De CanaKit Raspberry Pi 4: Een $100 PC op Kantoor en Meer!

0
288

Waardering:
8/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $100

Kopen op Amazon

Ted Needleman

Zou u een andere computer gebruiken in uw huis of kantoor? Zelfs een low-end PC kan gemakkelijk worden uitgevoerd $300 of meer, zonder een monitor. Als je een extra scherm, hoewel, kunt u samen een zeer krachtige PC voor rond de $100!

Hier is Wat We Willen

 • Goedkope PC met veel functies
 • Over de grootte van een pakje speelkaarten
 • Twee HDMI-poorten is het eenvoudig om een dubbele monitor setup
 • Meerdere programmeertalen maken het perfect voor het leren voor de code
 • CanaKit biedt alles wat u nodig hebt om te beginnen

En Wat We niet

 • Niet uitvoeren van Windows
 • microSD-kaart voor opslag is veel kleiner dan een harde schijf of SSD
 • Toetsenbord en muis zijn wat dun

Het geheim is het gebruik van een kleine, een-board computer genaamd Raspberry Pi, samen met een complete Starter Kit van CanaKit. U kunt samenstellen en het up and running in slechts 15 tot 20 minuten.

Het is Daar!

De Starter Kit bevat alles wat u nodig heeft voor uw $100 PC op Kantoor, behalve een display. Het omvat alle van de volgende:

 • De 4 GB RAM-model van de Raspberry PI 4B computer
 • Een “officiële” Raspberry Pi toetsenbord en muis in wit en rood
 • Een 15-watt voeding met een Aan/Uit schakelaar
 • Een 32 GB MicroSD-Kaart die met de Nieuwe Out of the Box Software (NOOBS) installer
 • Meerdere besturingssystemen, programmeertalen, LibreOffice, en een gastheer van andere software
 • Een geval voor de Pi
 • Een SD-Kaart lezer-dongle (die ik niet gebruik)
 • Een kabel met een Micro-HDMI-connector aan één zijde (plug in de raad), en een standaard HDMI-aansluiting die op de andere (aan te sluiten op uw monitor.)
 • Drie stick-op de warmte zinkt, en een kleine ventilator

Wanneer u de Raspberry Pi is voor de uren, het wordt behoorlijk warm. De stick-op de warmteafleider en ventilator blijft alles koel. De bijgeleverde boekje toont je hoe je om alles samen te stellen en het installeren van de software, alsmede enkele kleine problemen met notities in geval dingen uit de rails.

Terwijl we bekeken het pakket van CanaKit, het is niet de enige leverancier van deze kits. Een aantal andere leveranciers zijn Vilros, Micro Center, en PiShop.ONS op. U kunt ook kopen van de individuele stukken, maar het kost je ongeveer hetzelfde als de CanaKit pakket (eventueel meer als je toevoegen aan verzendkosten van meerdere leveranciers. Echter, als je gaat voor het monteren van-uw-eigen route, kunt u de microSD-kaart met de NOOBS software al op. Dit bespaart u de moeite van het maken van uw eigen boot-kaart.

De Raspberry Pi 4B-poorten. Raspberrypi.org

De Raspberry Pi omvat in principe alles wat je zou krijgen van een full-size computer, met inbegrip van meerdere USB-poorten en ondersteuning voor twee monitors.

Hier is een blik op de raad van bestuur de volledige specs:

 • Broadcom BCM2711, Quad-core Cortex-A72 (ARM v8) 64-bit SoC @ 1,5 GHz
 • Afhankelijk van het model, een 1 GB, 2 GB of 4 GB LPDDR4-3200 SDRAM
 • Bluetooth 5.0, Bluetooth Low Energy (BLE) en 2,4 GHz en 5,0 GHz IEEE 802.11 ac draadloos
 • Gigabit Ethernet
 • Twee USB 3.0 en twee USB 2.0-poorten.
 • Raspberry Pi standaard 40 GPIO pin header (volledig achterwaarts compatibel met eerdere platen)
 • Twee × micro-HDMI-poorten (tot 4kp60 ondersteund)
 • Twee-baans MIPI CSI camera-poort
 • Vier-polige stereo audio en composiet video-poort
 • H. 265 (4kp60 decoderen), H264 (1080p60 decoderen, 1080p30 coderen)
 • OpenGL ES 3.0 graphics
 • Micro-SD kaart slot voor het laden van operating systeem en de data-opslag
 • Een 5 V DC via USB-C-aansluiting (minimaal 3)
 • Een 5 V DC via GPIO header (minimaal 3)

Één ding dat u over de Raspberry Pi dat je niet op de meeste Pc ‘ s is een GPIO kop. Dit kunt u verbinding maken met de Pi om een verscheidenheid van perifere bestuursorganen, alsmede de controle en het gevoel van de buitenwereld. Deze heeft de Raspberry Pi een experimentator droom. Er zijn letterlijk duizenden van projecten online beschikbaar als je gebruik wilt maken van de raad voor iets anders dan alleen maar een kantoor-PC.

