WhatsApp Web Video-Samtal: En Enkel Android-Hack

0
2268

Du kan använda WhatsApp från din dator med WhatsApp Webben. Det låter dig skicka och läsa texter från en dator genom att ansluta direkt till telefonen via WhatsApp-appen. Allt ser nästan likadant som det gör på den mobila app, men med ett stort undantag – du kan inte göra WhatsApp Web video samtal.

Om du vill göra WhatsApp-video samtal från din dator, du kan inte använda WhatsApp Web-gränssnitt. Vad du kan göra istället är att sätta WhatsApp på din dator och utför den det som om det var på telefonen.

Det enda problemet med det är att det inte är en WhatsApp desktop version som har stöd för webbkameror! Lösningen är att installera WhatsApp mobil app inom en Android-emulator så att datorn tror att appen är den mobila versionen. Detta kommer att möjliggöra videosamtal funktionen.

Här är hur du lura din dator att tro att du är på din telefon så att du kan ringa videosamtal från WhatsApp med hjälp av datorns webbkamera. Den metod vi kommer att använda som innebär en helt gratis Android-emulator som fullt ut stöder WhatsApp och har testats för att fungera nästan lika bra som att använda den verkliga mobila app.

Hur man Gör WhatsApp Webb-Video Samtal Från en Dator

För att ringa videosamtal med WhatsApp på en dator, har vi för att undvika WhatsApp Webb alternativ och gå rakt in med hjälp av Android-appen.

  • Ladda ner BlueStacks, en gratis Android-emulator för Windows och Mac.
  • Öppna BlueStacks och installera WhatsApp-appen.

Obs: Du bör ställa för ditt Google-logga in information någon gång under hela denna process. Ge det när du tillfrågas så att du kan gå vidare med WhatsApp installation.

  • Välj Öppna när WhatsApp klar att installera.
  • Öppna WhatsApp från datorn genom att följa instruktionerna på skärmen riktningar: välj Överens om och Fortsätta, ange ditt telefonnummer, och så vidare.
  • När du ser din lista med kontakter, väljer du den du vill ringa ett videosamtal med.
  • Precis som när du använder WhatsApp-appen för att starta ett videosamtal från din telefon, välj video-ikonen i övre högra hörnet av konversation om du vill starta en WhatsApp videosamtal från din dator.
  • Välj Ring för att bekräfta.
  • Välj Fortsätt för att ge WhatsApp tillgång till mikrofonen och kameran, och låta den andra frågar om att spela in ljud och komma åt bilder.
  • Samtalet kommer att starta omgående och se exakt hur det ser ut från mobil app på telefonen.

Tips : Maximera skärmen för att dra nytta av din skärm storlek under videosamtal.

Andra WhatsApp Web Videosamtal Alternativ

Du bör vara medveten om att BlueStacks är inte bara Android-emulator ute. Några andra alternativ är NoxPlayer, Remix OS-Spelare, och Andy. Vi har granskat några av de bättre Android-emulatorer i det förflutna.

Det är viktigt att notera att inte alla Android-emulatorer har en inbyggd app store som BlueStacks. Det är det enklaste sättet att installera WhatsApp på din dator, annars, du har att hitta WhatsApp APK-filen och installera det manuellt, vilket inte alltid fungerar bra.

WhatsApp är också inte den enda video ringer app. Det finns massor att välja mellan, några av som helt och fullt stöder web video samtal utan att behöva hoppa genom fälgar som du har att göra med WhatsApp.

Facebook Messenger och Skype är två exempel på program som har webb-versioner som kan ringa videosamtal. Bara besöka Messenger.com eller web.skype.com för att ringa videosamtal från din dator utan WhatsApp.