Hoe Maak je een Grafiek in Google spreadsheets

0
591

Een zware spreadsheet kan het moeilijk zijn om door te lezen en te verwerken. Als u gebruikmaakt van Google Lakens, het toevoegen van grafieken naar uw spreadsheet kan u helpen deze informatie op een andere manier om het lezen te vergemakkelijken. Hier is hoe je kunt grafieken toevoegen aan spreadsheet’.

Voordat we beginnen, moet u zich bewust van een klein verschil in terminologie. Als Microsoft Excel, Google spreadsheets verwijst naar alle soorten grafieken grafieken. U kunt gebruik maken van de Diagram-Editor tool voor het maken van deze grafieken en diagrammen in Google spreadsheets.

Invoegen van een Grafiek in Google spreadsheets

Kunt u verschillende soorten grafieken en diagrammen in Google spreadsheets, van de meest eenvoudige lijn-en staafdiagrammen voor Google spreadsheets beginners te gebruiken, om meer complexe kandelaar en radardiagrammen gebruiken voor het meer gevorderde werk.

GERELATEERD: De Beginner ‘ s Guide to Google spreadsheets

Om te beginnen open je Google Bladen werkblad en selecteer de gegevens die u wilt gebruiken om de grafiek te maken. Klik op Invoegen > Grafiek om de grafiek te maken en open de Grafiek Editor tool.

Standaard, een basic-line diagram is gemaakt met behulp van uw gegevens, met de Diagram-Editor tool openen op het recht om toe te passen verder.

Wijzigen diagramtype met Behulp van de Grafiek Editor Tool

U kunt gebruik maken van de Diagram-Editor tool als u wilt wijzigen uw type diagram. Als dit niet wordt weergegeven aan de rechterkant automatisch wordt gestart, dubbelklikt u op de grafiek om de weergave van het menu.

In het “Setup” – tabblad, kies een alternatieve vorm van een grafiek of diagram van de “Chart Type” drop-down menu.

Verschillende soorten diagrammen en grafieken bij elkaar zijn gegroepeerd. Klik op één van de opties voor het wijzigen van uw grafiektype van een lijn in de grafiek naar iets anders.

Zodra het geselecteerd is, de grafiek wordt onmiddellijk aangepast aan dit nieuwe type diagram.

Grafiek toevoegen en astitels

Nieuw gemaakte kaarten zullen proberen te trekken titels van de gegevens ber eik dat u hebt geselecteerd. Kunt u deze na het diagram wordt gemaakt, evenals het toevoegen van extra as titels te maken van een grafiek gemakkelijker te begrijpen.

In de Diagram-Editor tool, klikt u op het tabblad “Aanpassen” en klik op “Grafiek & As Titels” voor weergave van het submenu.

Het Aanpassen Van De Titels Van Het Diagram

Google spreadsheets genereren van een titel met behulp van de kolom koppen van de gegevens ber eik dat u gebruikt voor uw diagram. De “Grafiek & As Titels” submenu standaard voor het bewerken van uw diagram titel van het eerste, maar als het niet heeft, selecteert u het uit de verstrekte drop-down menu.

Wijzig de titel van de grafiek naar de door u gekozen alternatief in de “Titel” in.

De grafiek titel zal automatisch veranderen zodra u klaar bent met typen. U kunt ook het lettertype, de grootte en opmaak van uw tekst met behulp van de opties direct onder de “Titel” in.

Het Toevoegen Van As Titels

Google spreadsheets niet standaard, titels toevoegen aan uw individuele diagramassen. Als u wilt toevoegen van titels voor de duidelijkheid, u kunt dat doen vanaf de “Grafiek & As Titels” submenu.

Klik op het drop-down menu en selecteer “Horizontale As de Titel” een titel toevoegen aan de onderkant as of “Verticale As de Titel” een titel toevoegen aan de as op de linker-of rechterkant van de grafiek, afhankelijk van uw type diagram.

In de “Titel” het vak, typ een geschikte titel voor die as. De as titel zal verschijnen automatisch op je landkaart zodra u klaar bent met typen.

Als uw grafiek titel, u kunt het lettertype aanpassen en opties voor de opmaak voor uw as titel met behulp van de meegeleverde opties direct onder de “Titel” in.

Wijzig kaart de Kleuren, het lettertype en de Stijl

Het tabblad “Aanpassen” in het Diagram Editor tool biedt extra opmaakopties voor uw diagram of grafiek. U kunt de kleuren, het lettertype en de stijl van uw kaart door te klikken op de “Grafiek Stijl” submenu.

Vanaf hier kunt u kiezen uit verschillende grafiek rand van kleuren, lettertypen en de achtergrond kleur uit het drop-down menu ‘ s beschikbaar. Deze opties zal enigszins variëren, afhankelijk van het type diagram dat u hebt geselecteerd.

Om tijd te besparen, kunt u ook Google spreadsheets voor het automatisch genereren van grafieken met behulp van een gegevensbereik dat u continu kan bewerken of toe te voegen. Dit geeft u een grafiek of diagram dat verandert automatisch als u bewerkingen op de gegevens.

LEES VERDER

  • “Het Toevoegen van Vrienden op Google Stadions
  • “Hoe sudo Toegang op Linux
  • “Hoe DNS Via HTTPS (DoH) een Impuls Zal geven aan de Online Privacy
  • “Exclusieve Deal: Opladen, Aansluiten en Verlengen van Uw MacBook met deze $29 7-in-1 USB-C Adapter Hub
  • “Hoe Wijzig Uw Google Stadions Gebruikersnaam en Avatar