De Raspberry Pi is ongeveer de grootte van een pakje speelkaarten. Ted Needleman

Het Samen Brengen

Wanneer je de $100 kit, je hoeft niet iets anders, met uitzondering van een monitor met een HDMI uitgang. U kunt gebruik maken van een oudere model van de monitor, maar u zult moeten om te kopen een extra video kabel met HDMI aansluiting aan op de computer, en welke ingang (DVI of VGA) de monitor vereist.

Dit is echt een plug-and-play set—montage duurt ongeveer vijf minuten. De eerste stap is naar de microSD-kaart in de aansluiting op de onderkant van de boord. Dit bevat het besturingssysteem en de extra software en fungeert als opslag. De microSD meegeleverd met de CanaKit heeft 32 GB aan ruimte. Als je meer wilt, kunt u een USB harde schijf of steek een USB-flash-schijf in één van de beschikbare USB-poorten.

Vervolgens plak je de zelfklevende heatsinks op de drie onderdelen die het genereren van de meeste warmte: de CPU, het RAM-geheugen en USB-chip. Het instructie boekje toont je welke warmteafleider om op elk onderdeel.

De Raspberry Pi met de heatsinks geïnstalleerd. Ted Needleman

Uw volgende stap is om druk op de-monteer de ventilator in de bovenkant van de case, en vervolgens sluit u de twee fan draden naar de juiste pinnen op de GPIO-header (de instructie boekje laat zien waar je deze gaan). Zorg ervoor dat u de installatie van de ventilator met zijn label wees in de richting van de buitenkant van de behuizing, zodat de luchtstromen in de goede richting. Druk op de top (geen schroeven nodig).

De officiële toetsenbord en de muis zijn te onderhouden, maar een beetje dun in vergelijking met de veel duurdere modellen die ik normaal gebruik. Als een bonus, hoewel, het toetsenbord heeft een USB-2-hub met drie poorten.

De officiële Raspberry Pi toetsenbord heeft drie extra USB-poorten. Ted Needleman

Alles wat je nu hoeft te doen is de stekker in het toetsenbord, muis, monitor, voeding, en een Aan/Uit schakelaar. De Raspberry Pi heeft aan boord van Wi-Fi, maar als je wilt gaan vast, zult u ook nodig hebt om de stekker in uw Ethernet-kabel.

Alle aangesloten en klaar om te gaan! Ted Needleman

De eerste keer dat je power-up van uw Raspberry Pi, het scherm knippert een paar seconden ingedrukt en laat dan de NOOBS installatie scherm. Op dit scherm, kies uw taal en het toetsenbord-indeling uw voorkeur heeft (verenigd koninkrijk is de standaard, dus je wilt om dit te kunnen veranderen als je in de VS).

Ook kunt u uw Wi-Fi-netwerk, en het type van besturingssysteem dat u wilt installeren. In de meeste gevallen, zult u de eerste keuze in de lijst “Raspbian Vol.” Hiermee installeert u het BESTURINGSSYSTEEM en een gastheer van andere software, met inbegrip van programmeer talen en redactie, en voor onze doeleinden, LibreOffice, een freeware alternatief voor de Microsoft Office-Suite.

De initiële installatie en configuratie menu op de Raspberry Pi.

Als u wilt experimenteren, andere besturingssystemen zijn beschikbaar (de meeste van de Installatie menu), maar anderen moeten direct worden gedownload en worden verplaatst naar een microSD-kaart. Voor ons kantoor PC vervanging, we negeren deze, maar ze zijn er als u op een bepaald moment gebruik wilt maken van de Raspberry Pi voor een ander doel.

De Raspberry Pi ondersteunt een breed scala van besturingssystemen naast Raspbian.

De volledige installatie neemt ongeveer 10 tot 15 minuten. Als er updates beschikbaar zijn, worden deze ook gedownload. Er verschijnt een bericht om u te laten weten wanneer de installatie is voltooid. De standaard bureaubladachtergrond is mooi, maar die kan je veranderen als je (net als in Windows).

In eerste instantie zie je alleen een prullenbak, globe (dat de start van de Chromium browser), map (dat de start van de file manager) en framboos pictogram. De laatste geeft een drop-down menu van de klassen van de geïnstalleerde software, samen met submenu ‘ s voor elk van hen. U kunt slepen en neerzetten van een app-pictogram op het bureaublad een snelkoppeling te maken. Er is ook een pictogram voor het openen van een Terminal modus voor Linux-commando ‘ s.

De Raspbian desktop is aantrekkelijk, maar u kunt de achtergrond wijzigen.

De standaard web-browser Chromium, herkenbaar voor iedereen die met Google Chrome. Echter, er zijn andere browsers beschikbaar als u niet de zorg voor Chroom.

