Hoe Snel Maak Je Eigen Chrome-Browser Thema

0
221

Chrome 77 maakt het gemakkelijk om uw eigen Chrome-browser thema in slechts een paar klikken. Kies uw favoriete kleuren voor Chrome browser toolbar en set een hippe achtergrond afbeelding rechts van de pagina ‘Nieuw Tabblad’.

Het Inschakelen van de Nieuwe Customization Tools

Deze functies zijn niet standaard ingeschakeld in Chrome 77, maar ze zijn er nog: Je hoeft alleen maar om een aantal verborgen vlaggen.

Zoals altijd met vlaggen, Chrome vlaggen kunnen worden gewijzigd of verwijderd op elk gewenst moment. We verwachten dat de vlaggen verdwijnen snel wanneer Google kan deze functie standaard voor iedereen snel.

Om van Chrome inschakelt nieuwe aanpassing, typ chrome://flags in de Omnibox van Chrome, ook wel bekend als de adresbalk. Type “NTP” in het zoekvak op de Vlaggen pagina.

Om zowel de “Chrome-menu Kleuren” en “NTP-aanpassing menu versie 2” vlaggen. Klik gewoon op het vakje aan de rechterzijde van elke en selecteer “Ingeschakeld.”

Uw wijzigingen zullen niet in werking voordat u start Chrome opnieuw. Klik op de “Herstart Nu” knop die wordt weergegeven om dit te doen. Zorg ervoor dat uw werk wilt opslaan die u in Chrome tabbladen. Chrome wordt automatisch opent u uw huidige tabbladen bij het opnieuw, maar de inhoud van de tabbladen (bijvoorbeeld informatie getypt in tekstvakken op web pagina ‘ s kunnen verloren gaan.

Het Aanpassen van de Chrome-Browser

Vanaf nu kunt u uw Chrome-browser thema rechts van de pagina ‘Nieuw Tabblad’.

Volledig Chrome-browser thema ‘ s zijn nog steeds beschikbaar en zijn een beetje krachtiger dan maar gewoon een beetje. Het is nu snel en gemakkelijk te personaliseren met uw Chrome-browser, zonder te kiezen voor de kleuren van iemand anders houdt.

Om te beginnen, klik op de “Aanpassen” knop aan de onderkant rechts van Chrome de pagina ‘Nieuw Tabblad’.

Ziet u de opties van uw browser kleur en thema, achtergrond afbeelding, en snelkoppeling voorkeur hier.

Om te kiezen van uw voorkeur voor kleuren, klik op “Kleur en thema” en klik op één van de kleurencombinaties. Je hoeft niet te kiezen een van deze combinaties—u kunt op het pipet-pictogram in de linkerbovenhoek van de lijst van kleuren om een kleur in de kleurkiezer. Dit zal u laten kiezen welke kleur je voorkeur heeft. Chrome wordt automatisch kiezen voor een lichtere, soortgelijke schaduw overeenkomen met de precieze kleur die u kiest.

Om een achtergrondafbeelding selecteren voor het Nieuwe Tabblad pagina, klik op “Achtergrond” in het linker deelvenster en kies een afbeelding. U kunt een categorie selecteren en een afzonderlijke afbeelding of inschakelen met de optie “Vernieuwen dagelijkse” om een nieuwe achtergrond afbeelding per dag.

U kunt ook kiezen voor “Upload Van Apparaat” en selecteer een achtergrondafbeelding die u liever of houden “Geen Achtergrond” is geselecteerd voor een nettere uitstraling. Als u kiest voor “Geen Achtergrond,” Chrome kies een achtergrond kleur van je thema.

Ten slotte kunt u kiezen hoe u wilt de sneltoetsen onder het zoekvak weergegeven. Selecteer “Snelkoppelingen” kies uw eigen snelkoppelingen, “Meest bezochte sites” om Chrome automatisch op uw meest bezochte websites hier of Verbergen “sneltoetsen” uit te schakelen snelkoppelingen geheel voor een nettere uitstraling.

Je kunt niet verbergen het zoekvak op het Tabblad Nieuwe pagina nu. Er was een vlag met de naam “Verwijderen fakebox van de NTP” dat hid dit vak in vorige versies van Chrome, maar het is verwijderd uit Chrome 77.

GERELATEERD: Wat is Nieuw in Chrome 77, Arriveert Vandaag

LEES VERDER

  • “Het Maken van Aliassen en Shell-Functies van Linux
  • “Wat Is Apple Arcade? Hier is Alles wat U Moet Weten
  • “Wat Is Ultra-Breedband, en Waarom Is Het In de iPhone-11?
  • “Hoe een Muis te Gebruiken Met Uw iPad of iPhone
  • “Het Gebruik van de XLOOKUP Functie in Microsoft Excel