6 Killer fodral för att Skydda Din iPhone 11, Pro eller Pro Max från en Säker Död

0
371
dbrand

IPhone 11, Pro och Pro Max ser otroligt, men ibland är livet bara samtal för ett fall. Göra det bästa av det med ett fall som faktiskt ser bra ut.

Det finns redan massor av coola iPhone-11, Pro och Pro Max fall ut det, och det bör inte vara alltför svårt att hitta ett fall som är rätt för dig. Varje fall vi som täcker idag kommer från ett välrenommerat varumärke, har tagit upp ramar för att skydda din display (ja, bortsett från skinn), och arbetar med trådlös laddning. Bortsett från fallet material och tjocklek, skillnader mellan dessa fall är det mest estetiska.

Hur som helst, låt oss få rätt till det. Här är sex häftigt fodral för din iPhone 11, Pro eller Pro Max.

Nästan Osynlig: Den Officiella iPhone-11 Tydliga Mål

Apple

Apple säljer ett gäng officiella iPhone-11 fall, inklusive några folio och gummi fall. Men Apple-märkta tydliga mål är något speciellt. Det är en tunn, nästan osynlig fall som är reptålig och överdrag för att förhindra missfärgning och gulfärgning. Det är också ganska lätt, väger endast 0,8 gram.

Apple säljer denna tydliga mål för iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Se till köper du det rätta för din iPhone!

Köp från Apple

Anpassningsbar och Prisvärd: dbrand Skinn och Fall

dbrand

Om du är intresserad av att göra din nya iPhone ser så bra som möjligt, sedan överväga att få en dbrand huden. dbrand redan säljer anpassningsbara skinn för iPhone 11, Pro och Pro Max, och du kan även köpa ett skal för din iPhone laddare (om det är något du är intresserad av).

Dessa skinn är super prisvärda, men om du vill ha något med lite mer skydd, då föreslår vi att få en anpassningsbar dbrand fodral för din iPhone 11, Pro och Pro Max. Du kan även sätta ett dbrand huden på baksidan av fodralet!

Köp från dbrand

Det Bär Pengar: Maxboost Plånbok Fall

Maxboost

Om du är ett fan av plånbok fall, då bör du kolla in Maxboost eleganta folio case för iPhone 11, Pro och Pro Max. Det är en magnetiskt låst fallet med tre fickor för kreditkort och ett cykelställ. Åh, det ser också mycket mindre töntigt än vissa andra folio fall.

Det Bär Pengar

Maxboost mWallet Designad för Apple iPhone 11 Fall (2019, med 6,1-tums) [Folio Täcka] Premie PU Läder Kreditkort Hållare Plånbok Kompatibel med iPhone 11 Luckan Sida Pocket Magnetisk Stängning – Svart

Den Maxboost plånbok fallet är prisvärda, snygga, och kan hålla tre kreditkort. Det fungerar också med en trådlös laddare, vilket är trevligt.

Handla Nu

$8.97
Fler erbjudanden

Tät och Stark: OtterBox DEFENDER SERIES fodral

OtterBox

Letar du efter mer av en kött-och-potatis iPhone-fodral? OtterBox DEFENDER är en solid, tre lager fallet som ska hålla din iPhone 11, Pro eller Pro Max säker och sund. Den har en inbyggd cykelställ som även fungerar som ett bälte klipp (hell yeah), och det fungerar även med trådlös laddning, vilket är ovanligt för de fall detta tjock. Tänk bara på att den väger ca 8.6 gram, vilket är lite tunga.

Tät och Stark

OtterBox DEFENDER SERIES SCREENLESS EDITION Case för iPhone 11 – SVART

OtterBox DEFENDER är ett tre-lager fall som är perfekt för att hålla din dyra nya iPhone säker.

Handla Nu

$43.28
Fler erbjudanden

För Spelare: Razer Termisk Fall

Razer

Den nya iPhone är en tunna och kraftfulla spelautomat, men stackarn måste vara ventilerad. Om du är en hardcore mobil gamer, överväga att köpa en Razer termisk fodral för din iPhone 11, Pro eller Pro Max. Till skillnad från andra fall, Razer termisk fall består av flera kylning av lager och erbjuder massor av ventilation för din dyra nya iPhone. Detta fall väger endast ca 3,2 gram, så det kommer inte att väga ner i fickan.

För Spelare

Razer Arctech Slim till iPhone 11 Pro Fall: Thermaphene & Ventilation Prestanda Kyla – Trådlös Laddning – Kompatibel- Kvarts Rosa

Telefonen fall erbjuder sällan bra ventilation, vilket är dåliga nyheter om du är en mobil spelare. Tack och lov, Razer termisk fall är byggd för att hålla saker och svalna medan du spelet.

Handla Nu

$29.99
Fler erbjudanden

Mjuk och Snygg: Mofi iPhone 11 Tyg Fall

Mofi

Stora nyheter: Tyg fall finns i. De är mjuka, ventilerande, snygg och super lätt att hålla ren. Om du är upphetsad om tyg fall, då föreslår vi att du checkar ut den Mofi tyg fallet för iPhone-11, eller iPhone-11 Pro. Det är en mjuk väska med gummi stötfångare och en duk för att rengöra tillbaka. Plus att den väger endast 1,6 gram, så kommer du knappast att märka att det är det. (Tyvärr, Mofi inte sälja det här fallet för Pro Max. Men du kan köpa en liknande Pro Max fall från JH.)

Mjuk och Elegant

iPhone-11 /iPhone XI (6.1 tum) Mål,Anti Scratch Täck med Bra Grepp, Kompatibelt med iPhone-11/iPhone XI [6.1 tum](Grå)

Mofi: s tyg fodral för iPhone är mjuk, elegant, lätt och lätt att rengöra.

Handla Nu

$14.99
Fler erbjudanden