De Chromium browser ziet er erg vertrouwd.

Ton van Software

Wanneer u kiest voor de volledige installatie, de Raspbian OS biedt een grote verscheidenheid van productiviteit, onderwijs, taal-en software. Wanneer u klikt op de raspberry icoon, een drop-down menu toont de verschillende categorieën van de geïnstalleerde software. Klik op een van deze opties om de toepassingen in dat submenu. LibreOffice wordt automatisch geïnstalleerd en goed om te gaan vanaf het begin.

LibreOffice Schrijven lijkt veel op MS Word.

Het is eenvoudig toe te voegen toepassingen. Klik op het Preferences submenu en selecteer de installatie methode die u verkiest. De Toevoegen/Verwijderen optie opent u een venster waarin u kunt zoeken naar toepassingen of het weergeven die beschikbaar zijn in verschillende categorieën. Aan de onderkant van het menu Voorkeuren, klik op Aanbevolen Software om een korte lijst van toepassingen. Veel van de genoemde, zoals LibreOffice, Krassen, en Mathematica, al zijn geïnstalleerd.

Na een klik op de toepassing die u wilt, het wordt automatisch geïnstalleerd of aanwijzingen te installeren wordt weergegeven.

Het toevoegen van nieuwe toepassingen is eenvoudig als Pi.

Geen Windows

Nogmaals, de Raspberry Pi 4 Model B is een geweldige uitvalsbasis voor een goedkope PC op kantoor, vooral als je al een monitor.

Het enige minpunt is, op het moment, de Raspberry Pi niet uitvoeren van Windows. Sommige mensen hebben geïnstalleerde versies van, en sommige hobbyisten hebben kludged een installatie, maar er is niet een stabiel, ondersteunde versie. Als u Windows applicaties, deze PC is niet voor jou.

Echter, de nieuwste versie van de Raspberry Pi OS is zeer vergelijkbaar met Windows. Zoho biedt tal van zakelijke toepassingen die u kunt uitvoeren in uw browser voor een redelijke prijs per maand.

LibreOffice is de office-suite, is ook zeer goed gedocumenteerd en ondersteund. Een laatste ding dat u hoeft te doen is het installeren van uw printer met de Kopjes utiliteitsprogramma dat is ontwikkeld voor Linux en zijn derivaten (met inbegrip van Raspbian). Na dat je bent ingesteld op het gebruik van de componenten van LibreOffice, en wat werk gedaan.

Meer Dan Gewoon een Goedkope PC

Als alles wat je nodig hebt is een compacte PC vervanging (en je hoeft niet Windows), de CanaKit Starter Max Kit is een geweldige manier om te gaan. Iets meer dan $100, het is een geweldige koop.

Zoals we hierboven vermeld, CanaKit is niet de enige leverancier van de Raspberry Pi en de bijbehorende randapparatuur. Echter, het bedrijf heeft een geweldige job verpakking alles wat u nodig hebt (behalve een monitor) in dit eenvoudig te monteren bouwpakket.

CanaKit biedt een verscheidenheid van andere kits als, bijvoorbeeld, je wilt gewoon een Raspberry Pi om te experimenteren met of leer code. U kunt ook kopen van de afzonderlijke delen van een groot aantal leveranciers. Één van beide manier, krijg je niet alleen een geweldige PC die werkt op het LibreOffice-Suite, maar ook een Linux-computer is dat een experimentator ‘s en coder’ s droom.

Dat is de echte schoonheid van het gebruik van een Raspberry Pi als het fundament van uw op te bouwen. Het is ideaal als office PC vervangen, maar nog beter als je wilt om te verkennen van de mogelijkheden van de meegeleverde software, zoals Mathematica (een Student Exemplaar kost $165 per jaar, maar het is gratis voor persoonlijk gebruik met de Raspberry Pi). De Raspberry Pi is ook perfect als je wilt leren programmeren, de Python en de Scratch programmeertalen zijn opgenomen in de software collectie.

Tot slot, de GPIO kop maakt het gemakkelijk om te experimenteren met letterlijk duizenden projecten. De Raspberry Pi Foundation publiceert een gratis maandelijks magazine dat is een geweldige bron om het meeste uit uw Raspberry Pi.

Beoordeling: 8/10
Prijs: $100

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Goedkope PC met veel functies
 • Over de grootte van een pakje speelkaarten
 • Twee HDMI-poorten is het eenvoudig om een dubbele monitor setup
 • Meerdere programmeertalen maken het perfect voor het leren voor de code
 • CanaKit biedt alles wat u nodig hebt om te beginnen

En Wat We niet

 • Niet uitvoeren van Windows
 • microSD-kaart voor opslag is veel kleiner dan een harde schijf of SSD
 • Toetsenbord en muis zijn wat dun