WhatsApp Web Video Samtaler: Et Enkelt Hacke Android

0
518

Du kan bruke WhatsApp fra datamaskinen med WhatsApp Web. Det lar deg sende og lese tekster fra en datamaskin ved å koble direkte til telefonen via WhatsApp mobile app. Alt ser nesten det samme som det gjør på den mobile app, men med ett viktig unntak – du kan ikke gjøre WhatsApp Web video samtaler.

Hvis du ønsker å gjøre WhatsApp videosamtaler fra din datamaskin, kan du ikke bruke WhatsApp Web-grensesnitt. Hva du kan gjøre i stedet er å sette WhatsApp på datamaskinen din og kjøre det som om det var på telefonen.

Det eneste problemet med det er at det ikke er en WhatsApp skrivebordet versjonen som støtter webkameraer! Løsningen er å installere WhatsApp mobil-app i en Android-emulator så datamaskinen mener at appen er den mobile versjonen. Dette vil aktivere video ringer funksjonen.

Her er hvordan å lure datamaskinen til å tro at du er på telefonen, slik at du kan foreta videosamtaler fra WhatsApp ved hjelp av datamaskinens webkamera. Den metoden vi vil bruke innebærer en helt gratis Android emulator som fullt ut støtter WhatsApp og har blitt testet for å fungere nesten like bra som å bruke faktiske mobile app.

Hvordan Lage WhatsApp Web Video Anrop Fra en Datamaskin

For å foreta videosamtaler med WhatsApp på en datamaskin, må vi unngå WhatsApp Web alternativ, og gå rett inn ved hjelp av Android-appen.

  • Last ned BlueStacks, en gratis Android-emulator for Windows og Mac.
  • Åpne BlueStacks og installere WhatsApp mobile app.

Merk: Du bør bli spurt om din Google innlogging på et tidspunkt i løpet av hele denne prosessen. Oppgi det når du blir spurt, slik at du kan fortsette med WhatsApp installasjon.

  • Velg Åpne når WhatsApp ferdig installert.
  • Åpne WhatsApp fra datamaskinen ved å følge instruksjonene på skjermen: velg Enig og Fortsette, skriver du inn telefonnummeret ditt, og så videre.
  • Når du ser din liste over kontakter, velger du den du vil foreta et videoanrop med.
  • Akkurat som når du bruker WhatsApp app for å starte et videoanrop fra telefonen, velger du video-ikonet øverst i høyre hjørne av samtale for å starte en WhatsApp videoanrop fra din datamaskin.
  • Velg Ringe for å bekrefte.
  • Velg Fortsett for å gi WhatsApp tilgang til mikrofon og kamera, og la den andre ber om opptak av lyd og få tilgang til bilder.
  • Samtalen vil starte umiddelbart, og se nøyaktig hvordan det fungerer fra mobil-app på telefonen.

Tips : Maksimere skjermen for å dra nytte av skjermens størrelse i videoanrop.

Andre WhatsApp Web-Videosamtaler Valg

Du bør være oppmerksom på at BlueStacks er ikke den eneste Android-emulator ut det. Noen andre alternativer inkluderer NoxPlayer, Remix OS-Spiller, og Andy. Vi har vurdert noen av de bedre Android-emulatorer i det siste.

Det er viktig å merke seg at ikke alle Android-konkurrentene har en innebygd app store som BlueStacks. Det er den enkleste måten å installere WhatsApp på din datamaskin; ellers, du er nødt til å finne WhatsApp APK-filen, og installere det manuelt, noe som ikke alltid fungerer godt.

WhatsApp også, er det ikke bare videosamtaler app. Det er mange å velge mellom, noen som fullt ut støtter web video samtaler, uten at du trenger å hoppe gjennom ringer som du har å gjøre med WhatsApp.

Facebook Messenger og Skype er to eksempler på apper som har web-versjoner som kan foreta videoanrop. Bare gå Messenger.com eller web.skype.com for å foreta videosamtaler fra din datamaskin uten WhatsApp.