Gemak in de Yoga Backbends met Deze Zachte Routines

0
299
Karla Tafra

Door de wervelkolom de natuurlijke kromming, backbends zijn eigenlijk beter dan naar voren klapt, zoals we hebben allemaal een soort S-vorm in ons lichaam. Hier is hoe te nemen van deze stukken in uw dagelijkse routine—uw rug zal u dankbaar zijn!

Een sedentaire levensstijl maakt onze heupen met strakkere en lagere rug stijf, dus tegen dat en om verdere schade te voorkomen, moeten we nemen een aantal zachte backbends in onze dagelijkse routine en brengt vers bloed en zuurstof naar die arme spieren, die ondersteuning van onze wervelkolom. Een beetje extra liefde zal helpen om het soepel en gezond. Hier zijn enkele zachte yoga routines om te verlichten van jezelf in de backbend wereld.

Omgekeerd Krijger

Karla Tafra

Hoewel deze houding lijkt niet altijd te krijgen op de “backbend lijst,” het is geweldig voor het openen van de voorkant lichaam en knijp het sap van de lage rug spieren, ook wel bekend als quadratus lumborum (QL). Als de pose is niet symmetrisch en dient uitgevoerd te worden op beide kanten, je krijgt echt te comprimeren tot één QL tijdens het openen van en het uitrekken van de andere.

Dit is een geweldige manier om te zien of de ene kant meer tijd nodig om te openen dan de andere (en het is bijna altijd doet). Werken met je adem en volg je inademt en uitademt. Iedere inademing opent het lichaam, dus probeer het groter groeien van je botten zitten; elke uitademing het lichaam laat gaan dieper in het poseren, dus gebruik van de mind-to-muscle connection om echt te “denken” van de spieren die je aan het werk bent.

Naar boven Gerichte Hond of Cobra

Karla Tafra

Elke yoga begint met de zonnegroet, als door het ontwerp, ze zijn gemaakt om op te warmen het lichaam en het voor te bereiden voor de volledige sessie vooruit. Naar boven gerichte hond of cobra als een wijziging, is één van de houdingen in de volgorde dat verstevigt de rugspieren en grijpt hen volledig om het meeste uit van de volgende downward facing dog vormen en rek het uit.

Sleutel tot het maximaliseren van de voordelen van deze pose is ervoor zorgen dat de billen niet te strak en te proberen om de spiraal de binnenkant van de dijen naar elkaar toe, terwijl het indrukken van de palmen in de verdieping en uitbreiding door de borst.

Camel Pose

Karla Tafra

Hoewel deze pose, oogt en voelt meer geavanceerd dan die van anderen, kunt u wijzigen door het plaatsen van je handen op de kleine van uw rug of zelfs boven je hoofd creëert u een lift in uw rug en heeft hetzelfde effect als de geavanceerde versies, maar vermindert de lage-rug-compressie. We proberen altijd te strek de rug zo veel als we kunnen voordat we een duik in de backbend.

Dit concept lijkt misschien raar, maar in werkelijkheid, wanneer we backbend, we zijn eigenlijk het strekken van de wervelkolom, als we het volgende op die van haar natuurlijke S-vorm. Camel pose is uitzonderlijk, want door onze knieën en schenen, we hebben echt te maken met onze heupen en isoleren de beweging zonder het risico van het verliezen van het evenwicht of het falen van de pose.

Brug Vormen

Karla Tafra

Hijsen onszelf in brug vormen is een geweldige manier om de backbend, en niet de andere manier rond. Backbends kan lastig zijn, vooral als onze wervelkolom is warm of bevinden we ons in een warme omgeving (zoals hot yoga): We kunnen het soms duwen en trekken te veel, want het lijkt ons lichaam is vrij open, dus gaan dieper dan moeten we een ongewenst gevolg.

Brug vormen voorkomt dat dit gebeurt, want we kunnen onze handen onder onze rug voor bescherming en ondersteuning. Nogmaals, het gebruik van onze inademt en uitademt om dieper te gaan en nog meer met elke ademhaling cyclus helpt ons op de gebieden die voelen echt strak en creëer ruimte tussen de wervels.

Vis Vormt

Karla Tafra

Een zeer verwaarloosde vormen in de meerderheid van de yoga-lessen vandaag (behalve voor de echte Ashtanga lessen), vis vormt een uitstekende borst-opener. Door het gebruiken van onze botten zitten te druk het stevig in de vloer, terwijl de openstelling van het tegelijkertijd creëren we een natuurlijke lift in de wervelkolom en werkt op een zeer effectieve backbend. De poten kunnen aan de vloer, of opgetild en uitgebreid voor een meer geavanceerde versie, die activeert de kern en geeft een beetje een uitdaging.

Met behulp van de ellebogen en de kroon van het hoofd te openen van de kist, zijn we in staat om te bepalen hoe groot van een lift proberen we te bereiken. Vis vormt één van de laatste stelt in een yoga-reeks, zoals het bereidt het lichaam voor de laatste expressie—shavasana, dus met een paar keer diep adem te activeren ons parasympathische zenuwstelsel is de sleutel.

Zoals we kunnen zien in al deze voorbeelden, backbends zorgen dat we met ons hele lichaam om ze uit te voeren correct. Probeer te denken dat elke keer ga je in een pose: Hoe kan ik ondersteunen met andere spieren? Mijn adem? De vloer? Wat kan ik gebruiken om de bescherming en ondersteuning van de wervelkolom?

U vindt een aantal goede video voorbeelden en vormen van storingen op het gebied van Yoga Journal als je probeert al deze thuis voor de eerste keer. En vergeet niet, backbends worden geacht te zijn natuurlijk onze stekels—je moet nooit het gevoel geen pijn of knijpen sensaties bij het uitvoeren van hen. Ga gemakkelijk op je lichaam en te luisteren naar zijn gevoelens.