Wi Vs Squarespace: Som er Bedre Web Design Verktøyet?

0
194

Når det kommer til å designe din egen nettside, det er en nesten overveldende antall alternativer. To av de mest vanlige og mest anbefalte er Wi-og Squarespace, men det kan være vanskelig å velge mellom dem.

Både web design verktøy som er designet for å være brukervennlig, men det er noen viktige forskjeller i hvordan hver og en tilnærminger nettstedet layout og design, så vel som i deres priser lagene. Denne guiden vil bryte ned hva hver tjeneste har å tilby, og hjelpe deg med å avgjøre hvilken av de to—om noen—er det beste alternativet for deg.

På slutten av denne Wi vs Squarespace guide, vi har anbefalt et par andre nettsted byggherrer som du kan vurdere om du føler verken Wi-eller Squarespace oppfyller dine behov.

Priser

Hvis du er ny til å bygge nettsteder, trenger du ikke ønsker å investere en masse penger på noe du ikke er sikker på at vil fungere for deg. I dette tilfellet, Wi har overtaket. Wi tilbyr en gratis tier av webdesign, mens Squarespace bare har betalt lagene. Begge falle litt kort om priser, imidlertid.

Både Wi-og Squarespace annonsere en månedlig pris, men den egentlige prisen er betalt på forhånd alle på en gang. Det annonseres månedlige prisen er bare den årlige prisen deles av tolv. Squarespace gjør kunden oppmerksom på dette (om enn i mindre skrift), mens Wi ikke.

Det er flere nivåer for hver tjeneste. For å gjøre det enklere å se, har vi laget følgende oversikt.