijn stiller, kleiner en minder stroom te verbruiken.

Maak je geen zorgen over de technische verschillen tussen deze spel consoles. Er zijn maar twee dingen belangrijk als het gaat om het kiezen tussen hen.

De eerste vraag is of er zijn games die je giftee wil spelen die exclusief zijn voor een console of de andere. Een simpel bezoek aan een spel van de Wikipedia site onder de ‘platforms’ item aangeven of u de gewenste games zijn exclusief of niet.

De andere belangrijke factor is die consoles hun vrienden aan het spelen zijn met. Online multiplayer gaming is enorm populair, maar in het algemeen kan niet samen spelen over het merk lijnen. Dit is aan het veranderen, maar tot nu toe zijn de meeste online games alleen kunnen spelers op hetzelfde platform om samen te spelen.

Koopt u uw giftee een Xbox en hun vrienden met behulp van de Playstation 4-consoles, worden ze weggelaten uit van de pret.

PS4 Pro & Xbox One X

Je ziet veel duurder consoles gebrandmerkt als de “PlayStation 4 Pro” en “Xbox One X te koop. Dit zijn premium, bijgewerkte versies van het basismodel PS4 en Xbox Één consoles we besproken in het vorige segment.

Games draaien en er beter uitzien op deze game consoles, dus als het verschil in prijs is niet relevant voor u, de premium-console zijn de moeite waard het extra geld.

Echter, ze spelen precies dezelfde spellen als de basis modellen. Game-ontwikkelaars ervoor zorgen dat hun games goed te spelen op beide. Dus het is niet een keuze tussen “slecht” en “goed”. In plaats daarvan is het een keuze tussen “goed” en “beter”. Als u meer informatie wilt, bekijk ons artikel over deze elite-consoles.

De bijgewerkte versies van deze game consoles maken het een uitstekend cadeau voor iedereen die momenteel eigenaar is van het basis model van het betreffende product. De beste geschenken die de giftee wilde, maar nooit zou rechtvaardigen kopen voor zichzelf. De premium-console versies zijn precies dat soort van aankoop.

Nintendo Switch & Switch Lite

Ten slotte komen we bij de laatste toevoeging aan deze generatie spelcomputers. Het Nintendo-Switch wordt geleverd in twee versies. De normaal Schakelaar is een grote handheld console met afneembare controllers. Het komt met een speciale “dock” dat kunt u aansluiten op een TV en gebruik het als een traditionele console.

De Schakelaar Lite, aan de andere kant, is een handheld-apparaat, zonder de onderdelen die nodig zijn om deze te verbinden met een TV.

Beide consoles spelen exact dezelfde spelen, met een handvol uitzonderingen die afhankelijk zijn van de grotere Schakelaar TV-aansluiting, en verwijderbare controllers. Voor het grootste deel echter, hetzij console biedt dezelfde game bibliotheek.

We zouden veronderstellen dat de meeste kinderen zouden het waarderen van de kleinere Schakelaar Lite, als ze niet hun eigen TV of lang genoeg toegang tot het gezin TV te maken van de hogere prijs van de grote overstap de moeite waard. Het is een echte handheld, beter voor kleinere handen en wordt geleverd in mooie kleuren. Als het gezin al een Schakelaar die gedeeld wordt als een home console, de Schakeloptie Lite wordt de hand liggende keuze.

Als u echter het kopen van een Schakelaar niet voor een individu, maar voor een gezin, de standaard is de manier om te gaan. Maar zorg ervoor dat je pick-up van de herziene model, dat is koeler, minder macht beluste componenten.

De Switch is een console met een brede aantrekkingskracht, het is niet alleen voor mensen die fan zijn van Nintendo ‘ s (weliswaar uitstekend) first-party games. Echter, het wordt niet de meeste van de fancy AAA games die je zou vinden op Een Xbox of PS4.

Integendeel, het wordt soms (slim bezuinigen) versies van deze games, met veel uitstekende first-party exclusives evenals grote poorten van games van oudere spelcomputers die nooit zijn draagbaar voor. Daar rekening mee te houden alvorens te beslissen als er een Schakelaar op de rechter console.

Ouder Spel Consoles

De consoles die hierboven zijn van de huidige generatie, de volgende generatie van speelautomaten alle waarschijnlijk te lanceren lang na de Kerst 2019. U kunt echter nog steeds geweldige aanbiedingen op refurbished (of zelfs nieuw!) consoles van de vorige generatie. Dit omvat de consoles zoals de Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii U.

De jongere gamers zijn vrijwel zeker niet de juiste doelgroep voor deze tien jaar oude game consoles. Dat gezegd zijnde, de oudere gamers die het kunnen missen hun vorige-gen consoles (of nooit gehad) zou graag één van deze consoles.

Sinds een goed cadeau is vaak iets wat een persoon niet kon rechtvaardigen kopen voor zichzelf. Hetzelfde geldt voor de cash-vastgebonden gamers, die misschien vindt u het gemakkelijk om snel bouwen van een grote bibliotheek van de vorige generatie games, die kan worden gekocht voor één cijfer van de prijzen op de markt voor gebruikte.

Op de handheld kant, de Nintendo 3DS is nog steeds een uitstekende keuze en kan voor een koopje. Het is meer compact dan de Schakelaar Lite en heeft één van de beste exclusieve game bibliotheken van elke console. In feite, zouden we raden aan een van de laatste “Nieuwe 2DS” modellen, die is de beste versie van de 3DS familie. Het is gewoon geen 3D-scherm.